Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Złączenie pluginów w jedno menu

Recommended Posts

Witam chciałem zaproponować żeby bindy /dzienmenu /lr /fd i te różne złączyć w jedno menu pod bindem na klawisz v, czyli /menu. ponieważ graczom w ct nie chce się pewnie caly czas pisać /dzienmenu prosił bym administracje żeby takie coś zrobili dziękuje z góry.xD

Po 1: komenda /dzienmenu jest tylko i wyłącznie dla strażnika, /fd dostępna klawiszom i Adminom a /lr dla więźnia. Jest dobrze tak jak jest. Po 2 ludzie mogą miec różne bindy pod tym klawiszem.

Do zamknięcia.

mi chodz o to żeby bylo dla więznia w menu /lr /cele /czapki jak byście je wgrali oczywiście /sklep jak byście go wgrali

mozna by bylo gangi /gang to w wieznia menu.a straznika menu to /simon /open /dzienmenu /box /fd i co tam jeszcze jest a dla admina tez oczywiście /fd ale to nie musi być w bindzie to akurat admin tak często nie używa.

w sumie można by złączyć komendy w jedno menu lecz komendy tylko dla simon'a nie powinny wtedy być wyświetlane zwykłym ct :P

no tak właśnie o to mi chodzi właśnie tak jest na innych serwerach i jest wygodnie.:D xD

no tylko z tego co się orientuje nie ma takiego pluginu trzeba go napisać/przerobić a to kosztuje

lecz z tym że nie ma takiego pluginu moge się mylić :-)

jest taki plugin napewno musi być jak na innych serwerach jest to napewno jest.

mi chodz o to żeby bylo dla więznia w menu /lr /cele /czapki jak byście je wgrali oczywiście /sklep jak byście go wgrali

mozna by bylo gangi /gang to w wieznia menu.

Serwer już i bez tego się crash'uje -,-".

ja nie muwie o kolorach tylko o zmianie .

"muwie"

no własnie popieram :-) wogule dużo rzeczy tu jest do zrobienia

"wogule"

Może ty najpierw pójdź do szkoły, a dopiero potem sie wypowiadaj -,-" .

Może ty najpierw pójdź do szkoły, a dopiero potem sie wypowiadaj -,-" .

w jakim to miało być znaczeniu że niby ja dziecko popatrz na siebie i ty pójdz do szkoły bo pani czeka> xD

Kolego, nie obrażaj, ja tylko stwierdzam fakty. To że nikt cię nie nauczył ortografii w podstawówce, to już miej nie do mnie pretensji.

każdy może się pomylić a ty nie musisz od razu ubliżać ok.

Tofik trochę kultury do Kramarq. Kramarq stwierdza fakty patrz jakie błędy robisz pomyśl za nim coś napiszesz...

prosił bym żebyś się nie w trącał ok >? kramarq mógł tylko powiedzieć że bym nie robił błędów i tyle i posprawie ale nie on musi ubliżyć >.

serwer się crashuje bo są błędy w głównym pluginie jaila... więc te wszystkie wasze pluginy na anty crash o kant dupy potłuc i co z tego, że na innych serwerach jest jakieś menu, to że jest na innych serwerach taki plugin nie oznacza, że jest on ogólno dostępny bo mógł zostać napisany na zlecenie danej sieci

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.