CHUDY Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Kto płacze: OneShoot | Ch(u)dy Kto wkurwił:Kramarq Czym wkurwił:Na Serwerze JB Byłem w CT z jakims kolesiem on był simonem kazał wykonać polecenie odliczyłi kramarq biegł na mnie poczułem sie zagrożony i go zabiłem. Okoliczności wkurwienia:Dostałem bana Za kila na3h Własne przemyślenia na ten temat:Taki admin nadaje sie do psu do budy najszczać Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ aft3r Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Ja bym jeszcze dodał kilka h za brak umiejętności czytania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Kolejna skarga dzieciaka, ktory nie czytał regulaminu. Nie będę się tłumaczył jakiemuś kretynowi, co nie czytał zasad. Jak dla mnie do zamknięcia. Ban był słuszny( za fk, z tego co pamiętam, to zabił mnie któryś już raz za micro, którego mogę używać, stąd wnioskuje ze nie czytał zasad, bo by o tym wiedział), a uprzedzałem go kilkukrotnie, że jeśli się to powtórzy to zbanuje, a pozatym tylko na 3h, pewnie już wygasł, Zamknijcie bo sie spam zrobi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyniol Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 wszystko ladnie pieknie tylko nie to podforum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Noo, właśnie Pomyliłeś forum kolego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts