❤ DMG Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 Witajcie, kończą się święta i frekwencja na forum powinna wzrosnąć. Nie chcę aby była to tylko propozycja ,a coś w rodzaju ogłoszenia. Chciałbym aby w miarę możliwości w godzinach 15:00-17:00 postarał się wejść na serwer CodMod Global War Mod w celu zapełnienia. Tak od siebie już tylko powiem ,że ja jako fan serwerów bez dużej ilości modyfikacji to serwer tego typu mi się bardzo spodobał i jeżeli byśmy grali większą ilością osób to byłoby cudownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 No ja wpadnę I zacznę ściągać ludzi na tego CODA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted April 10, 2012 Author Report Share Posted April 10, 2012 Dzisiaj było 8 osób, zawsze coś, widzę nowych graczy nonsteam, no jakoś idzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 Będzie więcej ludzi ;P Czasu trochę i tak ładnie jak na początek:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 kto sie tym codem zajmuje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 jeśli byście chcieli mogę w pewnym sensie wspierać ten serwer ( NIE FINANSOWYM ale czasami może ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted April 11, 2012 Author Report Share Posted April 11, 2012 CodModem zajmuje się nasz H@ no i ZAWSZE może liczyć na moją pomoc. Cały czas mam FTP także mogę pomagać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts