Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

prosba o unban zbeloxer

Recommended Posts

prosze wycinek z konsoli :

[AMXBans] ===============================================

[AMXBans] Zbanowany przez Admina: ZIOMEX

[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ forum.wiejska-chata.pl

[AMXBans] Powod: 'zabijasz na ganianym'

[AMXBans] Dlugosc bana: '12 godzin'

[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:1329625574'

[AMXBans] Twoje IP: '213.199.219.2'

[AMXBans] ===============================================

zbeloxer : oo fuck to dzis zabawa ?

zbeloxer : Sory Nawet nie zauwazylem

dlaczego zabijłem ct? otóż pani monia cos tam gadała z ziomexem bo oczywiście ten admin chcial zbanowac kramarqa za podszywke ktora się okazała nie podszywka i zbanowal chlopaka moni gadal z monia o gg kamila no to ok pomylil sie ale teraz nie o tym monia nie powiedziala z ejest ganiany a jezeli nawet powiedziala to tt zagłuszyło ja na mapce ucieklem z celi poprzez takie wyjście itp monia w tym czasie podejrzewam ze wlaczyla zabawe ja slyszac drugiego ct mowiacego "ogarne ucieczke" a potem "kto ucieka ginie" nie podejrzewałem że może być ganiany a wiec mając łoma zabijłem go nagle monia mowi "ooo ziomex kolejny ban ban ban..." ja po tych słowach spojrzałem do góry patrze a tam zegar pokazujący 53 sekundy i napisałem na czacie to co widzicie wyżej w wycinku z konsoli oczywiście popełniłem błąd ale jako gracz który jest stałym graczem nie zrobiłem tego specjalnie a admin ziomex powinnien wziąść to pod uwagę iż:

1.pisałem na czacie że nie wiedziałem iż jest zabawa

2.ten drugi Ct swoimi słowami ze ogarnia ucieczke wprowadził mnie w błąd iż jest normalny dzień

3.monia nic nie mówiąc o ganianym również wprowadziła mnie w błąd (choć nie jestem pewien czy coś mówiła ponieważ cały czas gadała z ziomexem o gg tego kamila którego ziomex omyłkowo zbanował)

prosze wycinek z konsoli :

zbeloxer : oo fuck to dzis zabawa ?

zbeloxer : Sory Nawet nie zauwazylem

O przepraszam ale tego nie widziałem. Słusznie mówisz że TT zagłusza cały czas ich Kickam ale i tak zaraz wracają.Spamuja i nic nie widać wiec sorka. Ale ban jest słuszny można go trochę skrocić do godziny. Sorka jeszcze raz:P

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.