BumBleBe Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 Kramarq ja cie bardzo prosze i to nie raz ci na serwie mowilem ale ty nic wiec skladam skarge bo juz mam dosc ja chce w skladzie ogarnietych adminow i takich ktorzy znaja regulamin, wiesz ze cie bardzo lubie ale tego juz zawiele: Gosc bez simona daje boxa a kramarq'u nic nie robi, i to nie pierwszy przypadek 2 dni temu nie jaka KAROLINECZKA:) wbila do CT bez mikro i dawala ciagle boxa a kramarq'u mowil daj boxa w celi i tylko tyle ona byla bez simona no to wiecie co zeby admin niestosowal regulaminu http://imageshack.us/photo/my-images/210/jailpyramid0003.png/ tutaj kolny przyklad niedostosowania sie do regulaminu, zabija swoja osobe na fd z HE-.-: http://imageshack.us/photo/my-images/813/jailpyramid0005.png/ Prosze o zabranie Flag admina Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 ciężka sprawa, tutaj musi się magnateria wypowiedzieć lub sam Jasnie Pan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 Otóż na serwerze było mało osób, a sprawa wyglądała tak, że wszyscy gracze chcieli "boxa w celach", i nie mieli nic przeciwko, a że w ct słabo ogarniali, to pomyślałem, że mogę nagiąć troszkę regulamin się zgodziłem na tego boxa, wiem że jest nowy regulamin, i muszę się do niego stosować, ale ze względu na późniejszą godzinę i mniej osób na serwerze(jak widać na SS'sie było tylko 4 tt), chciałem im poprostu ułatwic, umilić w ten sposób grę(powtarzam, że sami mnie prosili o to gracze i ct) (ja sam też w byłem w tt). Nikt nie miał nic przeciwko, ale skoro nie może tak być, to przepraszam, i obiecuję, że się to nie powtórzy. I P.S Bum, jak masz jakieś zastrzeżenia, to powiedz mi odrazu, w twarz, a nie sakrgi piszesz -,-'. A co do zabijania na FD, to w nowym regulaminie jest jasno ujęte, IŻ MOŻNA ZABIJAĆ SWOICH< ALE TYLKO NA FD. Jeśli nie chcesz, żebym pełnił funkcji admnia, to ok, no cóż, wkońcu jesteś opiekunem, aczykolwiek myślę, żę wnoszę raczej więcej dobrego niż złego. Cytuję: "- Więzień nie może zabić 2 więźnia z granata Wyjątkiem jest FD" Podpunkt drugi, 3 myślnik od dołu nowego regulaminu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumBleBe Posted April 18, 2012 Author Report Share Posted April 18, 2012 Kramarq z tydzien temu jak juz miales admina na FD Santrax cie zabil to go slayneles raz za 2 razem dales bana na 5 minut albo i wiecej a zabiajnie swojich to ty tez tego nierob Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 Wtedy był inny regulamin, poza tym Santrax zabijał wielokrotnie z HE, nie tylko mnie, również innych graczy, lecz nie na fd, tylko na ganianym bodajże., a ban był symboliczny, zaledwie 5 minut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 ale macie kurwa problemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 po pierwsze bum nie jest opiekunem, po drugie rekin zabrał ci admina a ja nie konsultując się z nim przywróciłem ci go, jednakże już któryś raz zostaje utwierdzony że póki co nie nadajesz się na admina więc flagi zdejmuję, a temat zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts