zbeloxer Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Podanie Junior Admina Nick podczas gry:zbeloxer Wiek:19 Jak długo grasz na serwerze:Ogólnie grałem 3 razy wiem że mało ale większość gram na jail Jak długo grasz w cs 'a: 3l Znajomość AMXX:10/10 Miałeś/masz admina na innym serwerze?:Nie starałem się o admina na jail ale jeszcze nie rozpatrzyli podania Czy byłeś karany? Jeżeli tak to na ile i za co?:na jail za omyłkowe zabijcie na ganianym lecz sprawa się wyjaśnia na forum ponieważ zrobiłem to nie świadomie Czy Mógłbyś dokładać się do serwera?:Oczywiscie ze tak:) Twoje Steam ID STEAM_0:0:1329625574 Coś od siebie : J@ jest to główny pomocnik h@ czyli opiekuna serwera j@ wypełnia obowiązki h@ gdy on nie może pomaga w rozpatrywaniu podan itp Dlaczego chce być j@? ponieważ ogarnijam Amx'a bardzo dobrze umiem przerabiac pluginy itp miałem własną serwerownie nawet pare dobrze je rozkręciłem serwerownia jaką pomagałem rozkrecać to :cs-soplica.com byłem tam w administracji lecz za to iż pomagałem innej serwerowni panowie z cs soplicy uznali że robie im konkuręcie chociaż nie reklamowałem nic u nich ani nie zapraszałem graczy od nich ale przejdźmy do rzeczy pomógł bym dobrze rozkręcić serwer bardzo dobrze jeżeli teraz sam na siebie nie zarabia to w góra 2 mies już by zarabiał Oczywiście nie licze ze zaraz mi dacie admina na forum ftp serwa i nie wiadomo co jeszcze nie ja po prostu składam propozycję iż mógłbym wam nieco pomóc i się zasłóżyć dla tej sieci ponieważ mi się spodobała Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 reklamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 reklamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 wizytówką w internecie jest poprawna polszczyzna. Na nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 a po za tym to nie jest według wzoru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Z tego co ostatni widzę to dużo osób gra na speedrun i to co up wzór jak dla mnie Nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
daro Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 mamy cos takiego jak junior admin ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Mu chodzi raczej o 2 opiekuna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Hah, na pewno nie dostanie dostępu do plików... zna ktoś go w ogóle? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbeloxer Posted April 16, 2012 Author Report Share Posted April 16, 2012 heh ludzie kompletnie nie wiecie o co chodzi .... a więc tak ten j@ nie ma dostępu do plików serwera wiec Panie prowokatorze nie martw się nie chodzi mi tu o to .... 2 sprawa koles na górze pisze iż zły wzór jak on może być zły skoro nie macie jeszcze czegos takiego ... po prostu j@ jest to admin który pomaga opiekunowi serwera lecz nie ma dostępu do FTP Serwa on pomaga w rozpatrywaniu podań o admina w razie jakiś kłopotów płaci więcej na serwer jeżeli brakuje z kasy adminów pomaga zbierać składki na serwer itp Ja się nie prosze o tego j@ tylko proponuje wprowadzić tutaj coś takiego ... Dla tych którzy jeszcze nie kapują co to jest to prosze logiczne wyjaśnienie : 2 opiekun serwera nie posiadający dostępu do FTP serwera Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 spoko fajna wypowiedz a kim ty jestes ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Gra na JB ale rzadko trochę A masz czas na taką funkcję? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 hmm...jak wziąć to na logike to jak go nikt nie zna dobrze to jak on może być J@ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 NIe przesadzajmy, ostatnio gra dość często, i trochę ludzi go już zna(ale z JB) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbeloxer Posted April 16, 2012 Author Report Share Posted April 16, 2012 Do Ziomexa mam czas na tą funkcje itp Do FanzloH nie zna mnie duzo osób bo dopiero 2 mies jestem w tej sieci a od jakiegoś tygodnia mam konto na forum:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Na speedrunie nie potrzebny jest inny j@ czy opiekun serwera, póki co sam zajmuje się serwerem, zresztą mam umowę z Virusem, że serwerem sam zarządzam i sam go opłacam, więc każde podanie na opiekuna na SR będzie przeze mnie odrzucane, a tylko podania o admina rozpatrywane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 zbeloxer radze Ci po prostu złożyć podanie o admina i po sprawie:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Co zrobi to jego sprawa, mysle, ze temat moge zamknąc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts