^SlonkO^ ProStyleBH Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Witam! Dziś piszę mój drugi pościk w którym chciałem napisać o "nowej klasie V.I.P" Myslę ze była by troszkę droższa od zwykłego Vipa ,kosztowala by w granicach 11-13 zł (to zależy od decyzji opiekunów). Posiadałaby w menu : -możliwość wyboru dwuch noży (jeden zwykły a drugi "HightFPS" czyli noz który zwiększałby FPS'y). Nie było by go widać ,tylko celownik. -+135HP -255 Amoru -Deagla 5/7 ammo -AK-47 z 10 ammo -+2 skoki w powietrzu (reszta może tak jak u zwykłego Vipa , za wyjątkiem tych dwuch noży , ale można to przedyskutować) Aha model tego noża "HFPS" można zobaczyć na servie cs-magnetic Myslę ze to tyle , Pozdrawiam! :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChudSoN.! Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Noo Moze byc . Jestem Za Link to comment Share on other sites More sharing options...
^SlonkO^ ProStyleBH Posted April 4, 2012 Author Report Share Posted April 4, 2012 Myslę że pomysł można byłoby wprowadzić w życie , server mógłby na tym zarobić. Powinniśmy sprawdzić czy ktoś by kupował :pije: :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
^SlonkO^ ProStyleBH Posted April 9, 2012 Author Report Share Posted April 9, 2012 Czekam na wypowiedzi opiekunkow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amur Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 Szczerze, to pomysł nie jest aż taki zły, ale trzeba to głębiej przemyśleć, i zdecydowanie bardziej to jakoś urozmaicić.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^SlonkO^ ProStyleBH Posted April 11, 2012 Author Report Share Posted April 11, 2012 Moze niech uzytkownicy forum daja jakies pomysly apropo tego konta , albo utworzyc nowy temat w ktorym gracze beda mogliby pisac co mogla by miec ta klasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts