*CrySis* Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Imie: Adaś ;* Wiek: no 17 Nick w TF2'e: *CrySis* Nick STEAM: tomas732 Steam_Id: STEAM_0:1:14137321 Ile grasz na serwerach wch?: zależy , w tygodniu 1-2 , no w weekend troszkę więcej , tak ok. 4-10 nawet czasami Średnio godzin?: teraz mam 50,4, ale przez święta nabiję trochę więcje Zajęcia: ucze się, siedzę w solarium (pomagam mamie), pomagam tacie (trzeba mieć na opłacenie admina ) Miałem admina?: na TF2 jeszcze nie, ale na 1.6 na większych sieciach Gdzie?: proszę patrzeć wyżej, dziękuję Umiejętności: Umiem robić BH, ogarniać każdą klasą, zrobić kanapki i zupkę chińską, ubrać się, umyć zęby, tyle wystarczy do przetrwania w miejskiej rzeczywistości Co mogę zaproponować?: Swoją osobę, przestrzegającą regulaminu i karającą tych , którzy go nie przestrzegają. Dlaczego ja?: Wolę Pamiętniki z wakacji, sorki, jeśli H@ woli "Dlaczego ja?" to mogę zacząć oglądać. A tak poważnie: jestem wyjątkowy (jak każdy) jestem nienormalny (jak każdy), ogarniam (haha, jak każdy) Czy będę uiszczał składkę [8-10 pln miesięcznie] ?: nie ma problemu , mogę płacić nawet z góry za kilka miesięcy, jeśli dostanę dłuższy staż Linki do 10 reklam: 1. 2. Najzabawniejsza reklama świata. - YouTube 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. na FB mogę reklamować, poza tym, wszystkich znajomych ze STEAM staram się przeciągnąć na TF2 i kilku gra już tutaj na WCH Zdjęcie: http://a4.sphotos.ak...4_7982183_n.jpg może znajdę jakąś laskę przez neta (foto sprzed dobrych 4 lat, ale lubię się nim jarać ) Michal napisał: "- Osoby ubiegające się o admina mające rekomendacje innych adminów mogą mieć wiek mniejszy niż docelowo wymagany. " Znam Fame no i naszą kochaną Iwonkę Zreszą, z innymi adminami też dobrze żyję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ aft3r Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Strasznie flooduje chat swoimi ofertami. Na voice chacie zresztą podobnie. Często wręcz żąda, by ktoś wziął medyka zamiast samemu, co trochę zniechęca do grania... Robi złą sławę, przykład tutaj: KLIK. No i najważniejsze... Groził troyanowi Link to comment Share on other sites More sharing options...
*CrySis* Posted April 4, 2012 Author Report Share Posted April 4, 2012 Chyba po to jest trade, poza tym za każdym razem jak gram to coś uda mi się sprzedać. Voice jest po to żeby gadać, prawda? Nie dostałem ani razu ostrzeżenia ani mute, więc chyba regulamin przestrzegam. Chyba nie grałeś jak Berix jest na fazie. Nikt nie zwrócił mi uwagi ani razu. Każdemu grożę, nawet rodzinie i znajomym , i nikt z tego powodu nie płacze. Chce żeby serwer oraz gra nie były nudne. Mówię żeby ktoś wziął medyka, bo jak żadnego nie ma, a atakujemy to nie da rady czasem bez meda. Prawda? Ale jeśli administracja nie przyjmie mnie przez ten jeden zły post (pewnie teraz każdynapisze coś złego ) , to się nie obrażę i będę dalej grał. Bo nie mam f2p Dziękuję, przepraszam, dobranoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FAILED Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 ale linki do 10 reklam mnie rozjebały i muszę iść się uspokoić... Link to comment Share on other sites More sharing options...
troyan Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 No i najważniejsze... Groził troyanowi :-) No właśnie! Tego nie zapomnę! .. no ewentualnie mogę pomyśleć czy zapomnieć za 10 kluczy. *CrySis* 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Linki do 10 reklam: 1. Zakazana reklama prezerwatyw - YouTube 2. Najzabawniejsza reklama świata. - YouTube 3. Zakazana reklama Danio - PL 2007 (Banned Commercial) - YouTube 4. Nieemitowana reklama Tesco - YouTube 5. śmieszna reklama wilkinsona - YouTube 6. NAJLEPSZA REKLAMA W POLSKIEJ TV - YouTube 7. Mann i Materna - reklama w TVP - YouTube 8. reklama Lecha - YouTube 9. Navigo - śmieszna reklama nawigacji - YouTube 10. Zobacz reklamę MOBILKING bez cenzury - YouTube haha, n1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
*CrySis* Posted April 4, 2012 Author Report Share Posted April 4, 2012 No właśnie! Tego nie zapomnę! .. no ewentualnie mogę pomyśleć czy zapomnieć za 10 kluczy. No ja nie pamiętam, żebym Ci groził Ale zapomnisz za czapkę BILLa pomalowaną na KOLOR DRUŻYNY albo drugą mam na BIAŁO haha, n1 Przepraszam bardzo, ale nie sprecyzowano pytania P.S. Jak gadacie całą ekipą WCH na SKYPE to będziecie mieli śmiesznie, jeśli oczywiście się dostanę Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Nie wiem dokładnie ale na skype jeszcze nie gadałem. ~mumble ~teamspeak ~ventrillo Link to comment Share on other sites More sharing options...
troyan Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 On i tak musi dostać perm gag/mute .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*CrySis* Posted April 4, 2012 Author Report Share Posted April 4, 2012 Nie wiem dokładnie ale na skype jeszcze nie gadałem. ~mumble ~teamspeak ~ventrillo SPOKO, to teraz trzeba mi tylko czekać na dezycję H@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
troyan Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Ok, jeżeli chodzi o mnie to jestem na: NIE. Spamer, flooder, denerwuje ludzi, to co wyżej napisał after. No i próba przekupstwa bills hatem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Nie znam ciebie , nie gram w TF2 jednakże po samych wypowiedziach śmiało mogę stwierdzić ,że jesteś zbyt cwaniakowaty a taką postawą wątpię byś mógł cokolwiek tutaj osiągnąć. Moim zdaniem na samym wstępie już siebie przekreśliłeś lecz dalszymi wypowiedziami po prostu potwierdziłeś to jaki jesteś. Pozdrawiam, bez odbioru troyan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
*CrySis* Posted April 4, 2012 Author Report Share Posted April 4, 2012 Jejku, chciałem być oryginalny. Trudno. Szkoda. Wiem, że kasy potrzebujecie, a mógłbym zapewnić wsparcie finansowe. Przykro mi. Ale i tak będę się liczył ze zdaniem Pana VirusaX bez odbioru Link to comment Share on other sites More sharing options...
lou-b- Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Adam z chujami nie gadam. Gadzina sie nada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atom Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Dla mnie w ogóle za każde "weźcie medyka" powinny sypać się kicki/bany. Jak brakuje to go kurwa weź a nie sap żeby inni brali. EDIT: No chyba, że grasz akurat medykiem i sapiesz o więcej medów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*CrySis* Posted April 4, 2012 Author Report Share Posted April 4, 2012 Zazwyczaj sapię się o więcej medów, kiedy sam gram medem. Chociaż nie zawsze gram tylko proszę , ale nie nalegam. Nikt nie weźmie to trudno, przegra sie Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 NIE i CHUJ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*CrySis* Posted April 5, 2012 Author Report Share Posted April 5, 2012 NIE i CHUJ. Orzech czy to dlatego, że wyprzedzam Cię ciągle w ranku i musisz noł lajfić , żeby być przede mną? :0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ famE Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 Nie znam ciebie , nie gram w TF2 jednakże po samych wypowiedziach śmiało mogę stwierdzić ,że jesteś zbyt cwaniakowaty a taką postawą wątpię byś mógł cokolwiek tutaj osiągnąć. Moim zdaniem na samym wstępie już siebie przekreśliłeś lecz dalszymi wypowiedziami po prostu potwierdziłeś to jaki jesteś. jesli nie grasz w TF2 i nie znasz człowieka więc nie wpierdalaj się tam gdzie nie trzeba i nie wypowiadaj, proste. Ja jestem na lekkie tak, i tak jest mało adminów. W razie czego będę go kierował i podpowiadał mu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 Stul pysk i nie cytuj moich wypowiedzi skoro ich nie rozumiesz. Mam prawo wyrażać własne zdanie , wykreowałem swoją opinię poprzez jego posty a co do gry to jak już wyżej pisałem - nie znam bo tam nie gram. To jest moja własna ocena i jeśli ci coś nie pasuje to ściśnij . Link to comment Share on other sites More sharing options...
atom Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 Ja jestem na nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ famE Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 stul wary bo gówno wiesz w tym temacie, za bardzo się wozisz widzę na wiejskiej, pierdolony noł nejm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted April 6, 2012 Report Share Posted April 6, 2012 Widać,że jesteś totalnie ograniczony i prowadzenie dalszej dyskusji z tobą nie ma najmniejszego sensu. Jednocześnie przypominam ,że każdy kolejny post nie na temat będzie odpowiednio nagradzany. Jeżeli masz jakieś obiekcje co do mojej osoby to pisz do mnie na priv lecz nie licz na to ,że ci odpiszę Pozdrawiam, Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted April 6, 2012 Report Share Posted April 6, 2012 Orzech czy to dlatego, że wyprzedzam Cię ciągle w ranku i musisz noł lajfić , żeby być przede mną? :0 Generalnie patrząc po statystykach spędziłeś prawie 8 dni na serwerze, a i tak jestes za mną w ranku. Ja spędziłem tu o połowe mniej czasu - patrz 4 dni. Więc nie bądź cyniczny, bo noulajfem to co najwyzej mozesz byc Ty - cioto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted April 6, 2012 Report Share Posted April 6, 2012 jak ja kocham takie wypowiedzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts