Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Klasy Premium

BumBleBe
 Share

Recommended Posts

Prosze o Dodanie klasy premium mozna w tym dziale skladac jakies propozycje

Moja propozycja:

Niewidoczny:

-na kucaka ma 75% niewidzialnosci

-posiada m3 oraz 1/4 lub 1/3 z niego

-natychmiastowe zabicie ppm z noza

teraz lece ale jutro dodam jeszcze 1 lub 2

Jak ja nie lubię takich klas , w którym ktoś znika i chuj wie skąd zostałeś zabity. Nie wiem wgl skąd to się wzięło skoro to jest Call Of Duty ,a w żadnej części nie widziałem jakiegoś niewidzialnego zabójcy (ogólnie nie widziałem takiej możliwości, bo wiadomo ,ze jak jest niewidzialny to go nie widać :-D ). Takie klasy psują atmosferę ,bo aktualnie serwer odwiedza mała część osób i jeżeli będzie mapa załóżmy de_aztec koleś wybierze klasę tą co zaproponowałeś i będzie w CT to brak szans dla przeciwnika ,bo zanim on go wypatrzy to już padnie. Za takimi klasami nigdy nie będę, lepiej aby ten serwer coś odróżniało od innych nie zżynanie podobnych klas. Jeżeli już chodzi o coś nowego i czy wgl będę jakieś zmiany ,które Virus chce wprowadzić to proponował bym jako klasę premium typa co ma wyrzutnię granatów, AK47 + wszystkie granaty (coś jest już podobnego u jednej z klas ale chyba nie to samo). Dodatkowo jako klasę dostępną dla wszystkich można dać jakiegoś Medyka ,który mógłby leczyć na odległość ileś tam HP/min ,a sam posiadał nóż 1/1 i sporo HP i dużo szybkości (glock / USP ). W sumie mi się podoba jak jest i chętnie gram za każdym razem jeżeli są gracze.

Jak ja nie lubię takich klas , w którym ktoś znika i chuj wie skąd zostałeś zabity. Nie wiem wgl skąd to się wzięło skoro to jest Call Of Duty ,a w żadnej części nie widziałem jakiegoś niewidzialnego zabójcy (ogólnie nie widziałem takiej możliwości, bo wiadomo ,ze jak jest niewidzialny to go nie widać ). Takie klasy psują atmosferę ,bo aktualnie serwer odwiedza mała część osób i jeżeli będzie mapa załóżmy de_aztec koleś wybierze klasę tą co zaproponowałeś i będzie w CT to brak szans dla przeciwnika ,bo zanim on go wypatrzy to już padnie. Za takimi klasami nigdy nie będę, lepiej aby ten serwer coś odróżniało od innych nie zżynanie podobnych klas. Jeżeli już chodzi o coś nowego i czy wgl będę jakieś zmiany ,które Virus chce wprowadzić to proponował bym jako klasę premium typa co ma wyrzutnię granatów, AK47 + wszystkie granaty (coś jest już podobnego u jednej z klas ale chyba nie to samo). Dodatkowo jako klasę dostępną dla wszystkich można dać jakiegoś Medyka ,który mógłby leczyć na odległość ileś tam HP/min ,a sam posiadał nóż 1/1 i sporo HP i dużo szybkości (glock / USP ). W sumie mi się podoba jak jest i chętnie gram za każdym razem jeżeli są gracze.

OMG ile można pisać :P Przynajmniej z sensem ^^

Powiem tak klasa , która jest niewidzialna jest do dupy, ponieważ ktoś przykucnie i trafi mu się perk "AWP Sniper" i wtedy już nikt nie ma szans bo jest niewidoczny oraz ma awp i może zestrzelić każdego . Załóżmy widzisz biegnącego terrorystę ( jesteś w CT ) strzelasz do niego on znika i nagle dostajesz heada z AWP .

Drogi DMG czy możesz wytłumaczyc mi co dla Ciebie znaczy "dupne"? Jest ok, czy nie?

Co do wypowiedzi Prowokatora, uważam że na niewielu serwerach dostępna jest taka klasa i w ogóle możliwośc czołgania się, więc czemu nie spróbowac? Oczywiście nie musi to byc snajper to taka propozycja, ale można pokombinowac z innymi klasami i konfiguracjami broni itp.

Dla mnie dupne czyli coś do dupy. Zobacz na SS być może byłby lepszy ale jeżeli autor pluginu wstawił taki no to się temu przyglądam i co widzę? Jakby lewitującą postać nad ziemią widać nawet cień (czyli stoi/kuca) ,a co za tym idzie? Model jest pewno zły i zamiast kucania jest po prostu model jakby leżał i gdy trafić nad niego - zabjeszz go co jest całkowicie bez sensu i będa tematy typu : "Co się stało z tą klasą" nie lubię takich urozmaiceń i było powiedziane ,że serwer ma się w ten sposób odróżniać ,ze rozgrywka ma być równa ,a nie ,ze wejdziesz na serwer i 2 sekundy później jest ktoś na Twoim respie całkowicie nie widzialny. Nie wiem być może ja tego nie trawię.

Przepraszam za składnie zdania ale chciałem szybko napisać i nie zwracałem uwagi jak piszę. Myślę ,że jest to zrozumiałe

EDIT# 1 - jeszcze jaśniej !

1. Nie będę kasował poprzedniego postu ale napiszę o co dokładnie mi chodzi. Załóżmy ,że wybieram klasę "Snajper" z tą mocą. Jako VIP mam możliwość użycia spadochronu (chyba norm gracz też ma) naciskam kucanie w powietrzu = czołganie i otweram spadochron i teraz co ? - Pływam dziwnie, no chujowo wiadomo.

2. Następna sytuacja, wróg jest blisko nas Ty chcesz przykampić na podeście w de_dust na BS za tunelem, naciskasz ten klawisz ,którym masz czołganie i myślisz ,że jesteś niewidoczny? - Otóż nie, jesteś widoczny ponieważ cholera jego mać unosisz się w powietrzu ,bo modele postaci nie zawiarają animacji czołgania się - płyniesz.

3. Widok jakbyś się czołgał jest cholernie idiotyczny ,bo taki sam jakbyś kucał - czyli praktycznie nie odczuwasz nic.

Dla mnie dupne czyli coś do dupy. Zobacz na SS być może byłby lepszy ale jeżeli autor pluginu wstawił taki no to się temu przyglądam i co widzę? Jakby lewitującą postać nad ziemią widać nawet cień (czyli stoi/kuca) ,a co za tym idzie? Model jest pewno zły i zamiast kucania jest po prostu model jakby leżał i gdy trafić nad niego - zabjeszz go co jest całkowicie bez sensu i będa tematy typu : "Co się stało z tą klasą" nie lubię takich urozmaiceń i było powiedziane ,że serwer ma się w ten sposób odróżniać ,ze rozgrywka ma być równa ,a nie ,ze wejdziesz na serwer i 2 sekundy później jest ktoś na Twoim respie całkowicie nie widzialny. Nie wiem być może ja tego nie trawię.

Przepraszam za składnie zdania ale chciałem szybko napisać i nie zwracałem uwagi jak piszę. Myślę ,że jest to zrozumiałe

EDIT# 1 - jeszcze jaśniej !

1. Nie będę kasował poprzedniego postu ale napiszę o co dokładnie mi chodzi. Załóżmy ,że wybieram klasę "Snajper" z tą mocą. Jako VIP mam możliwość użycia spadochronu (chyba norm gracz też ma) naciskam kucanie w powietrzu = czołganie i otweram spadochron i teraz co ? - Pływam dziwnie, no chujowo wiadomo.

2. Następna sytuacja, wróg jest blisko nas Ty chcesz przykampić na podeście w de_dust na BS za tunelem, naciskasz ten klawisz ,którym masz czołganie i myślisz ,że jesteś niewidoczny? - Otóż nie, jesteś widoczny ponieważ cholera jego mać unosisz się w powietrzu ,bo modele postaci nie zawiarają animacji czołgania się - płyniesz.

3. Widok jakbyś się czołgał jest cholernie idiotyczny ,bo taki sam jakbyś kucał - czyli praktycznie nie odczuwasz nic.

Zgadzam się z tobą w tej kwestii. Jest to tylko propozycja, która może Ci się nie podobac, każdy ma inne gusta. Jest to na pewno coś innego, czego nie ma na innych serwerach, ma swoje wady i zalety. Nikomu nie każe jej wybierac, ale czemu nie miałoby byc jej do wyboru, na pewno znalazłyby się osoby którym ta klasa by się spodobała. Jest niedopracowana, w końcu to cs nie ma dużego wyboru i możliwości, ale jeszcze kilka lat temu na CoD'ach nie było bazook, min, dynamitów itp. wiec czemu nie próbowac wcielac nowych pomysłów? Faktycznie widok jest identyczny jak podczas kucania, zapewnia nam jednynie "ukrycie" i słabą widocznośc dla przeciwnika. Klawisz czołgania można zmienic na inny, alby nie kolidował ze spadochronem, jeśli chodzi o tą "lewitację" nie wiem jak wyglądałoby to w praktyce, ale na screenie wygląda całkiem nieźle.

Wyobraź sobie mapę , na której pływasz w basenie. Gdy płyniesz masz właśnie taki model jak przedstawiony na screenie, jesteś już na samym dne i dalej nie możesz nawet jakbyś kucnął i teraz co widzą inni :

MODEL <Model

--------- <dno

jest identyczny odstęp czyli wygląda to jakby lewitacja ala Copperfield.

Nie wiem, nie mam więcej argumentów więc zrób nowy temat z głosowaniem czy to pasuje czy nie, porób więcej ss'ów z każdej strony, nie mam pojęcie jak dla mnie to dno ;)

Spoko, szanuje twoje zdanie, jest trochę w tym racji, niech inni się wypowiedzą.

Ani Ty ani ja nie widzieliśmy tego w praktyce, więc możemy tylko przypuszczac jak taki model będzie wyglądał.

Chyba słabo to czytałeś. To były zdanie twierdzące i 99% racji wywnioskowana na podstawie opinii uzytkowników amxx.pl. Wypowiadano sie na temat tego pluginu więc mogłem sobie to wyobrazić.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.