Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Podanie o Junior Admina

zbeloxer
 Share

Recommended Posts

Podanie Junior Admina

Nick podczas gry:zbeloxer

Jak długo grasz na serwerze:Ogólnie grałem 3 razy wiem że mało ale większość gram na jail

Jak długo grasz w cs 'a: 3l

Znajomość AMXX:10/10

Miałeś/masz admina na innym serwerze?:Nie starałem się o admina na jail ale jeszcze nie rozpatrzyli podania

Czy byłeś karany? Jeżeli tak to na ile i za co?:na jail za omyłkowe zabijcie na ganianym lecz sprawa się wyjaśnia na forum ponieważ zrobiłem to nie świadomie

Czy Mógłbyś dokładać się do serwera?:Oczywiscie ze tak:)

Twoje Steam ID STEAM_0:0:1329625574

Coś od siebie : J@ jest to główny pomocnik h@ czyli opiekuna serwera j@ wypełnia obowiązki h@ gdy on nie może pomaga w rozpatrywaniu podan itp

Dlaczego chce być j@? ponieważ ogarnijam Amx'a bardzo dobrze umiem przerabiac pluginy itp miałem własną serwerownie nawet pare dobrze je rozkręciłem serwerownia jaką pomagałem rozkrecać to :cs-soplica.com byłem tam w administracji lecz za to iż pomagałem innej serwerowni panowie z cs soplicy uznali że robie im konkuręcie chociaż nie reklamowałem nic u nich ani nie zapraszałem graczy od nich ale przejdźmy do rzeczy pomógł bym dobrze rozkręcić serwer bardzo dobrze jeżeli teraz sam na siebie nie zarabia to w góra 2 mies już by zarabiał

Oczywiście nie licze ze zaraz mi dacie admina na forum ftp serwa i nie wiadomo co jeszcze nie

ja po prostu składam propozycję iż mógłbym wam nieco pomóc i się zasłóżyć dla tej sieci ponieważ mi się spodobała :)

heh ludzie kompletnie nie wiecie o co chodzi ....

a więc tak ten j@ nie ma dostępu do plików serwera wiec Panie prowokatorze nie martw się nie chodzi mi tu o to .... 2 sprawa koles na górze pisze iż zły wzór jak on może być zły skoro nie macie jeszcze czegos takiego ...

po prostu j@ jest to admin który pomaga opiekunowi serwera lecz nie ma dostępu do FTP Serwa on pomaga w rozpatrywaniu podań o admina w razie jakiś kłopotów płaci więcej na serwer jeżeli brakuje z kasy adminów pomaga zbierać składki na serwer itp

Ja się nie prosze o tego j@ tylko proponuje wprowadzić tutaj coś takiego ...

Dla tych którzy jeszcze nie kapują co to jest to prosze logiczne wyjaśnienie :

2 opiekun serwera nie posiadający dostępu do FTP serwera

Na speedrunie nie potrzebny jest inny j@ czy opiekun serwera, póki co sam zajmuje się serwerem, zresztą mam umowę z Virusem, że serwerem sam zarządzam i sam go opłacam, więc każde podanie na opiekuna na SR będzie przeze mnie odrzucane, a tylko podania o admina rozpatrywane.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.