Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Recommended Posts

Kramarq ja cie bardzo prosze i to nie raz ci na serwie mowilem ale ty nic wiec skladam skarge bo juz mam dosc ja chce w skladzie ogarnietych adminow i takich ktorzy znaja regulamin, wiesz ze cie bardzo lubie ale tego juz zawiele:

Gosc bez simona daje boxa a kramarq'u nic nie robi, i to nie pierwszy przypadek 2 dni temu nie jaka KAROLINECZKA:) wbila do CT bez mikro i dawala ciagle boxa a kramarq'u mowil daj boxa w celi i tylko tyle ona byla bez simona no to wiecie co zeby admin niestosowal regulaminu

http://imageshack.us/photo/my-images/210/jailpyramid0003.png/

tutaj kolny przyklad niedostosowania sie do regulaminu, zabija swoja osobe na fd z HE-.-:

http://imageshack.us/photo/my-images/813/jailpyramid0005.png/

Prosze o zabranie Flag admina

Otóż na serwerze było mało osób, a sprawa wyglądała tak, że wszyscy gracze chcieli "boxa w celach", i nie mieli nic przeciwko, a że w ct słabo ogarniali, to pomyślałem, że mogę nagiąć troszkę regulamin się zgodziłem na tego boxa, wiem że jest nowy regulamin, i muszę się do niego stosować, ale ze względu na późniejszą godzinę i mniej osób na serwerze(jak widać na SS'sie było tylko 4 tt), chciałem im poprostu ułatwic, umilić w ten sposób grę(powtarzam, że sami mnie prosili o to gracze i ct) (ja sam też w byłem w tt). Nikt nie miał nic przeciwko, ale skoro nie może tak być, to przepraszam, i obiecuję, że się to nie powtórzy.

I P.S Bum, jak masz jakieś zastrzeżenia, to powiedz mi odrazu, w twarz, a nie sakrgi piszesz -,-'.

A co do zabijania na FD, to w nowym regulaminie jest jasno ujęte, IŻ MOŻNA ZABIJAĆ SWOICH< ALE TYLKO NA FD.

Jeśli nie chcesz, żebym pełnił funkcji admnia, to ok, no cóż, wkońcu jesteś opiekunem, aczykolwiek myślę, żę wnoszę raczej więcej dobrego niż złego.

Cytuję: "- Więzień nie może zabić 2 więźnia z granata Wyjątkiem jest FD"

Podpunkt drugi, 3 myślnik od dołu nowego regulaminu.

Wtedy był inny regulamin, poza tym Santrax zabijał wielokrotnie z HE, nie tylko mnie, również innych graczy, lecz nie na fd, tylko na ganianym bodajże., a ban był symboliczny, zaledwie 5 minut.

po pierwsze bum nie jest opiekunem, po drugie rekin zabrał ci admina a ja nie konsultując się z nim przywróciłem ci go, jednakże już któryś raz zostaje utwierdzony że póki co nie nadajesz się na admina więc flagi zdejmuję, a temat zamykam.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.