ELO ! Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 Witam Spotkala mnie dzis pewna nie codzienna sytuacja w ktorej dostalem bana bez przyczyny. Nie podoba mi sie zachowanie owego Admina, jest wulgarny, zadufany w sobie, obrosniety w piorka i obraza innych graczy wielokrotnie przez micro czy tez korzystajac z opcji say.Oczywiscie kazdy na to przymyka oko poniewaz owy kolega jest Adminem wiec ludzie z natury sie podlizuja "przelozonemu" Nie gram na Waszym serwerze od wczoraj dlatego wiec pisze owy watek. Sytuacja wygladala tak, kampie na inferno w domku przy besie czekajac az przeciwnik wybiegnie po schodach (tt zawsze robia to szybko i bez przemyslenia) strzelam w typa cofając sie. oczywiscie strzelam dalej z nadzieja ze zlapie go scanem. Nagle wyswiela mi sie masa komunikatow o tym ze TULIPAN bedac na specu robi ss. Podkreslam ze nie prosze o UB gdyz mi sie nalezy ! Ta sytuacja w pewnym sensie pokazuje jak "Administacja" podchodzi do jednostkowych graczy. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina TULIPAN. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : ELO ! [AMXBans] Powod : ' wstaw screeny na www.forum.wiejska-chata.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ forum.wiejska-chata.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1785616698 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 80.55.149.242 ' [AMXBans] =============================================== Pozdrawiam Sebastian J. Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 TULIPAN? Ja też gram nie od dziś i wiem ,że TULIPAN to spokojny dinozarł :-) . Nie sądzę aby wulgaryzmami tak mocno sadził by zaraz na niego tak najeżdżać. Zrobił Ci ss'y ,bo podejrzewał ,że masz WH czy pewno inne gówno, nie napinaj Podkreslam ze nie prosze o UB gdyz mi sie nalezy ! Nie prosisz o UB ,bo Ci się należy? Ale należy Ci się UB i je chcesz czy należy Ci się ban dlatego nie chcesz UB... pam pam pam Brak ss'ów = brak UB Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 Bana bez przyczyny? Tulipan po prostu zrobił ci screeny bo podejrzewał ,że czitowałeś. Spakuj screeny winrarem (w .rar) i wstaw na speedyshare po czym podaj nam link do screenów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 Na karaoke ktoś pod nickiem Tulipan śpiewał znaczy dziewczynka śpiewała. Później męski głos usłyszałem to był głos tego tulipana? jak tak to spokojny ten dinożarł jest raczej. W takim wieku już człowiek jest poważny i wie jak podejść do sytuacji. Wątpię w twoje "zeznania" Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumBleBe Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 Podkreslam ze nie prosze o UB gdyz mi sie nalezy ! Ta sytuacja w pewnym sensie pokazuje jak "Administacja" podchodzi do jednostkowych graczy. rozumiem ze przyznajesz sie ze czitowales ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 To jego córka Januszu Tytanowy Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 nie no kwiatek czasem rzuci miesem, jak mu ktos medale zabiera e-kolego elo, perm to standardowa procedura przy robieni ss-ów, więc nie mów ze ban bez przyczyny tylko wstaw spakowane screeny i poczekaj na rozpatrzenie. beda czyste, bedzie UB. tu nie chodzi o to żeby dawac bany pierwszemu lepszemu, tylko ze jak jestes podejzany to profilatkycznie leci perm, bo jak haxsisz to screen-ow nie wstawisz i jest spokuj z kolejnym cziterem. ale jesli grasz czysto i nie masz nic do ukrycia to wstawiasz ss-y w specjalnym dziale ku temu i pokojowa droga, komisyjnie jest sprawdzana Twoja gra fair play, dostajesz UB i dalej cieszysz sie grą na wiejskiej czy moje wyjasnienia sa wystarczające i wiesz juz o chodzi z tym "banem za nic"? czy nadal nie kumasz polityki perma przy robieniu ss-ow i upierasz sie przy swoim? dziękuję, pozdrawiam w0mbat ✪ Zinbo and ❤ DMG 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELO ! Posted April 18, 2012 Author Report Share Posted April 18, 2012 Nie mam nic nikomu za zle, moze zbyt ostro podkrecilem sytuacje. - za co przepraszam http://speedy.sh/GbxpU/inferno.rar Nie jestem wyjadaczem, to moj pierwszy ban szczerze mowiac dlatego tez tak wyglada moja postawa. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukeliju Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 to nie ty miałes robić SS!! masz je w strike_polish ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 to nie ty miałes robić SS!! masz je w strike_polish ... na tych ss-ach widze że je tulipan robił...może mam przewidzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Ty nie kumam gościu chodzi ci o wyzywanie ciebie czy o ban za czity. Pamiętaj na 4fun wyzywanie dozwolone, a Tulipan mógłby być pewnie twoim ojcem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Sorki za offtop ale Kasjan co to za nazwa zinbo :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELO ! Posted April 19, 2012 Author Report Share Posted April 19, 2012 Chodzi o bana, reszte jest dla mnie nie wazna. Oj gdyby mogl byc moim ojcem to naprawde musialby byc w kwiecie wieku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tulipanek Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 nie wiem o co ci chodzi maz zrobione ss i to na tyle nic do ciebie sie nie odzywalem i nie wiem o co kaman wiedz wstrzy jape ss sa czyste nic ciekawego prosz o ub pozdrawiam (a tak propo wieku to 37) a przede wszystkim to nie ten dział i pamietaj ze bede cie obserwowal [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : ELO ! [AMXBans] Powod : ' wstaw screeny na www.forum.wiejska-chata.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ forum.wiejska-chata.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1785616698 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 80.55.149.242 ' naucz sie czytac i graj dalej Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 a Tulipan mógłby być pewnie twoim ojcem. na pewno mógłby Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELO ! Posted April 19, 2012 Author Report Share Posted April 19, 2012 Nie moglem znalezc, a spieszylo mi sie. Dziekuje i pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
haco Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 do zamkniecia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts