zbeloxer Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 prosze wycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: ZIOMEX [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ forum.wiejska-chata.pl [AMXBans] Powod: 'zabijasz na ganianym' [AMXBans] Dlugosc bana: '12 godzin' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:1329625574' [AMXBans] Twoje IP: '213.199.219.2' [AMXBans] =============================================== zbeloxer : oo fuck to dzis zabawa ? zbeloxer : Sory Nawet nie zauwazylem dlaczego zabijłem ct? otóż pani monia cos tam gadała z ziomexem bo oczywiście ten admin chcial zbanowac kramarqa za podszywke ktora się okazała nie podszywka i zbanowal chlopaka moni gadal z monia o gg kamila no to ok pomylil sie ale teraz nie o tym monia nie powiedziala z ejest ganiany a jezeli nawet powiedziala to tt zagłuszyło ja na mapce ucieklem z celi poprzez takie wyjście itp monia w tym czasie podejrzewam ze wlaczyla zabawe ja slyszac drugiego ct mowiacego "ogarne ucieczke" a potem "kto ucieka ginie" nie podejrzewałem że może być ganiany a wiec mając łoma zabijłem go nagle monia mowi "ooo ziomex kolejny ban ban ban..." ja po tych słowach spojrzałem do góry patrze a tam zegar pokazujący 53 sekundy i napisałem na czacie to co widzicie wyżej w wycinku z konsoli oczywiście popełniłem błąd ale jako gracz który jest stałym graczem nie zrobiłem tego specjalnie a admin ziomex powinnien wziąść to pod uwagę iż: 1.pisałem na czacie że nie wiedziałem iż jest zabawa 2.ten drugi Ct swoimi słowami ze ogarnia ucieczke wprowadził mnie w błąd iż jest normalny dzień 3.monia nic nie mówiąc o ganianym również wprowadziła mnie w błąd (choć nie jestem pewien czy coś mówiła ponieważ cały czas gadała z ziomexem o gg tego kamila którego ziomex omyłkowo zbanował) Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 prosze wycinek z konsoli : zbeloxer : oo fuck to dzis zabawa ? zbeloxer : Sory Nawet nie zauwazylem O przepraszam ale tego nie widziałem. Słusznie mówisz że TT zagłusza cały czas ich Kickam ale i tak zaraz wracają.Spamuja i nic nie widać wiec sorka. Ale ban jest słuszny można go trochę skrocić do godziny. Sorka jeszcze raz:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumBleBe Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Dobra juz po banie zamknac zeby niebylo spamu a i ZIOMEX jezeli gracz wybral ganiany/chwany/killday to ty masz napsiac na @@ ze za zabicie ct ban Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Pisze zawsze chociaż wtedy sam nie zauważyłem:P Zamknijcie:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 zamykam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts