Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

PROROk - aimbot & wallhack

Recommended Posts

#Data wraz z godzina: 06.04.2012/20:00-20:12

#IP / STEAMID (screen amx_ipx): STEAM_0:1:35808765 http://imageshack.us/photo/my-images/444/snapshot0000dg.png/

#Link do dema: http://speedy.sh/nr9e3/prorok.dem Zalecam także pobranie demka HLTV z mapy de_train z w/w godz. widać więcej i lepiej.

#Opis podejrzanych akcji wraz z czasem: Wszystko widać żadnego recoila. Mierzy w głowe już na ścianie nie trzeba być specem żeby to zauważyć na 15 fragów, 15 HS na de_train.

#Opcjonalnie swoje uwagi: Odpalony jeszcze śmie odnosic się do całego towarzystwa grającego na serwerze chamskim i typowo dzieciarkim smiechem sądząć że jest "pro" i każdy go może pocałować w dupe.

WH??? :DDDD i AIM ?? :DDD no way :DD.

Kolego na WCH mam przegrane od początku mojego steam'a + 4miechy na ns (steam 2k10),przez te lata z wh i aimem bym miał tylko 2,3k zabić ???? Mam pewnie więcej niż ty przegrane tutaj,jestem osobą która wie co to jest skill co to są słuchawki i nie jestem głupim dzieciakiem co płacze bo dostanie głowe z DGL, Serwer + osoby co na nim grają są jak rodzina c która można pogadać i się powygłupiać nie jestem aż tak pojebany żeby używać byle jakich cheatów żeby te znajomość wielu osób popsuć,więc kolego jeśli mnie o to osadzasz to zagrajmy 1on1 dowolna broń,dowolna mapa,dowolne hltv + po jednym zaufanym adminie na spec który na mnie i na cb bedzie patrzył albo jak kto woli esl 1on1 przez Esl Wire.

Spoko wsadzaj mnie na BL jak 5 innych dzieci z mixów i ESL <33 ciumki gównie...

tłumaczenie godne bota.

więcej smiem wątpić :) Nie tłumacz się ... demko już tuli ogląda a pózniej na BL wrzucam:)

esl... oh chlopie kiedy ja grałem esl i gb to jeszcze do dziś pamietam mój team i 6 cyfrowy sid, który kiedys miałem:)

Ale jakos to nei jest moja forma obrony jesli dostaje bana. Nie placz czekaj na wyrok od tuli i reszty AC

ty chyba żartujesz? żadnego recoila same banie wychodzi za sciany i odrazu na banie ma? mam robić demko na yt żebyś to zauważył... nie bądz smieszny.

prorok widze ze juz po kolege poleciałeś....

na demku z HLTV bedzie to jeszcze lepiej widac:) bo przeoczylem kilka akcji gdy jeszcze gralem ale krs siedzial dluzej na specu i wiecej widzial.

prorok widze ze juz po kolege poleciałeś....

jeśli chodzi ci o mnie to akurat nie .

Moim zdaniem to ty właśnie lukeliju masz WH od banowali cię bo nie chcieli słuchać twoich gównianych postów pamiętaj twój temat nie został ZAKOŃCZONY .

To nie jest aimbot czy tam Wallhack .. po prostu on umie grać a ty go oskarżasz bo nie umiesz ...

Gdybyś zobaczył załóżmy kolegę "NEO" to byś odrazu go oskarżał o czity bo poprostu dobrze gra ,

Prorok jedynie co ma to skil'a,którego trenował przez lata .

Na demku widać aima, ale przed tym jak Luke go zaczął nagrywać były jeszcze bardziej oczywiste akcje, zresztą na hltv będzię to widać

no wlasnie na demkach z hltv nie widac rozrzutu broni wiec nie da sie niczego stwierdzic a to demko ktore dales - no faktycznie, 2 pierwsze banie z dupy ale to troche za malo zeby byc pewnym. Nie masz dluzszego dema?

własnie za pózno odpalilem demko... na hltv byc moze aimbota nie bedzie widać ale wh tak... jesli chcecie nie ma problemu zrobie demko z przeswietem i wstawie na yt.

Albo zobacz sobie sam jak bedzie demko. na 100% miał wh i aimbota... nie ma innej możliwości...

własnie za pózno odpalilem demko... na hltv byc moze aimbota nie bedzie widać ale wh tak... jesli chcecie nie ma problemu zrobie demko z przeswietem i wstawie na yt.

Dawaj prosze na yt daj prosze!!!!!! :DDDDD Prosze na yt hahah :DDD zobaczymy co powiedzą :DD

Tu też odp. w sprawie w/w SS. Nie mam i nie miałem zrobionych żadnych SS ani wczoraj ani dzisiaj. Jedyny jaki mam pochodzi z 28marca i widocznie ktos mi go zrobił.

To 1 sprawa a druga ze hacobito od dluszego czasu stara sie mnie pozbyc nei ma zadnych demek, ss nic ... kompletnie... w dodatku jak w/w zadnych ss mi nie zrobil i jesli bedzie trzeba pobiore program do przywracania plikow i pokaze "pliki usuniete z ostatniego tyg" jesli dysk mi je jeszcze wyczyta.

widzialem demko i owszem dwie akcje sa dziwne ale reszta to nic nie jest i gdzie ty luke spinaczu jeden widzisz no recoil, ty czlowieku widziales kiedys na oczy no recoil? no chyba wlasnie nie, hltv nie chce mi sie ogladac ale po twoim demko do konca nic nie idzie stwierdzic a 15/15 hs to wyczyn raczej nie trudny bo mialem nie raz duza ilosc fragow i ta sama ilosc hs

Strasznie krótkie to demo żeby stwierdzić w 100%, ale 2 pierwsze oraz na odnodze bania jest strasznie dziwna w szczególności pierwsza na zamku góra i ta z odnogi, jeśli zobaczycie w slowmotion to widać strasznie dziwny rzut celownikiem na głowę i to nie jest jak dla mnie najzwyczajniejszy ruch myszką w szczególności jest to widoczne na odnodze strzela w ciało i nagle strasznie szybko odbija na głowę.

luke jezeli to bylo stwierdzenie do mnie z tymi hs to sam naucz sie grac i pozniej oceniaj innych bo ja sie do twojej gry nie przyczepiam tylko do czego innego, bo ty jak jakas idiotka co jednego zabitego sie jarales wh jeapierdole itp no wez sie w gnoju zakop

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.