Club Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 Witam, piszę tu, aby wytłumaczyć pewna sytuację. Mianowicie, wczoraj około południa wchodze jak zwylke na serwer WCH JB, i ku mojemu zdziwieniu nie posiadam funkcji administratora. Po krótkim "rozpoznaniu" dowiedziałem się, że zabrano mi tę funkcję z powodu nie wypełniania moich obowiązków, a raczej skarg graczy na mnie, o nie wypełnianie ich. Otóż sytuacja wyglądała tak, że podczas gry użytkownik o nicku "Trans" przeszedł do CT i zaczął robić FK wielu innym graczom. Nie wypełnianie obowiązkó polegało na nie nałożeniu bana na wyżej wymienioneg gracza, mimo WIELU próśb, a raczej nawet nakazów graczy, których zfreekilował. A więc nie uczyniłem tego, iż gracza widziałem pierwszy raz na serwerze(nie jak słyszałem od innych, że to był mój owy "kolega"), więc mogł nie znać zasad na JB(ostatnio sporo takich), dałem mu tylko upomnienie. Powiedziałem mu, że jeśli jeszce raz się to powtórzy, to będę zmuszony dać mu bana. Poskutkowało. Gracz podczas mojego pobytu na serwerze już więcej tak nie postapił, dlatego też zdziwiłem się, gdyż dowiedziałem się, że były na mnie skargi od "graczy"(niewiem nawet od jakich konkretnie). Jeśli kogoś moje postepowanie uraziło, bądź w jakikolwiek sposób skrzywdziło, to chciałbym ich za to najmocniej przeprosić. To się więcej już nie powtórzy, i obiecuję, że jeśli odzyskam stanowisko administratora, od razu będę wykonywał zadania które do mnie należą bądź obowiązki. Jeszcze raz przepraszam wszystkich, którzy maja mi to za złe. Dziękuję, Kramarq Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 Dla mnie Kramarq był i mam nadzieje ze będzie adminem ponieważ jest graczem ogarniętym i ogarnia funkcję admina. W ogóle żadnej skargi na Kramarqa nie widziałem na forum. Gram często i nie widziałem by Kramarq zrobił coś nie tak. Proszę by przywrócono mu tą funkcję. ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeticK Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 Hmm. Kolega jak nie zna zasad mógł się nie pchać do CT. Ale myśle, że Kramarq nie zasłużył na stracenie admina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumBleBe Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 Mozna jeszcze mu go przywrocic ale jak ktos tak robi to nieupominaj tylko ban na 5-30 min z Resonem: Prosze wejsc na forum, przeczytac regulamin i wrocic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted April 12, 2012 Author Report Share Posted April 12, 2012 Okej, będę pamiętać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 i za to że upomniałeś straciłeś admina ? haha dobrze :-) ale wydaje mi się że to nie jest wszystko raczej za takie coś nie da sie stracić admina chyba że ten kto dał ci admina ma 13 lat...a tutaj takich niema....musi być coś innego powodem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 Fanzloh, jak sądzę to kramarq był na okresie próbnym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted April 13, 2012 Author Report Share Posted April 13, 2012 Dokładnie, to było w drugim tyg. okresu próbnego :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 No to masz problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 noo tak był na okresie próbnym lecz może nie chciał banować bo sie uspokoił ten FK...wydaje mi sie że chciał dobrze wypaść że potrafi załatwić sprawy też bez banowania i z tego co się doczytałem to załatwił to...wy jesteście od tego aby decydować kto ma tego admina a kto nie...ale ja bym dał mu tą szanse jeszcze bo jak dla mnie pokazał to że nie zawsze trzeba banować kogoś żeby go zmienić... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumBleBe Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 Fanzloh Co ty kurwa wiesz o Adminowaniu nie no zartuje mozna mu dac jeszcze dodatkowy okres probny Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 też tak myślę nie bądźcie tacy noo dajcie się wykazać chłopakowi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted April 13, 2012 Author Report Share Posted April 13, 2012 Jeśli jest możliwość odzyskania funckji admina, to prosze o jak najszybsze przywrócenie jej. Dziś wszedłem właśnie 3 raz na serwer (3 raz, gdy admów nie ma) i się nie da grać. W ct nieogary i same fk, porprostu nie chce się grać, to odstrasza ludzi z serwera . Jak nie ma tam adma to jest totalny chaos i nie ma kto z tym zrobic porządku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeticK Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 Kramarq gra bardzo długo na serwerze i właśnie takich osób potrzebujemy, ponieważ na serwerze dużo osób FK itd. Myślę, że zasługuje na jeszcze jedną szanse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted April 13, 2012 Author Report Share Posted April 13, 2012 Ok, temat do zamknięcia, żeby spamu nie było. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts