ardax Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 Zawsze miałem szczerze mówiąc gdzieś rejestrowanie się i płakanie ale wkurza mnie poprostu taka polityka serwera, serwer fajny, tylko poprzez niektórych adminów, co myślą, że są jacyś ważni to serwer traci cały urok. Sprawę chciałem i nadal chcę załatwić poprzez komunikator steam, ale oczywiście boi się mnie dodać do znajomych, chociaż na ten moment dużo bardziej satysfakcjonowało by mnie spotkanie gdzieś między Bełchatów--->Gdynia, wtedy byśmy zobaczyli, kto tu kogo wkurwia i pewnie by dostał bana ode mnie za twarzowe [patrzcie na to zdjęcie, z taką twarzą to ja bałbym się z domu wyjść hahahaha http://www.esl.eu/pl/player/3735608/, szkoda, że dziubka jeszcze do zjęcia nie zrobił, to bym na www.wiocha.pl dał hahaha) i na tydzień by w szpitalu leżał. No ale do rzeczy, gram na tym serwerze od paru miechów, jestem osobą co czasem docina czy daję głupie teksty prowokujące, czy nawet od czitów niewinnych wyzwie co mnie zabiją. W kazdym razie nie napinam się jak stare gacie o fragi itp. po prostu, gram sobie na 4fun, dla 4fun. No i gramy dzieś sobie gramy, oczywiście Emtek wejdzie tam od święta, nie wiem po co w ogóle wchodzi,i kozaczy w przerózny sposób. No i tak się składa, że dziś znowu udawał, że jest Bóg wie jak dobry na noże, pocisnąłem go chyba 4-5 rund z rzędu, zabrałem mu złoto i co robi Emtek ? Kickuje mnie bo wg. niego mam lagi, (ping w porywach do 53). Oczywiście wielki eslowiec nie wie, ze przy walce na noże można uzywać ctrl, co przy odrobinie szczęścia daje nietrafialność. Taki wielki progejmer a nie potrafi tego zrozumieć, ja go cisne, a mnie ciśnie jakiś non steam, prosta kalkulacja. W każdym razie wkurzyłem się o to i nie chciałem zostawić tego bez słowa, oczywiście zaraz mi grożono banem, jak chce to niech banuje, skoro tylko tak potrafi sprawy załatwiać. No i wskoczyła mapa 1hp_he, Pure Evil zrobił vote czy ją zmienic, a Emtek ze nie, i tak by baty dostał, ale napisałem, że jak ktos go zabije to zaraz kicka ma. No i co dostałem ? Bana na tydzień ? Dodam mała anegdotkę, nie raz wchodzą cziterzy na serwer i zdążą 10 razy uciec zanim jakikolwiek admin przyjdzie. Nie raz wołam Ketchup żeby zrobił porządek, 3/4 osób i tak zdąży uciec, a połowy nie da rady zbanować, bo jak Ketchup albo Emtek chcą zbanować tego, to banuje kogos innego. Przykład gracz Hempgru wchodził i może jeszcze bezkarnie wchodzi, nie raz wołałem Ketchupa, on Emtek i nie potrafili go zbanowac, a pieprzony maniak wejdzie raz na ruski rok pograć na 4fun Ever i banuję jak ktoś mu popadnie. Nie tak to wszystko powinno wyglądac i jakim prawem dostaję tydzień bana za widzi misie jakiegoś uzależnionego od kompa debila ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 za twarzowe to ty możesz co najwyżej ode mnie perma dostać leszczu za pyskowanie. Tego buca perfidnie ścinało za co dostał kicka wszedł i zaczął pyskować po 30 minutach wkurwiania mojej osoby dostał bana świadkiem że pyskował i że go ścinało jest axei i olcia, a że mnie wkurwiał jest zapisane w logach także możesz mnie cmoknąć w pompkę i jak jesteś taki piękny to pokaż swoją fotke, a jak lubisz dziubki robić to chyba jesteś pedałem Ps. gówno mnie obchodzi że masz 46 pinga, a komputer na węgiel Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 ~Dodaj mnie na STEAM (marty122) i mnie wołaj ,bo ja jeżeli nie gram ESL to wejdę ZAWSZE. ~na kosy to ja jestem najlepszy i koniec. :-D ~skarga najdłuższa jaką widziałem. Teraz co do bana, z opisanej sytuacji wynika ,że eMtek dał Ci bana na tydzień za ripostę z tym kickem. Poniekąd rozumiem eMtka ale ban mocno przesadzony jeżeli chodzi o tekst. Nie moja w tym głowa pewno tutaj wyższe władze zaczną się wypowiadać. Aby dobić eMtka napisze jeszcze to : pamiętajcie co on na GunGame robił :-D ! po 30 minutach wkurwiania mojej osoby szlachta jebana perma dostać leszczu za pyskowanie ehe,ehe Ps. Wyczuwam HAJE ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 Ardax znajomych w sieci szukasz, że mnie dodajesz do steam? Przykro mi ja jednym z nich nie będę A jak chcesz jak to napisałeś "że bym dostał bana od ciebie za twarzowe" to Bełchatów czeka bo przez kabel to każdy jest cwany puaczku Aby dobić eMtka napisze jeszcze to : pamiętajcie co on na GunGame robił :-D ! żebym ja wam nie zaczął wypominać za każdym razem czego to wy nie robicie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 Sprawę chciałem i nadal chcę załatwić poprzez komunikator steam, ale oczywiście boi się mnie dodać do znajomych, chociaż na ten moment dużo bardziej satysfakcjonowało by mnie spotkanie gdzieś między Bełchatów--->Gdynia, wtedy byśmy zobaczyli, kto tu kogo wkurwia i pewnie by dostał bana ode mnie za twarzowe [patrzcie na to zdjęcie, z taką twarzą to ja bałbym się z domu wyjść hahahaha http://www.esl.eu/pl/player/3735608/, szkoda, że dziubka jeszcze do zjęcia nie zrobił, to bym na www.wiocha.pl dał hahaha) i na tydzień by w szpitalu leżał. Pokaż swoją mordę kutasie jebany , kurwa grozisz mu a sam masz jakieś 15 lat i do tego jesteś pedałem No ale do rzeczy, gram na tym serwerze od paru miechów, jestem osobą co czasem docina czy daję głupie teksty prowokujące Proponuję bana za następne prowokujące akcje sprawiedliwie to zrobił,ponieważ zasłużyłeś na tego kicka Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 Pokaż swoją mordę kutasie jebany , kurwa grozisz mu a sam masz jakieś 15 lat i do tego jesteś pedałem Proponuję bana za następne prowokujące akcje sprawiedliwie to zrobił,ponieważ zasłużyłeś na tego kicka nie napinaj się tak ,bo jak bluźnisz nie stajesz się groźniejszy Czego od razu najeżdżasz na niego, Tobie nic nie zrobił żebym ja wam nie zaczął wypominać za każdym razem czego to wy nie robicie gadaj co ma do zrobienia ,bo z tego co wiem to zobowiązałem się zrobić bannery, 300x300 reklamę karaoke i 5 reklam na dzień + ogarnięcie strony. Teraz Twoja kolej ! Z tymi reklamami to nie mam czasu ,bo się uczę Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 Kumplu dlaczego czepiasz się jego twarzy czy ona ma coś wspólnego z banem na tydzień? Specjalnie go szukałeś na esl aby wkleić nam ten link i się z niego pośmiać? Nie tędy droga kolego... Pokaż swoją mordę kutasie jebany , kurwa grozisz mu a sam masz jakieś 15 lat i do tego jesteś pedałem ehehhehehe Nevera trochę emocję ciągają xD ma nawet sporo racji niby wulgarne i prostackie ale ma dogłębny przekaz. Weź to do serca Przeczytaj swój wstęp i pomyśl czy twoja skarga ma sens... Jesteś bardzo pewny siebie. Powiem ci coś, zgubi Cię to. wedlug mnie temat do kosza albo kleimy z tego haje jakiej dawno nie było ✪ eMteK., Never and ❤ DMG 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 wedlug mnie admin musi sie czuc wazny zeby gracze mu na glowe nie nasrali. Lubię To ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ardax Posted April 11, 2012 Author Report Share Posted April 11, 2012 Widzisz, tu jest ta róznica, że ja nie wstawiam fotek komu i gdzie popadnie, szczególnie nie w jakiś lanserkich czapach, żeby zaprezentować jaki to wielki joł joł jestem, z miną jakbym po jakiś nieprzyjemnych przejściach z murzynami po nocy był haha. Chyba na łeb upadłeś, że będę jechał całą Polske żeby nakopać jakiemuś pozerowi, mogę spotkać się w połowie dystansu Bełchatów---->Gdynia i wtedy oceniasz jak i na ilewyglądam. No chyba, że wolisz z dostawą do domu, ale to za taxe musisz w obie strony dać + prowiant + za stracony czas, tak jak w połowie się spotkamy to unikasz dodatkowych kosztów. Ale dobra, rzeczywiście, nie ma się co napinać przez kabel, jak ciota, pasuje ci ktoraś z opcji pisz Owa wzmianka, że czasem docinam bardziej dotyczyła "farciarz" itp. niż rzeczywistych spinań, co po niektórzy robią. Zresztą ja tam nie jestem jakimś typem co płacze z tego powodu, wtedy gra byłaby nudna. Tylko chodzi mi o postawę co po niektórych adminów, którym po prostu wszystko wolno i nie można nic zrobić. Ostatnio ktoś czitował na 4fun ever, poszedłem po admina z 4fun, nie pamiętam teraz jakiego (jakbym odswieżył pamiec to bym sobie przypomniał) co po prostu powiedział, żebym spierdalał i go to chuj interesuje Kick za zabicie go 5 razy z rzędu to nie jest prowokacja ? Nawet owa Ola, która ma być świadkiem, sama spytała się za co dostałem kicka, oczywiście z dupy wyjęty powód, że mam lagi Zresztą te jego odzywki, jak kogoś zabija, podniecanie się tym to jest czysta prowokacja, liczą się czyny a nie słowa. Ja tylko dodałem do jego postawy wobec której nie chciał zmiany mapy, żeby go przypadkiem nie zabić,bo można kicka złapać. Zresztą nie ma co, wina leży po obu stronach, oczywiście wiadomo, kto z owych sytuacji wychodzi "cało". I tak powinna wyglądać postawa admina ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 gadaj co ma do zrobienia ,bo z tego co wiem to zobowiązałem się zrobić bannery, 300x300 reklamę karaoke i 5 reklam na dzień + ogarnięcie strony. Teraz Twoja kolej ! Z tymi reklamami to nie mam czasu ,bo się uczę w złym kontekście zrozumiałeś moje zdanie raczej mi chodziło o to co robicie "źle" lub robicie coś czego nie wolno Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 aaa... jeżeli o to chodzi to nic "złego" nie robię, ale możesz mnie oświecić xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 tak tylko, że Ola zapytała wtedy za co ci dałem kicka jak byłeś z nią w teamie za to jak po ponownym wejściu na serwer wszedłeś do przeciwnego teamu to wtedy axei ci powiedział żebyś ogarnął bo rzeczywiście się tniesz. Ja mam coś do ciebie czy ty do mnie że mam ci jeszcze sponsorować przyjazd do mnie? a co do wołania adminów z innego serwera, nie każdy ma admina na wszystkich serwerach... ps. chuj cię obchodzi w jakich chodzę czapkach czy ubraniach... nie chcesz wrzucać fotek to nikt ci karze ale od mojego ryja się odpierdol dmg nie miałem ciebie konkretnie na myśli, ale co po niektóre osoby Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 aha, ok ~w sumie to oskarżyciel jak i nasz wielki joł joł Magnat xD ma trochę racji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 No od gusta się odjebać proszę każdy ma inne. Ryja też. Nie wiem czy admini 4fun mają prawa administracyjne na 4ever no ale przyjmijmy że mają, nie każdy ma czas albo serio go chuj obchodzi co nie powinno miec miejsca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 że za czasów gimnazjum tudzież ta fotka ma z 4 lata "byłem zainspirowany subkulturą skatów" to teraz już nie jestem i z tym joł joł możecie ogarnąć dMg ps. swoją drogą już znamy sposób na użytkowników na forum dawać bany to raz dwa się będzie każdy rejestrował Link to comment Share on other sites More sharing options...
ardax Posted April 11, 2012 Author Report Share Posted April 11, 2012 Tydzień to nie jest wieczność, nawet jak mam perma złapać to najwyżej, cs to nie całe życie, ale szkoda (nie żebym wyszedł na pucusia ) ale wiejska to jest naprawdę dobry i klimatyczny serwer, ciężko drugi taki znaleźć, właściwie na żadnym innym nawet nie gram.. Ale powiedz mi co to jest za ważność, admin ma dowartościowywać się dawaniem banów zwykłym graczom, którzy tak naprawdę poza ponapinaniem się i wyżaleniem na forum nie mogą nic zrobić ? Co to jest w ogóle za panoszenie się "bo ma się admina" ? Właśnie takim zachowaniem doprowadza się do tego, że mogą nasrać Ci na głowę. Niby kto miałby to robić, gracze są prawie Ci sami, a non steamy nic nie mają do gadania...Jakoś niejednokrotnie grałem z Puszkiem, miewał on też pewnie humorki i też nie raz ktoś tam naskakiwał czy coś, to myslisz, że bany na nie wiem ile dostawali ? Sam byłem świadkiem jak RedQ był przez niego i jeszcze kogoś ciśnięty przez blisko 2 godziny, i też go RedQ prowokował żeby dał mu bana i co myślicie, że dostał ? Tu jest po prostu ta zasadnicza różnica, Emtek wchodzi bo chcę pokazać, że ma adma i myśli, że jest zajebisty i wyższy od innych, psując atmosfere gry, a prawdziwy admin wie, że może więcej od zwykłych graczy, ale wcale nie musi tego ukazywać, a jak widać Emtek po prostu też jest internetowym impotentem i tpo prostu nie sprawdza się w roli admina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 ps. swoją drogą już znamy sposób na użytkowników na forum dawać bany to raz dwa się będzie każdy rejestrował na ZM nie działa tyle banów dałem i żadnej skargi. Chyba się z tym zgadzają. Nawet jeżeli gracz rzuci bombe na 1 i "ofierze" to nie przeszkadza bana nie daje bo po co gracza tracić Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 Wiesz no admin adminem, ale to też człowiek że ktoś jest na steamie albo w csie nie znaczy że siedzi akurat przy kompie, ale nie o to tu. Jak dla mnie jakieś tygodniowe bany za odzywki to głupota, po rodzinie Ci nie jechał bo dawno byś to tu napisał. Ale nie wiem też sytuacji nie widziałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ardax Posted April 11, 2012 Author Report Share Posted April 11, 2012 Nie ciąłem się, tylko po prostu, mam przezwyczajenie, że przy "koszeniu" klikam ctrl, jakbym miał lagi to powiedz mi czemu nie dostałem bana na 5 minut pod tytułem "ogarnij ping" czy może nie mówiłeś zanim mnie zckickowałeś żebym ów ogarnął. Jest to po prostu niekompetencja i tyle, możesz mnie banowac, już wspominałem, gram 4fun, cs to nie jest całe może życie, to ty wchodzisz na serwer i psujesz całą atmosfer, idź lepiej w esl tam graj z pro albo na TP a nie wchodzisz na 4fun ever i się dowartościowywujesz bo non steamów ciśniesz, a jak jeden ja cię zaczął jechać to od razu rewanżyk. Jeszcze dodam, że zabiłem go gdzieś 4 razy z rzędu i dopiero wtedy stwierdził, że laguje Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 tak się składa, że gdyby nie moja osoba to nie dostał byś bana, ale też nie grał byś na tym serwerze więc daj mi spokój nie odzywaj się do mnie, nie wkurwiaj mnie już idź sobie pograć dalej, ban zdjęty... a to że mam inny charakter niż puszek to sorry bardzo jestem jaki jestem i się nie zmienię nawet jak ktoś będzie naciskał... Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 "Co to jest w ogóle za panoszenie się "bo ma się admina" ? Właśnie takim zachowaniem doprowadza się do tego, że mogą nasrać Ci na głowę" odwrotnie. Przykład z życia wzięty. W te wakacje pracuje w firmie zajmującej się exportem owoców na wschód. 1 tydzień pracy byłem miły dla każdego, życzliwy, pogodny. Fakt pracowałem z 6 osobami na hali produkcyjnej ale to wystarczyło aby 1 osoba to wykorzystała przeciwko mnie. Chciała mnie psychicznie zjechać. Koleś z 6 lat starszy. Powiedziałem mu że jest gejem cwelem i chujem i wszystkim...Koleś się nie odzywał nawet wzrokiem uciekał. Nie możesz nigdy okazywać słabości. Zwłaszcza będąc adminem bo na prawde na głowe wejdą i bazar otworzą...Ale oczywiście z dystansem do siebie, wchodzi ursek i drze się "Tytanowy CHUJ!!!!!!!!" ja sie smieje xD ✪ Thunder and ❤ DMG 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 możecie ogarnąć dMg do mnie w 3 osobie, magnat jebany. j/w ✪ Tytanowy Janusz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 emtek + dla ciebie zamknijcie to i chuj jak za czasów PRL obywatelu Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 tak oczywiście nie ciąłeś się ja cie kickowałem bo mnie zabiłeś 2 czy 3x z rzędu bo się ciebie trafić nie dało przez te ściny, które potwierdził axei... gdybym cię kicknął za to że mnie zabiłeś to bym musiał połowe serwera zkickować... Zgadza się Tytaowy w wiejskim środowisku my się znamy i ciśniemy po sobie dla zlewy Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 nie tu trzeba jakiegoś podsumowania i morału jeszcze i można zakmnąć ✪ Tytanowy Janusz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts