daro Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 Imie:Krzysztof. Wiek:16 . Nick w cs'e:daro. Nick STEAM:halo_z_toba? Ile grasz na serwerach wch? :od dawna licząc to prawie 2 lata ale to więcej grałem na 4fun niż na innych ale teraz przeszedłem na Zombie mod i COD Średnio godzin? :w dni od poniedziałku do piątku maks 4 godziny a w weekend moge nawet z 7 przesiedzieć. Zajęcia:CS , komputery . sport. Miałem admina? :Tak. Gdzie? :Just-Frags. Umiejętności :znam komendy i ogarniam je. Co mogę zaproponować? :miłe granie bez cziterów i pilnowanie graczy by nie narobili cos Dlaczego ja? :W Cod na naszym serwerze gralem chyba z 3 albo 2 razy ale bede więcej grał. Czy będę dawał Składkę na admina?:Tak. Linki do 10 reklam: 1. 3MOD.pl Pasja & Gra | Najlepsze Serwery cs 1.6 Call of Duty DeathRun Klasy Exp Mod FFA BF2 Only dd2 :: Wiejska-chata.pl najlepszy serwer w polsce 2. Wiejska-chata.pl najlepszy serwer w polsce !! - Elite-ZoNe.pl 3. Forum Counter-Strike :: Zobacz temat - Wiejska-chata.pl Najlepszy serwer w Polsce !!! 4. http://cs-lublin.pl/...php?f=17&t=6402 5. Sieć Serwerów Cs 1.6 :: Wiejska-chata.pl Najlepszy serwer w Polsce !!! 6. Serwery Counter-Strike 1.6 Non Steam & Steam - Serwery CS 1.6 :: Wiejska-chata.pl Najlepszy serwer w Polsce !!! 7. [steam/NonSteam] Wiejska-chata.pl Najlepszy serwer w Polsce !!! 8. Cs-KingZabijaka :: Zobacz temat - Wiejska-chata.pl Najlepszy serwer w Polsce !!! 9. Wiejska-chata.pl Najlepszy serwer w Polsce ! - Forum Cs-Harnas.PL 10. http://cs-soplica.co...erwer-w-polsce/ moge byc nawet opiekunem tego serwera to zależy od was. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 Ni razu go widziałem ;O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daro Posted April 12, 2012 Author Report Share Posted April 12, 2012 dzis bylem nawet gram teraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 To ja na nie ;P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 To ja na nie Konkretny powód ? , no chyba nie to ,że jest od dzisiaj ^^ Od kiedy grasz na tym serwerze ? ( DARO ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 daro głównie gra na zm ale praktycznie od początku z nami grał na codzie więc jestem na tak zwłaszcza że brak adminów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 neverowi tez mozna dodac za poradnik. aczkolwiek chlopaki trzebaby troche przycisnac z reklama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 Od każdego jeszcze po 10 reklam i będę na tak. W sumie brakuje adminów ale ludzie gadają cały czas ,zę mam aima, WH no-recoil, speedhack, nudne to się robi ;P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 niepotrzebnie grasz klasa premium, to raczej zniecheca nowych bo jest zbyt wypasiona... ja gram ogolnodostepnym inzynierem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 jw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 też mu to mówiłem...jak go nie było grałem ze 3 mapy a jak wszedł nie dało sie go zabić...więc opuściłem serwer...ta klasa premium jest przesadna... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daro Posted April 13, 2012 Author Report Share Posted April 13, 2012 to znaczy że mam zrobić jeszcze 10 reklam ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 nie musisz bo już zrobiłeś ale jak chcesz to proszę cie bardzo na pewno będzie brane to pod uwagę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 fanzloh skoro jaśnie pan napisał że trzeba przycisnąć z reklamą to znaczy że jeszcze nie raz to 10 reklam wypadało by zrobić bo po co komu admin na pustym serwerze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 Ja sobie tą klasę wypracowałem, tymbardziej ,ze wziąłem ją na testy i wiele osób już chce kupić taką klasę. Raczej ją promuję niż gram na AIM'ie czy WH'a. Z tego co pamiętam to ta klasa ma M4 i 70HP. W sumie sekret tej klasy tkwi w m4 i to ona ma taką moc. Nie możesz zabić ,bo nie trafiasz. Miałem item Twardy Baniak co powoduje ,że nie trafisz w głowę wiec nie zabijesz ,a Ty cały czas płakałeś FanzloH. Podobna klasa i jak dla mnie lepsza to Delta Force czy jakoś atak. Posiada M4 i jakąś tam moc. Sekret tego ,że ja tak biję to dodaję to w naboje Generała czy coś w ten deseń. Powoduje to ,że moje DMG zostanie zwiększone o 30 ,a gdy dostanę perk proch deagla to po 100 za jednym trafieniem. Reasumując : Ta klasa nie jest aż tak zajebista jak ją kreujecie tylko zanijcie umiejętnie grać każdą klasą. Przykładem jest mój brat "Inżynier" gdzie postawił działko i dodał wszystko w inteligencje ,a z moim 170HP nie dałem rady przejść. Trzeba tylko nauczyć się grać. Najlepiej wszystko wyjebać w HP i padać od AWP Master. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 jak gra od początku serwera to ja na TAK neverowi tez mozna dodac za poradnik. Nie dziekuję nie gram, aż tak często na tym serwerze. A po za tym poradnik był na twoją prośbę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 Od każdego jeszcze po 10 reklam i będę na tak. W sumie brakuje adminów ale ludzie gadają cały czas ,zę mam aima, WH no-recoil, speedhack, nudne to się robi ;P wejdz na zm potrzebuje darmowych fragów do ranku.... ja jestem na tak. na ZM daje rade to czemu ma nie dac na cod. Tylko masz grac na zm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 wejdz na zm potrzebuje darmowych fragów do ranku.... haha ;* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daro Posted April 13, 2012 Author Report Share Posted April 13, 2012 to jak będzie ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 niech emtek Ci doda, ale oczekuje ze bedziecie rozkrecac serwer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daro Posted April 13, 2012 Author Report Share Posted April 13, 2012 eMteK. mam ci wysłać steam id na pw ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts