Gucio Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 Gram sobie, dre ryja, a tu jakiś debil "purpurowy chuj" czy jakoś tak mnie mutuje, bo podobno "nie można krzyczeć" no kurwa mać, co przychodzę na ten serwer to coraz większych zjebów widzę jako adminów. Wiec purpurowy powiem Ci tak, gram tu kurwa nie od dziś i nikt nigdy nie dawał mi mute za to, że krzyczałem. Chyba jako jeden z ostatnich zostałem tu i gram co jakiś czas z tzw. "starej ekipy", o której nie masz pojęcia bo jedyne co zrobiłeś na tym serwerze, to poprosiłeś starą, aby dała Ci na admina i zrobiła przelew jakże superelo "H@", tyle na temat tego kurwa ciula ✪ Zinbo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ olemba Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 cześć Damian Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 gownie sklej pizde i uwal się gdzieś w koncie i czytaj uważnie...chuj mnie to obchodzi czy jesteś ze statej ekipy czy byłeś przy zakładaniu tej sieci...To ja mam admina na tym serwie i wiem jaki jest jego regulamin a jak piszczysz do mikrofonu i drzesz ryja tak ze nic nie slychac to mute i puacz off smietniku...stara to moge twoja zakopac a od mojej sie odpierdol gownie i niejesteśmy znajomymi żebyś wtrącał w kłótnie moich rodzicow pierdolony skurwysynu Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 Fanzloh jebaj się. Gutek ma prawo drzeć ryja i tyle nie znasz go to masz problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucio Posted April 8, 2012 Author Report Share Posted April 8, 2012 Nie unoś się tak, chuj mnie interesuje, że masz admina. Dla mnie to nie jest oznaką tego, że bedziesz sie tu bujał. Nie powiedziałem nic na Twoich rodziców, nie wymyślaj na siłe, a raczej po Twoim poscie jestes jakos malo wiarygodny co do braku spiny, przykładnego admina i nie obrazania rodziny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 Fanzloh jebaj się. Gutek ma prawo drzeć ryja i tyle nie znasz go to masz problem. właśnie że nie i ty też sklej a raczej po Twoim poscie jestes jakos malo wiarygodny co do braku spiny, przykładnego admina i nie obrazania rodziny. ha ty gownie coś mówisz o spinaniu a jak reprezentujesz tą sieć ? podobno "stara ekipa"jesteś hahaha i co reprezentujesz sobą ? pokazujesz że jesteś szczeniackim gimbusem...tak wiem robie tak samo wyzywam cie jak ty mnie sad story brooo jak to sie mówi ogień ogniem zwyciężam...myślisz że wszystko możesz a chuj ci z tego przyjdzie c===3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dynia(-_-) Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 Walisz fleki z tym mute, pytalem sie nie raz czy znasz chociaz regulamin admina i czy sie z nim zapoznales a ty mi raz odpowiedziales ze jebie cie on i masz prawo dac mu muta, no to musze ci powiedziec ze nie mozesz dac mu mute z powodu takiego ze nie puszcza zadnej muzyki, przeszedl mutacje (nie dawno ale jakos tak xD) i darcie ryja to jest podstawa na tym servie, zapoznaj sie z adminem i wroc na server a nie tu pierdol ze masz admina i jestes panem, kazdy z nas tu mial admina a nie ma z wlasnego powodu a nie ze mu odebrali i znalismy zasady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucio Posted April 8, 2012 Author Report Share Posted April 8, 2012 Dobra dobra, ale przynajmniej nie kłam, że Ci matkę obrażałem bo to jest poniżej krytyki, a jeśli tak to jedyne kto to potwierdzi jest Twój przydupas jogurtowy i Ty. Chyba, że masz to nagrane ❤ DMG 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 [quote name=Dynia()' timestamp='1333883471' post='159161] pytalem sie nie raz czy znasz chociaz regulamin admina i czy sie z nim zapoznales a ty mi raz odpowiedziales ze jebie cie on i masz prawo dac mu muta, i tu sie wjebałeś dyniowaty bo to ci powiedział jogurtowy chujowo ci ? bo mi nie...dostał mute za to że drze ryja tak że nic nie było słychać niewiesz bo byłeś w CT wiec ryj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dynia(-_-) Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 A powiedz mi co mnie do chuja pana interesuje pierdolony dupowlazl jogurt, pytalem go czy ciebie bo mnie sie zdaje ze ciebie wiec ty masz odpowiedziec a nie dupowlazy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucio Posted April 8, 2012 Author Report Share Posted April 8, 2012 Pewnie kolega Adama bo też z Zabrza, przyszedł tu i się rzuca. Ewentualnie jest chłopcem od czyszczenia sejko i opierdalania laski pod biurkiem ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 z regulaminem zapoznałem sie odkąd tu gram i skończ już płakać bo żyłka pierdząca ci pęknie :-/ w regulaminie nie ma nic napisanego "nie dawać mute guciowi bo on może drzeć ryja tak że nic nie słychać" wiec mute ! też mi kiedyś tak powiedzieł nawet to był "czerwony" że płacze o mute hahah teraz role sie odwróciły Pewnie kolega Adama bo też z Zabrza, przyszedł tu i się rzuca. Ewentualnie jest chłopcem od czyszczenia sejko i opierdalania laski pod biurkiem ^^ ty opierdalasz dziennie królowi cyganów! polskiemu "B.I.G" c====3 i kto jak kto ale ty sie rzucasz nie ja ja mam cie głęboko i szeroko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucio Posted April 8, 2012 Author Report Share Posted April 8, 2012 Ja > Ty czyli Ja 8===3 (*o* ) Ty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dynia(-_-) Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 To jak zapoznales sie z regulaminem to masz tam takie cos jak "wolno mutowac ludzi ktorzy mowia donosnym glosem"? (drza jape) bo mnie sie zdaje ze nie i chyba ty jako pierwszy to zrobiles bo nikt inny tego jeszcze nie zrobil Link to comment Share on other sites More sharing options...
YOGURTOWY Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 Nie tylko Fanzlohowi sie nie podobało to, że darłeś ten ryj przez mikrofon. Rozumiem, gdybyś normalnie "krzyczał" w sposób dla wiejskiej oczywisty, ale ewidentnie przesadziłeś i dostałeś grzecznie mute, wiec skończ pedale płakać i bronić sie jakąś "starą ekipą" .!. A tobie Dynia najwidoczniej nie przeszkadza, wręcz pasuje, taki nieogar i wrzaski jakichś niedorozwojów... wnioskuje że przyzwyczaiłeś sie do tego w domu : ) I TO JA SKURWYSYNU CI POWIEDZIAŁEM, ZE "MAM WYJEBANE" , nie probuj mu pucowac czegos czego nie powiedzial.. najwidoczniej brak ci smieciu argumentow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 Zamknąć japy dupki. Gucio miał, ma i będzie miał prawo drzeć ryja. Nie znacie prawdziwego klimatu wiejskiej. Następny admin typu fuks, który chce jakieś swoje chore zasady wprowadzać. ❤ DMG 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dynia(-_-) Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 moze tylko tobie cieply braciuszku jogurciku przeszkadzalo i fanzlohowi bo darcie rtyja na wiejskiej to jest codziennosc i nie zmienisz tego bo grasz tu chuj wie ile i mnie to nie interesuje ale nie probuj zmieniac czegos czego nie powienienes, jak tobie nie pasuje darcie ryja masz miliony serverow dowidzenia spierdalaj nikt cie nie trzyma aliwederczi roma, i ja nie nazwalem cie skurwysynem, moze lubisz jak ci tak mowia i traktuja w domu ale ja twoim kolegom nie jestem zabolu (adas sory xD) a widac ze jestes jakims cieplym braciszkiem, jeszcze dodajcie sobie te same avatary bo slabo widac. poprostu nie pasi ci wypierdalaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 wnioskuje że przyzwyczaiłeś sie do tego w domu : ) bardzo możliwe martwie się o niego bo są świeta wyśle ci SMS o treści POMAGAM podaj tylko numer dyniowata poszkodowana istoto Guciowi też mam dobre serce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dynia(-_-) Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 oo wlasnie zinbo przpomniales mi fuksa ktory probowal byc tu rewolucjonista i probowal mi wmowic wiele rzeczy i skonczylo sie tak ze pozegnalismy go i nie wrocil, swoje racje mozesz wsadzic sobie w dupe i powtorze, nie podoba sie wypierdalaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 noo debil ! dynia ty jesteś bardziej upośledzony niż sie wydawało...on tak darł ryja że aż trzeszczał ! nie rozumiesz tepaku ?! za to dostał mute i chuj ! 2 pedały Gucio i dynia <zdupydoust> tak sie zabawiacie właśnie nic wiecej nie trzeba pisać Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 Fanzloh powalasz inteligencją. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tulipanek Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 taka jest prawda gucio moze drzec ryja i huj a wy mordy w kubel ciule a ty frenzloh patrz aby na citach nie grali i sam z ryja strzelaz wiec milcz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dynia(-_-) Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 ehh i kto tu jest uposledzony. A wiec wytlumaczymy jak malemu dziecku. Chlopcze jezeli przeszkadzal ci jego wrzask itp to jest takak opcja jak nacisniesz esc taki przycisk w lewym gorym rogu klawiatury, klikasz, nastepnie wybierasz opcje "player list" i mozesz sobie zmutowac samemu gracza, bo niekt sie nie skarzyl na jego morde oprocz ciebie i dupowlaza yogurta, zrozumiala dziecina? czy moze wolniej powtorzyc, nie zna cie tu prawie nikt nie wiadomo skad sie tu wzioles z pizdy dostales admina i probujesz byc zajebisty ale niestety musze cie uswiadomic ze jakos ci nie wychodzi, majac admina to uzyj czasem swojej glowy i pomysl a nie zgrywaj superbohatera i przed swoim dupowlazikiem swiec zajebistoscia. tyle na ten temat Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 chujowo wam bo ja mam racje nie wy biedactwa i to że jesteśmy z zabrza to nic nas nie łączy z Rekinem lecz poznał bym go z chęcią ale mniejsza o to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dynia(-_-) Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 nam jest chujowo bo nie mamy racji? no mnie zaraz rozjebie na male kawalki i parskne smiechem synek no japierdole w czym ty masz racje kazdy z adminow i kto tu sie wypowiada (proczo twojego dupowlaza) mowi ci ze on moze drzec ryja i masz chuja do tego ale jak widze to groche o sciane, moze jeszcze jakis czlowiek sie wypowie moze nawet nasz H@ to ci potwierdzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts