Club Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Proponuję się może choć troszke zająć serwerem JB. Problem jest taki, iż serwer co chwile się crash'uje i wywala. Na dokładkę proponuję wgrac choć trochę map, gdyż tych jest mało, w dodatku ciągle jest 1 grana, a niektóre, np. Jail_Toys, Jail_beach_v3, Jail_Titanic, i bodajże jeszcze kilka nie działają. Poprostu jednym słowem serwer podupada i traci graczy. Potrzebna mu "twarda ręka", ktoś, kto by się na poważnie zabrał, i nim zajał. Dziękuję, Kramarq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbeloxer Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Dołączam się do propozycji Coś do administracji : weźcie dajcie komuś opiekuna kto się tym zajmie serwer da sie jeszcze uratowac po prostu trzeba wylonic jakiegos dobrego opiekuna ktory się zna na amxmodx i ma czas aby zająć się serwerem nawet ja wam moge pomóc przerobic jakis plugin czy coś wystarczy aby opiekun mnie o to poprosił ogarnijcie ten serwer bo jest fajny ale wymaga poprawek ktorych nie ma kto zrobic ..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 zadaj sobie pytanie "czy każdy z administracji ma czas aby to zrobić?" ja osobiście mam opiekuna zm i nie mam jak sie nim zajmować, nie mam czau nawet na grę bo matura za pasem. Później już się za to wezmę. Trochę wyrozumiałości do administracji a jak nie składać podania na opiekunów może ktoś go zdobędzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted April 19, 2012 Author Report Share Posted April 19, 2012 Rozumiem, że administracja tez ma swoje życie, ale po to sa własnie opiekunowie serwerów, żeby się nimi zajmować. Ja nie chcę nikomu niczego zarzucać, ale jak obecny opiekun nie ma caszu, można by wybać jeszcze jednego, ostatnio duzo jest chętnych jeśli chodzi o JB. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumBleBe Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 ja musze zaplacic za rate i z tego co mowil emtek dostane tego opiekuna, jak dostane dostep to postaram sie cos zrobic za ich zgoda bo oni niemaja czasu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts