Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

PODANIE ;-)

*Madziaa*
 Share

Recommended Posts

Imię: Oficjalnie Magdalena jednakże wolę Madzia ;)

Nick w cs'e: *Madziaa*

Nick STEAM: jacobsladder

Ile grasz na serwerach wch? : Od dobrych paru miesięcy, najczęściej 4FUN, 4EVER, ponieważ

grają na nich naprawdę w porządku ludzie, można miło spędzić czas :) Serwerownia WCH bardzo

mi się spodobała dlatego też jestem na niej częstym graczem.

Średnio godzin? : Bardzo różnie, codziennie jestem na serwerze w zależności od wolnego czasu

od 1-6h, czasami wejdę chociaż na chwilkę sprawdzić co się dzieje

Zajęcia: Kończę właśnie technikum hotelarskie, za miesiąc maturka :) jak każdy pewnie

zacznę się uczyć parę dni przed, ale ja już tak mam od podstawówki, dlatego zamiast

wisieć w książkach gram sobie w cs-ka

Miałem admina? : Niestety nie miałam okazji. To mój pierwszy raz :-)

Gdzie? : -

Umiejętności : Na pewno jakieś posiadam. W szkole wszyscy mówią mi że ładnie pisze, a

jak widzą jak na klawiaturze pisze nie mogą wyjść z podziwu, że wgl nie patrze na klawiaturę

i piszę tak szybko :-) no ale to takie małe umiejętności.

Co mogę zaproponować? : Polecanie serwerowni, porządek, kultura i ład na serwerze. Oczywiście

eliminowanie graczy typu WH I AIM to w pierwszej kolejności.

Dlaczego ja? : Myślę, że dodatkowy admin zawsze się przyda,nie wszyscy mają zawszę czas

kiedy coś się dzieje. Często byłam świadkiem gdy akurat nie było żadnego admina, a gracze

WH I AIM bawili się na całego nie chcąc odpuścić!

Czy będę dawał Składkę na admina?: Oczywiście, 5zł miesięcznie to nie jest dużo, a dla

serwerowni na pewno dużo znaczy i pomaga :)

Linki do 10 reklam:

Wiejska-Chata.pl

Wiejska-Chata.pl

Wiejska-Chata.pl

Wiejska-Chata.pl

Wiejska- Chata.pl : Offtopic

Forum: wiejska-chata.pl | GRY-Online.pl

P.S - jestem w trakcie robienia dalszych xD

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.