Polaczek Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 Witam. Mój post dotyczy unbana, a jednocześnie skargi na admina Kramarq. Grając na serwerze Jail, zbanował mnie z nieznanych mi przyczyn. Opis sytuacji : Zaczęła się nowa runda, kiedy jakiś gracz będąc Simsonem czy jak wy go tam nazywacie coś powiedział przez mikro. Mikro pewnie miał w złym stanie, przez co go nie zrozumiałem. Wszyscy sobie gdzieś polecieli a ja poszedłem do gun room'a po broń. Nikt nic nie mówil, żebym wyrzucił, chociaż stał tam jakiś CT'ek. Kiedy biegł jakiś CT'ek to go zastrzeliłem i tyle. A tu zaraz koleś mówi, że owy admin ma mi dać bana, a on za to mu coś tam da... I tak się stało. [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Banned by admin Kramarq [AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.forum.wiejska-chata.pl [AMXBANS] Reason: 'Zabijasz na Ganianym' [AMXBANS] Length: '4 hours' [AMXBANS] Your SteamID: 'STEAM_0:0:30385705' [AMXBANS] Your IP: '217.96.37.1' [AMXBANS] ======================================= Proszę o UB, bo mi się nie chce czekać aż 4h by sobie wbić na wasz serwer. Pozdrawiam. SS konsoli : http://pokazywarka.pl/hmo8m9/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumBleBe Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 Prosba o Ub odrzucona Przyczyna: - pierw czytaj regulamin - na ganianym/chowanym/killday niemozna zabic ct(wiedzial bys gdybys czytal w/w) ban sluszny ciesz sie ze nie na 10h Do zamkniecia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 [AMXBANS] Reason: 'Zabijasz na Ganianym' Jeżeli powód jest taki jak napisał Kramarq to słusznie dal bana. Przeczytaj pierw regulamin potem graj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 Ta skarga jest bezpodstawna, i BEZCZELNA!!! Miałeś na czacie komunikat, że dziś jest ganiany, i było odliczanie, w dodatku na Adminsayu Pisałem że za zabicie ct na ganianym grozi banem do 10h! Ban słuszny, skarga bezczelna, niepotrzebna, i bezpodstawna! Tymbardziej, że to tylko 4 godziny -,-, i ciesz się że nie 10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeticK Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 Temat do zamknięcia. Przeczytaj regulamin, a dopiero wtedy składaj skargi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts