T!G3R Prawdziwy Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 Witam. Mam pytanie dotyczacej tematowej mapki czy druga pulapka jest zbugowana czy nie? ja jednak sadze ze jest natomiast NiceShoot ^Pro Ice-Fire^ ze nie, mial sie upewnic okolo 2 tygodnie temu i nic dlatego chcem zeby byl pewny i jezeli moja teza sie potwierdzi to zeby robil cos na tym servie z graczami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 Jest na pewno. Ja daje ostrzezenie za uzycie, potem kick/ban na 5 min. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T!G3R Prawdziwy Posted April 5, 2012 Author Report Share Posted April 5, 2012 Tak samo na "temple" mam nadzieje ze nice shoot to przeczyta. Ostrzezenie.. no nie wiem, poprostu wystarczylo by male oglaszanie ze strony admina zakazu uzywania pulapki bo jak jest wiecej ludzi to ten sam gracz nie zawsze bedzie kilka razy terrorysta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amur Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 Tak, jest zakaz używania drugiej pułapki (chociaż ja sądziłem, że można ) - Pierw ostrzeżenie, później ban 5 minutowy,. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts