Club Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 Nick podczas gry: Kramarq Osoba na którą składasz skargę:Mati, Groźny(czy jakoś tak) Mapa: jail_czone Data i godzina: od ok. 18:00 Opis sytuacji: A więc wchodzę jak zwykle na serwa, i patrzę, a tu: -Goście bez micra w CT -MASOWY MASOWY FK -Nie umieją prowadzić -Dają dni(np. ganiany) bez simona -Codziennie dają jakieś dni z dzienmenu -Dają kilka dni naraz - i wiele, wiele innych(będzie widać na demku, dam link) Od kilku dni, na serwerze jest tak cały czas. Nie da się grać. Jest obecnie 2 adminów(Ziomex. Simon, którzy za czesto nie są), to stanowczo zamało. Nie ma adma, który by miał czas ogarnąć, gdy go potrzeba(odkąd mi zabrano) - bez urazy. Nonstop są dzieci, FK i nieogary w ct. IP lub SID (screen): Dowody: Demko: http://speedy.sh/m657k/hltv-1204200436-jail-czone.dem.zip Dziękuję Kramarq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tofik Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 jeszcze gracz miqro.No ja też na nich skargę dałem pizd* jeban* wchodzą do ct bez mikra i cały czas dają dzień wojny i do tego boxa najlepiej ban permanentnego. do zamknięcia. xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 Kramarq jak ty miałeś admina to też były na ciebie skargi i tak samo ludzie narzekali ,że nikt tam nie ogarnia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted April 20, 2012 Author Report Share Posted April 20, 2012 Skargi były 2. Dziś na sewerze gracze sami przyznali, żę "tylko ja miałem czas żeby ogarnąć". (Jak chcesz jest demko, mogę ci na PW wysłać, jak nie wierzysz). Ale za to co oni robią, to się perm należy!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tofik Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 Skargi były 2. Dziś na sewerze gracze sami przyznali, żę "tylko ja miałem czas żeby ogarnąć". (Jak chcesz jest demko, mogę ci na PW wysłać, jak nie wierzysz). Ale za to co oni robią, to się perm należy!! to prawda te dzieć neo powinny dostać perma i żeby się tu więcej nie pokazywali :-) !!!!!!!!!!!!!! i to też prawda żę kramarq powinien dostać znowu admina ponieważ jest często na serwie a są te dzieci neo.!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbeloxer Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 Pan Prowokator tylko kramar jest ogarem z adminów czemu? bo gra często nie mówie że inni adm się nie nadają bo to nie prawda są dobrymi adminami ale grają mało .... od kiedy kramar stracił adma na serwie jest chaos lipa grać nie można coraz mniej osób gra niebawem ten serw upadnie ja podczas mojej choroby siedze na kompie praktycznie większość mojego czasu bo co robić jak nie mozna nigdzie wyjsc heh .... no ale cóż powtórze kramar powinnien dostać drugą szanse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tofik Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 Pan Prowokator tylko kramar jest ogarem z adminów czemu? bo gra często nie mówie że inni adm się nie nadają bo to nie prawda są dobrymi adminami ale grają mało .... od kiedy kramar stracił adma na serwie jest chaos lipa grać nie można coraz mniej osób gra niebawem ten serw upadnie ja podczas mojej choroby siedze na kompie praktycznie większość mojego czasu bo co robić jak nie mozna nigdzie wyjsc heh .... no ale cóż powtórze kramar powinnien dostać drugą szanse potwierdzam.> bo haos wielki haos na serwerze!!!!!!!!!!!!!!!! prosił bym bardzo aby dostał drugą szansę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simo'n Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 Dobrze potrafią podlizywac dupy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted April 21, 2012 Author Report Share Posted April 21, 2012 Niestety Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumBleBe Posted April 22, 2012 Report Share Posted April 22, 2012 potwierdzam.> bo haos wielki haos na serwerze czepiasz sie innych a sam zle piszesz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts