daro Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Witam! tak jak w temacie. Serwer COD jest świeży i potrzebuje graczy przydało sie zrobić reklamy ja osobiście bede robił reklamy żeby na serwerze grało dużo dużo osób dlatego niech każdy z was(niekońiecznie wszyscy) zrobią reklamy i skopjują linki i je tu wkleją kod do reklamowania podam potem jak go dostanie. Więc jak bedzie kod reklamujcie serwer jak najlepiej! Powodzenia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 jakbym mogl prosic - emtek albo mnr zeby przygotowali kod reklamy samego serwera kod + sponsora to byloby gitez. ja odkladam z 'kieszonkowego' pieniazki na reklame na wiaderku ale najpierw musze sie upewnic, ze wszystko na serwerze dziala jak trzeba, mam jednak te watpliwosci dotyczace modeli, musialbym to przetestowac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daro Posted April 16, 2012 Author Report Share Posted April 16, 2012 dzieki wielkie jasnie panie :-) no z tymi modelami by sie przydało zaczołem robić reklamy Wiejska-chata.pl Najlepszy serwer - Sieć Serwerów Counter-Strike 1.6 cs-SopliCa.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts