Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Recommended Posts

Wiem, że minęło zaledwie kilka dni, odkąd straciłem adma, ale to co się dzieje na JB to jest porażka.

Imie: Janek

Nick w cs'e: Kramarq

Nick STEAM: ------

Ile grasz na serwerach wch? : Bedzie już z 3-4 miechy

Średnio godzin? : ok. 4

Zajęcia:Sport, nauka, cs, itp.

Miałem admina? : Tak

Gdzie? :Tu, na JB

Umiejętności :amx 8/10

Co mogę zaproponować? : Przede wszystkim CZAS I PORZĄDEK NA SERWERZE, poza tym miłą grę, i oczywiście pomoc.

Dlaczego ja? : Miałem już tu adma, i myślę że ogarniam. (straciłem z powodu skargi: Ogar z Kramarq? - Wiejska-Chata.pl której zresztą nierozumiem do końca). Poza tym chcę zapobiec temu, co się od kilku ostatnich dni dzieje na serwerze.(wszystko jest opisane w tym temacie: Skarga na Gracza Groźny, Mati, Miqru - Wiejska-Chata.pl )

Czy będę dawał Składkę na admina?: Oczywiście

Linki do 10 reklam:

http://cs-arena.pl/v...c.php?p=490#490

cs-szambo.pl :: Zobacz temat - Reklama JB Wiejska Chata

Cs-Polska.pl Najlepsze Serwery cs, counter strike non-steam cs 1.6 serwery , serwery counter-strike :: Zobacz temat - Reklama JB Wiejska Chata

Cs - Karamy.pl :: Zobacz temat - Reklama JB Wiejska Chata

CS-PRAWDA.xaa.pl :: Zobacz temat - Reklama JB Wiejska Chata

Ultra-style.pl - Sieć Serwerów CS Poradniki CS Pluginy CS Serwery do Counter Strike Steam Download :: Reklama JB Wiejska Chata

http://cs-rozrabiaki...php?p=4462#4462

Reklama JB Wiejska Chata

Reklama JB Wiejska Chata - Sieć Serwerów Counter-Strike 1.6 cs-SopliCa.com

Reklama JB Wiejska Chata

Dziękuję, i proszę o wypowiedź, może zwłaszcza graczy JB.

P.S I proszę, żeby się wypowiedział BumBleBe, bo to przez jego skargę zabrano mi amda.

jestem na TAK kramarowi należy się druga szansa on jest najlepszym adminem ze wszytkich dlaczego? BO gra często i to jest wielki + ponieważ ma kto ogarnąć serwer :)

zbeloxer już tak się nie podlizuj bo troche przesadzasz :-) ale ja tez jestem na tak bo jest ogarnięty i wogule nie widze żadnych adminów na serwerze a kramarq praktycznie cały czas jest na serwie nie to żebym się podlizywał :-) ale to prawda że jest oganięty dziękuje z poważaniem Tofik :-)

Sam byłeś dziś na serwerze JB, i miałeś próbkę tego, co tam się dzieje. Dlatego tak szybko.

coś ci się pomyliło nie byłem na jb od .... a co do podania swoją szanse miałeś i nie wykorzystałeś,a w to że się poprawiłeś po zaledwie kilku dniach nie uwierzę więc na razie dam szanse innym, którzy złożą podanie

Był Gracz o nicku takim jak twoim, i się pod ciebie podawał, chcesz ci podeśle demko, składam tak szybko podanie znów, gdyż na serwerze się grać nie da(tu również, jeśli nie wierzysz to ci mogę mnóstwo demek podesłać). Wiem, że miałem swoją szansę, ale jak sam widzisz w wypowiedziach up, że się poprawiłem.

A więc patrząc poprzez pryzmat doświadczeń które miałem przyjemność zaobserwować oraz uczestniczyć z Kramarqiem sądze iż stanowisko Administratora na tym serwerze jak najbardziej nalezy sie dla niego . Gracz ten jest sumienny oraz asertywny ponadto posiada wiele ważnych cech, cech którzy niektórzy Admini na tym serwerze nie posiadają co jest smutne .

A więc powracając do wątku - KRAMARQ NA ADMINA !

Z poważaniem oraz najwyższym szacunkiem Dove

Tak, tylko tu jest trochę dziwny system, gdyż na okresie próbnym jak jest jakaś skarga, to ci zabierają adma. A ostatnio na serwerze jak tylko dasz jakiemuś dzieciakowi bana, w dodatku słusznego, choćby na 3 godz. to od razu leci się wypłakać na forum, i składa skargę. Gdzie tu logika? (to jest oczywiście moje zdanie, nie miałem na celu nikogo obrazić)

To jaki werdykt??

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.