vpop1 Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 Witam! vPopulus jest to gra podobna do znanego eRepublik, jednak czerpiąca wszystko co najlepsze z wcześniejszych wersji tej produkcji. W vPopulus cały gameplay wiąże się z szeroko pojętymi aspektami militarnymi, politycznymi, ekonomicznymi i prasowymi. W skrócie - możemy być przedsiębiorcą, rozpocząć karierę polityczną, redaktorem własnej gazetki, żołnierzem walczącym w szeregach grup bojowych. Dosłownie kim chcemy w ramach możliwości silnika gry.Oczywiście, tak jak wcześniej napisałem vPopulus jest symulatorem vŚwiata, także mamy obywateli i państwa z całego globu. Napisałem ten temat nie dlatego, żeby zyskać korzyści z zarejestrowania się z reflinka (gold zostanie przeznaczony na wojnę z wrogim sojuszem) lecz Polska pomimo na pierwszy rzut oka dobrej pozycji w vŚwiecie może już niedługo utracić swoje terytorium. Ogromną siłę w vŚwiecie ma vSerbia, która ciągle stanowi dla vPolski ogromne zagrożenie. Promuję tą grę w ramach akcji BB - Baby Boomu, każdy gracz, który aktywnie będzie uczestniczył w grze polepszy losy vPolski. W ramach pomocy zawsze możecie się zgłosić w grze, nick Pusiux bądź PePePoL Aktywnie wspieramy graczy! Staramy się w miarę możliwości pomagać oraz odpowiemy na wszystkie pytania na temat gry i jej mechaniki! Także niestraszne Ci będą pierwsze dni w vŚwiecie. Na sam koniec chcę napisać, że każda pomoc się liczy, gra na dobrą sprawę nie musi zajmować więcej niż 5 minut dziennie, jeżeli nie chcesz się angażować. Twoja pomoc jest nieoceniona. Rejestrując się z tego linka, wspomagasz vPolskę! Register :: vPopulus Video poradnik: Spis poradników do gry: http://pokazywarka.pl/f6at6x/ Pozdrawiam i zapraszam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 Może być fajne, sprawdzę : -) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 nigdy nie lubiłem tego typu gier i raczej nie polubię Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts