Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Propozycja zmiany charakteru serwera

Jaśnie Pan
 Share

Recommended Posts

Ja jestem na nie. Dla mnie 28 slotĂłw na normalne grĂŞ to za duÂżo, 20 jeszcze przejdzie i przewaÂżnie tam gram, jak wjebiecie tam fy ciulstwa creazy tanki awp shit to juz w ogĂłle se nie pogram i wpierdole rant z biurka. MaÂło osĂłb gra na 20 slotach? MyÂ?licie, Âże to siĂŞ bierze z tego, Âże ludzie nie lubiÂ? graĂ? standardĂłw? A moÂże niecaÂłe 50 osĂłb online na naszych serwerach to maÂło? JesteÂ?cie gÂłupi jak oÂ?ka na fali i nie przepraszam. 90% osĂłb ktĂłre lubiÂ? graĂ? funy to boty. ByÂło to juÂż kilka razy omawiane, moÂże nie publiczne ale tam kaj czeba.

Kola"]Ja jestem na nie. Dla mnie 28 slotĂłw na normalne grĂŞ to za duÂżo, 20 jeszcze przejdzie i przewaÂżnie tam gram, jak wjebiecie tam fy ciulstwa creazy tanki awp shit to juz w ogĂłle se nie pogram i wpierdole rant z biurka. MaÂło osĂłb gra na 20 slotach? MyÂ?licie, Âże to siĂŞ bierze z tego, Âże ludzie nie lubiÂ? graĂ? standardĂłw? A moÂże niecaÂłe 50 osĂłb online na naszych serwerach to maÂło? JesteÂ?cie gÂłupi jak oÂ?ka na fali i nie przepraszam. 90% osĂłb ktĂłre lubiÂ? graĂ? funy to boty. ByÂło to juÂż kilka razy omawiane, moÂże nie publiczne ale tam kaj czeba.

j/w

pierdole grac normalne mapy na 28-slotowcu. Tam dajcie funy a normalne na 20slotowca zostawcie x]

Komar znajdz mi funa co ma 28 slotow ?? pojebalo cie ?? Misiek moze i tak ale nie wiem czy smaye boty to chca Fibak i reszta to raczej nie sa boty ... a 4funa zawsze wola se pyknac na servie publciznym bo standardy to na mixa

[ Dodano: 2008-05-18, 12:18 ]

Jeszcze inna koncepcja :D Wrzuc tcyh pare map co jest w tym pliku i zostaw snadarty i bedzie gitara

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.