Kapi Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 Twój Nick: Kapi Nick oskarżanego gracza/admina: Veq.! IP/Steam ID oskarżonego: Kiedy to się stało: (Data + godzina) 09.04.2012 około 19:30 Opis Sytuacji: terrorysta włączył pułapkę i veq spadł na dół.Powiedziałem że za to jest ban i się spytałem cyz chcce bana.Odpowiedział że tak (mniejsza z tym) Dowód: świadek WaRninG !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 eh i co ci da skarga na forum xD. wedlug mnie przebolec sprawe i tyle Link to comment Share on other sites More sharing options...
T!G3R Prawdziwy Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 taaa Na tym serverze potrzeba porzadnego admina a nie jakiegos nice shoota czy amura ktorzy tak rzadko graja ze szok. Ten server jest fajny ale przychodza dzieci ktore strasznie psuja atmosfere. Obecnie gram na dwoch serverach DR i coraz bardziej oddalam sie od WCH. prosze o zmiany !! PS na tym innym servie DR nawet zagralem o 1:00 w nocy z 10 osobami ciesze sie z tego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 taaa Na tym serverze potrzeba porzadnego admina a nie jakiegos nice shoota czy amura ktorzy tak rzadko graja ze szok. Rzadko grają ? Rozumiem amur rzadko gra ,bo może nie ma czasu, ale jak zauważyłem to on przebywa ciągle na 4 fun 4 ever , a ma admina gdzie indziej Widocznie koledze znudził się już deathrun ale i tak musi robić porządek, a nie mieć to głęboko dostałeś takiego stanowisko,ponieważ myśleliśmy,że ogarniesz serwer ( pisałeś tak w podaniu *chyba ) a tu się okazuje,że już nie grywasz na DeathRun. Porządnego admina ? Myślę,że ty T!G3R byś się nadawał na takie stanowisko bez żadnych zastrzeżeń. Widziałem i ciągle widzę,że grasz tam często i myślę,że potrafił byś ogarnąć tych dzieciaków,które psują atmosferę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T!G3R Prawdziwy Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 COs tak przewiduje ze raczej dlugo na tym DR nie pogram wiec ja odpadam Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiceShoot Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 Widac ze skargi temat jest zamkniety. Wiec chyab mozna zamknac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amur Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 Ja muszę się wziąść za oceny! Wybaczcie mi to, ale aktualnie nie mam czasu, i wacham się czy na jakiś okres nie zrezygnować z opiekuna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 Zamykam bo nie widzę sensu dalszej dyskusji w tym temacie i szczerze nie rozumiem tej skargi. Niby co ona ma na celu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts