PROROk Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 http://www.blacklisted.pl/app7971,steam_0:1:35808765.html Prosze jest głosowanie Zbanować czy Uniewinnić zapraszam i jak twierdzicie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukeliju Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Widze prorok ze ublaganie szukasz wsparcia na forum. Wiedz ze twoje zachowanie wszystko potwierdza jeśli bl jest twoja droga do sławy wiec ze daleko nie zajdziesz. Widze ze wsparcie i szukanie kolegów do uniewinnienia trwa. Także sie ciesze razem z toba. Powodzenia! Proszę nie głosować w w/w linku, ponieważ mało kto oglądał demko i przedewszystkim chodzi o uczciwość. Także poinformowałem już admina z BL o tym wątku iż PROROk szuka pomocy z waszej strony więc zostawcie decyzje adminą z BL. Jaśnie Pan - posłałem pw. wysłano z p920 Optimus 3D z użyciem SlideIT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Widze prorok ze ublaganie szukasz wsparcia na forum Hahahaha śmieszny jesteś już ... w poprzednim temacie to ty szukałeś kolegów z internetu a teraz na niego zwalasz ? jeśli bl jest twoja droga do sławy wiec ze daleko nie zajdziesz. omg to ty zapłaciłeś 100 zł na to , żeby banowali proroka .... iż PROROk szuka pomocy z waszej strony więc zostawcie decyzje adminą z BL. jesteś żałosny byłeś i będziesz .. ✪ Tytanowy Janusz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROROk Posted April 15, 2012 Author Report Share Posted April 15, 2012 Wsparcia?? hmm... Post tylko po to żeby się dowiedzieli czy mam coś czy nie więc chłopcze pzdr poskacz i się nie spinaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukeliju Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 ja sie spinam ? Wyzywam cie ? Napisalem już dawno, dawno temu że decyzja jest nie moja. Never - Żebys ty wiedział jak ty jesteś żałosny gdy wypowiadasz sie w wątku neutralnym wobec ciebie. Przestanmy spamic poczekajmy na decyzje. Nie ma sensu sie klocic nie bedzie bana zwracam honor, bedzie to bedzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROROk Posted April 15, 2012 Author Report Share Posted April 15, 2012 Never nic nie pisz kolega tak liżę dupsko na Bl'u że aż dupe ściska :P Kopiuje Tematy i wkleja tam :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LASKA Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 lukeliju ty jestes jebniety chyba popatrz co piszesz!! Ty chyba nie wiesz co to sa czity i chcesz go udupic poczekaj zeby cie ktos nie udupil . pozdro pilnuj sie ;] zobaczymy Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROROk Posted April 15, 2012 Author Report Share Posted April 15, 2012 szklarek on ma jeszcze ss'y to wklejenia za wh :) + było demko ale go nie ma :S. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 ja pierdole -,-" Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROROk Posted April 15, 2012 Author Report Share Posted April 15, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 @UP +1 kolejny spam topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukeliju Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 prorok nie ma żadnych SS sprawa już dawno wyjasniona nie szukaj tarczy we mnie. Michał wlasnie to mialem na mysli ... po co ten wątek? bana ma i tak murowanego ja już skonczylem dyskusje z typem pokroju proroka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 bana ma skąd ta pewność ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Japierdole i po co ten temat ? temat proroka jest już dawno zakończony a wy dalej swoje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROROk Posted April 15, 2012 Author Report Share Posted April 15, 2012 Never jeśli zaplacił im 100zl z portfela no to wiadome że bana dostane :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 wysłano z p920 Optimus 3D z użyciem SlideIT OPTIMUS PRIME, TY ZNOWU TIREM? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 to nie ja :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukeliju Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 no tirem, tirem. :cfaniak: @ proroczku:( ja nikomu nic nie płacilem doładowałem sobie portfel a co nie wolno ? a moze dostana premie a co cie to interesuje ? o_O masz bana chłopie, a ja mam wyjebane :pije: Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Dostał już bana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukeliju Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 nie ale to kwestia godzin ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 masz bana chłopie, a ja mam wyjebane pierdolisz głupoty chuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 nie ale to kwestia godzin ^^ Nie bądź taki cwany bo się to może obrócić przeciwko tobie. Ty też byłeś podejrzany, i co raz bardziej uświadamiasz mnie ,że jesteś winny. Natarczywość i przesadność jak dla mnie świadczy tylko o jednym. Zazwyczaj winne osoby chcąc obronić swój tyłek próbują odwrócić uwagę wkopując kogoś innego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukeliju Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 prowokator czy ty kurwa jestes uposledzony ? Ja sie bronie prorokiem ? sory czlowieku napisalem najwyzyklejszy watek o tym ze P. Prorok zapierdala na haxach na serwerze na forum oczywiscie sprawa sie odsuneła na boczny tor bo hacobito niby zrobił mi ss i prorok znalazł sobie obrone i na tym zakonczył się ten watek. Dalem go na bl bo niestety większosc z was go broni przecież to widać... jakoś kurwa nikt sie na mnie nie wyżala ze jestem odpalony mam zjebane staty w statysykach, lamnie czesto czasami nie i jakos nikt do mnie nie pisze ze "COŚ MAM" o_O raz jestem, raz mnie nie ma na steam sory czlowieku ja nie jestem noł lajfem i życie też mam jak ty bedziesz miał swoje to sobie nigdy nie poradzisz. Sory że tak na ciebie najechałem ale czytaj wątki całe i ze zrozumieniem bo człowieku przeskakujesz fakty a potem sapiesz sie do mnie. To PROROk szukał sobie obrony we mnie, to prorok spamił adminowi z BL że jest niewinny, to prorok jest na bl, to prorok za chwile dostanie bana... watek niedotycyz mnie, ciebie tylko proroka... jestes tu moderatorem, a zachowujesz sie jak zwykły user ... 0 zasad panujących na forach. Ja go nie wrzuciłem tam po to zeby sie z wami wyzywac, klocic bo to dziecinada... dorosnijcie wkoncu i popatrzcie na to ze nic i nikt z nas nie ma wplytu na decyzje z bl i ja tez nikomu dupy nie lizalem... moze nie dostanie bana? przestancie juz sie klocic bo takie zachowanie doprowadzi do rozpadu serwera, ktory i tak sie zmienil cholernie na przelomie ostatnich miesiecy. Jak masz do mnie problem to kiedy mi jebniesz SS? nikt procz was nie ma do mnie pretensji... wszyscy nagle tacy na mnie uwzieci bo ja wrzucilem kogos na strone bo podejrzewam go o oszustwo... zrobilem to co normalny kazdy gracz z kazdego serwera robi kiedy nie ma admina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 prowokator czy ty kurwa jestes uposledzony ? Nie on nie jest upośledzony, ale ty kurwo jesteś cały czas się do niego plujesz ( proroka ) co on kurwa niby ma ? nic Nie gra na cheatach . Jak tak lubisz te BL to sobie wstaw tam swoje demko i niech tobie dopierdolą bana. większosc z was go broni przecież to widać... Każdy mówi prawdę co myśli to pisze ,a ty dalej swoje zakłamane pierdoły gadasz .. Nikt go nie broni jedynie ty chcesz go udupić z powodu,żeby nie interesowali się tobą ?! Dlaczego nie weźmiesz prawdziwego cheatera tylko takiego kolesia , który nic nie ma ... jakos nikt do mnie nie pisze ze "COŚ MAM" Mam napisać dzisiejsze słowa graczy z 4FUN/BF2 ? jak gadają cały czas o tobie,że posiadasz Wallhacka. Sory że tak na ciebie najechałem Najpierw obrażasz potem przepraszasz ? To jest dowód na to , że jesteś upośledzony ,,, przeskakujesz fakty a potem sapiesz sie do mnie. Fakty gada każdy z nasz a ty dalej swoje chujowe opowiadania ... To PROROk szukał sobie obrony we mnie, to prorok spamił adminowi z BL że jest niewinny, to prorok jest na bl, to prorok za chwile dostanie bana... Hahahaha proszę cie zabawne to wszystko .... To " ON " zrobił to i to ... i właśnie o tym pisał prowokator ... zwalanie uwagi na kogo innego .. dorosnijcie wkoncu mówisz tylko o sobie ... doprowadzi do rozpadu serwera, Na pewno nie ... prędzej do zbanowania ciebie na 1h czy coś w tym stylu ,, Jak masz do mnie problem to kiedy mi jebniesz SS? Są specjalne programy do czyszczenia SS . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Luke nie mam zamiaru prowadzić z tobą dalszej dyskusji bo widać ,że nie jesteś dojrzały emocjonalnie do takiej rozmowy. Nigdzie do ciebie nie sapałem, napisałem to co myślę na temat całej tej sytuacji. Jeśli masz z tym problem wylewaj dalej swoje żale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts