Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Skarga na KramarQ i prośba o UB

Recommended Posts

Nick podczas gry: IzzyXxX

Osoba na którą składasz skargę: KramarQ

Data i godzina: Kilka minut temu

Opisz sytuację: Miałem pojedynek na deagle. KramarQ mnie blokował. Powiedziałem mu, żeby mnie nie blokował, bo go zbanuje (blokował mnie specjalnie). Niestety dalej mnie blokował i przegrałem pojedynek na deagle. Dałem mu bana na 5 minut z powodem "Lamienie". Po 5 minutach KramarQ wraca i daje mi bana na 30 minut z tym samym powodem co ja go zbanowałem. Ja go zbanowałem słusznie, a on mnie niestety nie słusznie.

Wycinek z konsoli:

[AMXBans] ===============================================

[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Kramarq.

[AMXBans] There are 29 minutes and 32 seconds left of your ban.

[AMXBans] Banned Nickname : IzzyXxX

[AMXBans] Reason : ' Lamienie '

[AMXBans] You can complain about your ban @ forum.wiejska-chata.pl

[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 46763087 '

[AMXBans] Your IP : ' 81.190.182.107 '

[AMXBans] ===============================================

Kicked : You are BANNED. Check your

Ban był za co innego, od tego zacznijmy, a wgl kto ci dał adma? Dostałeś adma, i od razu na inny serwer poszedleś, przez ostatni tydzień widziałem cię możśe z 3 razy, a siedziałem na serwie cały czas(jestem chory). Ponadto zamiast siedziec u nas wielu graczy widziało cię na zaborzu, co znudził ci sie juz nasz serw?

Nadużywasz adma(Bany za "lamienie", kickowanie, slayowanie). Nie stosujesz się do regulaminu( Wielokrotne wyzwiska pod moim adresem na adm sayu, mimo moich ustnych uprzedzen, że sobie tego nie życzę, jakby co hltv jest) dajesz mi bana za nic. Za "lamienie" - bo cie zbloczylem raz na pojedynku? nie ma tego zakazanego w regulaminie, w dodatku to było jako żart. Powinni ci zabrać adma( dla jasności, to nie jest moje zdanie tylko większości graczy JB).

BAN SŁUSZNY I UB NIE BEDZIE!!

P.S Źle napisałeś mój nick -,-"

kurde przesadzacie trochę o ile mi wiadomo nie ma bana za takie coś jak przeszkadzanie w pojedynku więc Izzy nie wiem za co ten ban Kramarqowi.Skarga bez pod stawna i UB nie będzie ponieważ Kramarq zrobił dobrze dając Ci bana ale przesadziłeś z tym 30min.I jeszcze jedno bo *** ty robisz aferę o głupie 30min?I potwierdzam rzadko Cię teraz widzę na JB Izzy:P

Blokowałeś mnie cały czas. Mówiłem Tobie, żebyś się odsunął, a ty dalej mnie blokowałeś.

Nie chodzi już o to blokowanie, ale mi bana na 30 minut wyjebałeś.

Staram się grać jak najwięcej na serwerze (To, że jesteś chory i grasz po 12h to twoja sprawa). Ale każdy ma własne życie osobiste. Wyzywanie ? Proszę mi napisać wyzwiska, którymi cię obrażałem. Jedynie słowo "Żyd", którymi się zawsze witam z tobą czy Simonem.

izzy szczerze moim zdaniem powinni ci admina zabrać ponieważ :

1.brak mutacji

2.Faworyzujesz kolegów tu przedstawie 1 akcje :wszedl twoj kolega na serwa ty dales nam Quiz ok bylo nas 3 ja twoj kumpel i jeszcze ktos ten ktos odpowiedzial zle na pyt zabijles go ja odpowiedzialem zle zabijles mnie a twojemu koledze nie zadales pytania tylko odrazu dałeś zyczenie co jest niezgodne z regulaminem

3.większości nie ogarnijasz w ct freekillowales mnie pare razy miałem skarge skladać ale mi się nie chciało xD

ja jestem za zabraniem admina izziemu

Ja nie potwierdzam, ze fk robisz, naucz się czytać. Ale widzę, że nie zaprzeczyłeś, że zamiast u nas grać, to grasz na zaborzu(chodź w podaniu o adma pisałeś że zrezygnujesz z tamtego serwa na rzecz baszego)

Oj. Ale od razu ban na 30 minut ? I po drugie nie gram na innych serwerach. Jeżeli gram na zaborze to proszę robić SS. Wtedy dopiero uwierzę, że tam gram.

Po pierwsze zrobiłem literówkę :), a po drugie napisałem, jeżeli tam gram to po proszę o SS. Czegoś takie nie zobaczę, ponieważ tam nie gram. A ty mi wyjeżdżasz z tekstem, że ja jestem na zaborzu.

Nie po to starałem się o admina, żeby go miał dla zabawy. Gram na JB wiejskiej i nic tego nie zmieni.

Tak narzekacie, że mało gram na serwerze. Dzisiaj wszedłem i oczywiście banik na 30 minut poleciał :)

Nie chodzi mi o to ze caly czas robisz fk ale ze 2razy mi zrobiles i fd nie dales a z ta skarga to miala byc o to ze jak twoj kolega zostal ostatni bo nas w zabawie zabijles to jemu od razu dales zyczenie nie musial wykonac tego zadania co ja i jakis koles nie pamietam kto

Inaczej powiem tak z tego co wyniosłem z postów ..

Vetick Nie gra na serwerowni wiejska-chata lecz na innej . Rzadko bywa na serwerze , obraża, nie przestrzega regulaminu.

Ma on admina próbnego i myślę,że to powinna być skarga na Veticka .

Ban był za co innego, od tego zacznijmy, a wgl kto ci dał adma? Dostałeś adma, i od razu na inny serwer poszedleś, przez ostatni tydzień widziałem cię możśe z 3 razy, a siedziałem na serwie cały czas(jestem chory). Ponadto zamiast siedziec u nas wielu graczy widziało cię na zaborzu, co znudził ci sie juz nasz serw?

Nadużywasz adma(Bany za "lamienie", kickowanie, slayowanie). Nie stosujesz się do regulaminu( Wielokrotne wyzwiska pod moim adresem na adm sayu, mimo moich ustnych uprzedzen, że sobie tego nie życzę, jakby co hltv jest) dajesz mi bana za nic. Za "lamienie" - bo cie zbloczylem raz na pojedynku? nie ma tego zakazanego w regulaminie, w dodatku to było jako żart. Powinni ci zabrać adma( dla jasności, to nie jest moje zdanie tylko większości graczy JB).

BAN SŁUSZNY I UB NIE BEDZIE!!

P.S Źle napisałeś mój nick -,-"

popieram kramarqa ponieważ bylem przy tym i to widziałęm jak IzzyXxX robi fk, i kto ci dał adma naprawde nie ogarniasz admina to koniec mojej wypowiedzi dzięki

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.