zbeloxer Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Nick podczas gry:zbeloxer Osoba na którą składasz skargę: one soot kamil --- jakiś taki nick Mapa: nie pamietam nazwy Data i godzina: przed chwila Opis sytuacji: a wiec kamil byl jako jedyny w ct faworyzowal swoja dziewczynke strasznie źle wykonala polecenie bylo monia odpuszczam ci koles zle wykonal polecenie odrazu zabijl pozniej doszedl do niego jakis typek ktory prowadzil kamil zaczol zagłuszać rozmawiając z monia prowadzacy do niego powiedzial zeby dal mu prowadzic kamilek do niego "zamknij morde" po czym ktos sie zbuntowal i zabijł prowadzacego wlaczyl sie FD każdy miał bron i z nią biegał kamil wszystkich zabijl mowiac widzialem u cb bron lecz jak widac na screenie stoi przed nim monia z bronia i jej nie zabija mowiac u moni nie widze broni no ja sie pytam co to ma być? następna akcja tym razem kamilek na innym fd zabijl wszystkich bo skonczyl sie czas wolnego dnia zostawil monie i z nia latal po mapie przedlużając i wkurzając graczy jestem za banem dla kamila gdy tylko wejdzie kolejny raz na serwer IP lub SID (screen): http://imageshack.us/photo/my-images/268/beztytuurcx.jpg/ Dowody:http://imageshack.us/photo/my-images/268/beztytuurcx.jpg/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tofik Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 też nie raz widziałem jak on tak robił i popieram skarge xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Co do Kamila jeżeli kazał Moni broń a wam nie więc o co robisz problem? Nie przestrzega regulaminu jak wejdzie na serwer pogadam z nim jeżeli nic nie pomoże będzie ban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbeloxer Posted April 19, 2012 Author Report Share Posted April 19, 2012 Normalnie nie napisał bym tej skargi ale te odzywki kamila mnie tak wkurwiły ze doczekał się skargi Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Dobra wszystko wyjaśnione zamknąć bo Tofik przyjdzie i będzie znów spamował Club 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 abinbeuanbe]jvoi]jnj\ boinj[ovinosf\j[f[ofb Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbeloxer Posted April 19, 2012 Author Report Share Posted April 19, 2012 tofik postrach forum xD:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 abinbeuanbe]jvoi]jnj\ boinj[ovinosf\j[f[ofb Dobre bardzo dużo wnosi do tematu.Zamknąć to już Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tofik Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 bu!!!! oto ja postrach forum zartuje zamknąć to bu!!!! oto ja postrach forum zartuje zamknąć to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 Tofik znowu zaczynasz? Zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts