NoBEQ Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Witam mam kilka propozycji co do servera. 1. Wprowadzić wymuszany interp 0.01 2. Wprowadzić HS mod na mapach de_dust2003, aim_headshoot, aim_crazyjump, aim_pistols, aim_map_usp 3. Usunąć 1 soccerjama (sporthall) 4. Naprawić paintball bo mapa sama nigdy się nie zmienia chociaż czas się skończył. 5. Usunięcie mapy awp_city bo nic na niej nie widać. 6. Dodanie innych map z AWP. (awp_map, awp_space) Kurde o jednym zapomniałem: 7. Zrobić porządną balansacje teamu a nie tak jak teraz jest że przenosi pionki które zamykają tabele jako kolejne mięso armatnie !!! Zapraszam do udziału w ankiecie a także komentarzy ***Malouda*** and PeafewlySliff 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 ja powiem ci,że dodanie map AWP można ale mało bo jest już ich dużo a po za tym za niczym innym nie jestem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 To co UP:P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 4. Naprawić paintball bo mapa sama nigdy się nie zmienia chociaż czas się zkończył. mapa by się sama zmieniła gdybyścia na koniec gdzie was automatycznie nie odradza nie wpisywali /respawn... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 dziendobry , zastalem jolke ?? map jest na tyle ze wystarczy , ale nikt nigdy nie daje nowych tylko powtarzaja stare. (SJ - tak lubiany , scouty - itd ) choc ostatnio zrobilem maraton po mapach ktorych nie znam i zaluje ze nie mialem ze soba zadnych prochow..... czy jarania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 jaja this is fantastish Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ Ola JR Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Można by było ogólnie pododawać jakieś nowe mapy, 2 sj'ty to nie jest za dużo niie każdy na awp_city narzeka HS nie wprowadzać bo po coo a paintball zawsze sie zmienia bo wkoncu ludzie sie nie odradzaja moje jedyne co to te wymuszane ex_interp i tyle .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 zkończył ... Nie ma opcji, "żadnych zmian nie chcę" < taką bym zaznaczył Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoBEQ Posted April 17, 2012 Author Report Share Posted April 17, 2012 Widać kto lata bez głowy w tym temacie w cs'ie rzecz jasna. Dmg czasami można się pomylić. Kober byłem przez jakiś czas jak zmieniałeś te mapy i według mnie było fajnie. W sumie to takie coś powinno być częściej realizowane żeby ludzie poznali mapy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K3tChuP Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Co do trójki to nie usunać tylko wymienić na jakąś mapke sj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Dmg czasami można się pomylić. rozumiem, ale mam pamięć do takich wpadek. Pamiętam jak napisałem na serwerze "leprzy" zamiast lepszy i był wałek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozze Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 A propozycja ode mnie to zwiekszenie handicapu, zeby nie wybierala wciaz 1 osoba i nie wybierala na okraglo tych samych swoich ulubionych map... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FirebladeR Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 w sumie jest to jakaś opcja, niech będzie największe prawdopodobieństwo tego, że osoba na 1 miejscu wybiera mapę, ale wszystkie osoby uczestniczą w losowaniu. [ o ile tak się da ] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozze Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 Nieee Chodzi mi o to, ze teraz handicap jest chyba 1 albo 2 :F A zeby byl 5 z tego co pamietam tam bylo na starym war3ft`cie i ciezko bylo wybrac mape po raz 2 a co dopiero 3. Zebysmy sie dobrze zrozumieli Wybieram 1 mape (-5) Wybieram 2 mape kolejne -5 czyli (-10) i tak w koło Co do ptb tez moznaby bylo cos z tym zrobic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts