Jaśnie Pan Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 kiepas wyszedl z inicjatywa, aby przeksztalcic nasz 20slotowy serwer na serwer 4FUN. Co to jest 4fun? Mapy niestadardowe, fy, aim oraz duze niestandardy jak simpsons, rhs22, bahrain2, scoutzknivez itp. Ja bylbym za... i to cholernie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norryn Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 good idea... ale jak cos to wtedy duzo starszych graczy bedzie chcialo grac na 28 slotowym serwie Link to comment Share on other sites More sharing options...
komar Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 to nie lepiej 28-slotowca na 4fun ? :} bo wtedy nie mozna pograc na normalnych mapach 14v14 to zal :} Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibak Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Norryn pierdolisz od rzeczy, jako pierwszy dostalem ten mapcycl chyba od Kiepasa i go ogladalem, mapki spoko, mysle ze to jak najbardziej trafny pomysl ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norryn Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 pierdole, ale mojÂ? laske ... duzo jest takich osob co nie lubiÂ? 4fun map. Szczerze to mi to koÂło dupy lata bo lubie all mapki a dajcie te mapy... ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiepas Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 ale pamietaj mamy 2 servery a ja zauwzylem ze jak jest 4fun dopiero sie zaplenia wch1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
komar Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 ale pamietaj mamy 2 servery a ja zauwzylem ze jak jest 4fun dopiero sie zaplenia wch1 to zle patrzysz Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiepas Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 dobrze bo siedze od 4 dni chory i gram od rana sa scoutzknivez sa ludzie a potem jak jest dust2 czy cos to graja a jak tylko jakies gowno pustka :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norryn Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 no bo tam prawie same boty grajÂ? a jak przyjdzie jaka normalna mapa dzieci wychodzÂ? ... wiĂŞc na wch-2 wtedy beda porzadni ludzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibak Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Tak pozadni ludzie, wejde na fejku powiem ze mam 11 lat i juz polowa serva na spekcie mnie oglada i wyzywa za WH :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norryn Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 ale ty jestes inny ciebie ta regula nie obowiazuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibak Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Wogole spojrz na siebie jak ty wygladasz :shock: :roll: Co to za kolor ? :mrgreen: :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Tak pozadni ludzie, wejde na fejku powiem ze mam 11 lat i juz polowa serva na spekcie mnie oglada i wyzywa za WH :shock: po grosz na fejkach bo.cie jo wos nie rozumia prĂłwy z tymi fejkami... po to zeby sprawdzali jakies smarki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibak Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 JUVE w tym momencie godosz tak ze szok, jak grolch z wami to nie musiolch grac na fejkach a i tak zescie mnie sprawdzali :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted May 16, 2008 Author Report Share Posted May 16, 2008 jak grolch z wami to nie musiolch grac na fejkach a i tak zescie mnie sprawdzali :> buhahahahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 ale to bylo keidys... a teraz juz wiemy ze masz czity wiec cie olewamy... ;D ale wiedzac ze grosz na swoim niku to nie muszymy sprawdzac pewnego czitera Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 zajebiaszczy pomysl ale ja kocham 2 serwer choc w sumie wtedy bede biegal z jednego do drugiego JAK NAJBARDZIEJ ZA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiepas Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 czyli we must weit for misiek or kola Link to comment Share on other sites More sharing options...
bathory Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 good idea ; ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ n3olit Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 ja jestem zAaA Link to comment Share on other sites More sharing options...
SorranD Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 4Fun na 28 sltow wiecej wiary gra... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XandeR Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 sorrand jak ty cos powiesz to normalnie nic tylko zabic wyjdz zapomnij odejdz zapomnij siperdalaj jestem jak najbardziej ZA:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ -WRG- Kola Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 Ja jestem na nie. Dla mnie 28 slotĂłw na normalne grĂŞ to za duÂżo, 20 jeszcze przejdzie i przewaÂżnie tam gram, jak wjebiecie tam fy ciulstwa creazy tanki awp shit to juz w ogĂłle se nie pogram i wpierdole rant z biurka. MaÂło osĂłb gra na 20 slotach? MyÂ?licie, Âże to siĂŞ bierze z tego, Âże ludzie nie lubiÂ? graĂ? standardĂłw? A moÂże niecaÂłe 50 osĂłb online na naszych serwerach to maÂło? JesteÂ?cie gÂłupi jak oÂ?ka na fali i nie przepraszam. 90% osĂłb ktĂłre lubiÂ? graĂ? funy to boty. ByÂło to juÂż kilka razy omawiane, moÂże nie publiczne ale tam kaj czeba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
komar Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Kola"]Ja jestem na nie. Dla mnie 28 slotĂłw na normalne grĂŞ to za duÂżo, 20 jeszcze przejdzie i przewaÂżnie tam gram, jak wjebiecie tam fy ciulstwa creazy tanki awp shit to juz w ogĂłle se nie pogram i wpierdole rant z biurka. MaÂło osĂłb gra na 20 slotach? MyÂ?licie, Âże to siĂŞ bierze z tego, Âże ludzie nie lubiÂ? graĂ? standardĂłw? A moÂże niecaÂłe 50 osĂłb online na naszych serwerach to maÂło? JesteÂ?cie gÂłupi jak oÂ?ka na fali i nie przepraszam. 90% osĂłb ktĂłre lubiÂ? graĂ? funy to boty. ByÂło to juÂż kilka razy omawiane, moÂże nie publiczne ale tam kaj czeba. j/w pierdole grac normalne mapy na 28-slotowcu. Tam dajcie funy a normalne na 20slotowca zostawcie x] Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiepas Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Komar znajdz mi funa co ma 28 slotow ?? pojebalo cie ?? Misiek moze i tak ale nie wiem czy smaye boty to chca Fibak i reszta to raczej nie sa boty ... a 4funa zawsze wola se pyknac na servie publciznym bo standardy to na mixa [ Dodano: 2008-05-18, 12:18 ] Jeszcze inna koncepcja Wrzuc tcyh pare map co jest w tym pliku i zostaw snadarty i bedzie gitara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts