nie_pytaj Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 Witam. Nie będe sie rozpisywał wiec przenikam do rzeczy: Sprowadzilem tego oto ziomka na naszą sieć serwerów <DR> No to zgadalismy sie że wejdziemy sobie na deathruna... Okazuje sie że ma bana permamentnego - mozliwe ze ma ktos te same ip... więc czy była szansa odbanowania Go? Ip nie będe pisal publicznie bo wiadomo - względy bezpieczeństwa (napisze te ip na PW do admina) Mysle że to nie jedyny przypadek aczkolwiek zatwierdzam ze nie jest "cziterskim kurwiszczem" xD Licze na pozytywne rozpatrzenie tego wniosku. A no i On nie chciał napisać bo jak twierdzi - nie chce mu sie - dlatego napisałem a konto mam :> Tak więc dziekować na miejscu i pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 Jak mu się nie chce to mi też się nie chce jego odbanować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted April 12, 2012 Author Report Share Posted April 12, 2012 czytaj: nie będe robił konta by napisać 3-4 posty -->> napisałem ze mu sie nie chce by sie nie rozpisywac Ewentualnie moge go naklonic do wstąpienia na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 nakłoń i niech on to napisze Link to comment Share on other sites More sharing options...
GregorY Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 Czesc. To ja jestem tym kolesiem. Kiedy chcialem wejsc na serwer wyskoczylo ze mam bana. Chcialem pograc z moim kumplem ale nie szlo :/ IP wysle na PW. Czekam z nadzieja na odpowiedz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted April 12, 2012 Author Report Share Posted April 12, 2012 No czekamy czekamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted April 14, 2012 Author Report Share Posted April 14, 2012 ...chcę by daliscie mu UB to wy chcecie wzamian by napisał... A on napisał... Więc czemu nie dacie tego UB ? wszystko zrobił jak chcecie... Tylko pare kliknięc Link to comment Share on other sites More sharing options...
GregorY Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 Żal. Napisalem i nic. Widze ze nie warto grac na tym serwie. Nara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 A do kogo wyslales to ip? Podaj na forum to ktos moze zdejmie Link to comment Share on other sites More sharing options...
GregorY Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 Moje IP to 83.238.194.5. Prosze o UB. Na prawde chce grac na tym serwie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woda:DD Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 ale sweet piesek xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 Nie spamuj jełopie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts