Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Recommended Posts

Witam. Mój post dotyczy unbana, a jednocześnie skargi na admina Kramarq. Grając na serwerze Jail, zbanował mnie z nieznanych mi przyczyn.

Opis sytuacji : Zaczęła się nowa runda, kiedy jakiś gracz będąc Simsonem czy jak wy go tam nazywacie coś powiedział przez mikro. Mikro pewnie miał w złym stanie, przez co go nie zrozumiałem. Wszyscy sobie gdzieś polecieli a ja poszedłem do gun room'a po broń. Nikt nic nie mówil, żebym wyrzucił, chociaż stał tam jakiś CT'ek. Kiedy biegł jakiś CT'ek to go zastrzeliłem i tyle. A tu zaraz koleś mówi, że owy admin ma mi dać bana, a on za to mu coś tam da... I tak się stało.

[AMXBANS] ===============================================

[AMXBANS] Banned by admin Kramarq

[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.forum.wiejska-chata.pl

[AMXBANS] Reason: 'Zabijasz na Ganianym'

[AMXBANS] Length: '4 hours'

[AMXBANS] Your SteamID: 'STEAM_0:0:30385705'

[AMXBANS] Your IP: '217.96.37.1'

[AMXBANS] =======================================

Proszę o UB, bo mi się nie chce czekać aż 4h by sobie wbić na wasz serwer.

Pozdrawiam.

SS konsoli : http://pokazywarka.pl/hmo8m9/

Ta skarga jest bezpodstawna, i BEZCZELNA!!! Miałeś na czacie komunikat, że dziś jest ganiany, i było odliczanie, w dodatku na Adminsayu Pisałem że za zabicie ct na ganianym grozi banem do 10h! Ban słuszny, skarga bezczelna, niepotrzebna, i bezpodstawna! Tymbardziej, że to tylko 4 godziny -,-, i ciesz się że nie 10.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.