*Madziaa* Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 Imię: Oficjalnie Magdalena jednakże wolę Madzia Wiek: 19 Nick w cs'e: *Madziaa* Nick STEAM: jacobsladder Ile grasz na serwerach wch? : Od dobrych paru miesięcy, najczęściej 4FUN, 4EVER, ponieważ grają na nich naprawdę w porządku ludzie, można miło spędzić czas Serwerownia WCH bardzo mi się spodobała dlatego też jestem na niej częstym graczem. Średnio godzin? : Bardzo różnie, codziennie jestem na serwerze w zależności od wolnego czasu od 1-6h, czasami wejdę chociaż na chwilkę sprawdzić co się dzieje Zajęcia: Kończę właśnie technikum hotelarskie, za miesiąc maturka jak każdy pewnie zacznę się uczyć parę dni przed, ale ja już tak mam od podstawówki, dlatego zamiast wisieć w książkach gram sobie w cs-ka Miałem admina? : Niestety nie miałam okazji. To mój pierwszy raz :-) Gdzie? : - Umiejętności : Na pewno jakieś posiadam. W szkole wszyscy mówią mi że ładnie pisze, a jak widzą jak na klawiaturze pisze nie mogą wyjść z podziwu, że wgl nie patrze na klawiaturę i piszę tak szybko :-) no ale to takie małe umiejętności. Co mogę zaproponować? : Polecanie serwerowni, porządek, kultura i ład na serwerze. Oczywiście eliminowanie graczy typu WH I AIM to w pierwszej kolejności. Dlaczego ja? : Myślę, że dodatkowy admin zawsze się przyda,nie wszyscy mają zawszę czas kiedy coś się dzieje. Często byłam świadkiem gdy akurat nie było żadnego admina, a gracze WH I AIM bawili się na całego nie chcąc odpuścić! Czy będę dawał Składkę na admina?: Oczywiście, 5zł miesięcznie to nie jest dużo, a dla serwerowni na pewno dużo znaczy i pomaga Linki do 10 reklam: Wiejska-Chata.pl Wiejska-Chata.pl Wiejska-Chata.pl Wiejska-Chata.pl Wiejska- Chata.pl : Offtopic Forum: wiejska-chata.pl | GRY-Online.pl P.S - jestem w trakcie robienia dalszych xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 na TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 bez żadnych wątpliwości na tak. dokończ reklamy i podeślij steam id na pw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 oczywiście,że na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 Na tak Madziu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 admin dodany Link to comment Share on other sites More sharing options...
pw.pw Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 sekunde jeszcze ja na Tak ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Madziaa* Posted April 9, 2012 Author Report Share Posted April 9, 2012 Dziękuje ślicznie wszystkim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 Admin dodany temat zamykamy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts