Club Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 Wiem, że minęło zaledwie kilka dni, odkąd straciłem adma, ale to co się dzieje na JB to jest porażka. Imie: Janek Wiek: 16 Nick w cs'e: Kramarq Nick STEAM: ------ Ile grasz na serwerach wch? : Bedzie już z 3-4 miechy Średnio godzin? : ok. 4 Zajęcia:Sport, nauka, cs, itp. Miałem admina? : Tak Gdzie? :Tu, na JB Umiejętności :amx 8/10 Co mogę zaproponować? : Przede wszystkim CZAS I PORZĄDEK NA SERWERZE, poza tym miłą grę, i oczywiście pomoc. Dlaczego ja? : Miałem już tu adma, i myślę że ogarniam. (straciłem z powodu skargi: Ogar z Kramarq? - Wiejska-Chata.pl której zresztą nierozumiem do końca). Poza tym chcę zapobiec temu, co się od kilku ostatnich dni dzieje na serwerze.(wszystko jest opisane w tym temacie: Skarga na Gracza Groźny, Mati, Miqru - Wiejska-Chata.pl ) Czy będę dawał Składkę na admina?: Oczywiście Linki do 10 reklam: http://cs-arena.pl/v...c.php?p=490#490 cs-szambo.pl :: Zobacz temat - Reklama JB Wiejska Chata Cs-Polska.pl Najlepsze Serwery cs, counter strike non-steam cs 1.6 serwery , serwery counter-strike :: Zobacz temat - Reklama JB Wiejska Chata Cs - Karamy.pl :: Zobacz temat - Reklama JB Wiejska Chata CS-PRAWDA.xaa.pl :: Zobacz temat - Reklama JB Wiejska Chata Ultra-style.pl - Sieć Serwerów CS Poradniki CS Pluginy CS Serwery do Counter Strike Steam Download :: Reklama JB Wiejska Chata http://cs-rozrabiaki...php?p=4462#4462 Reklama JB Wiejska Chata Reklama JB Wiejska Chata - Sieć Serwerów Counter-Strike 1.6 cs-SopliCa.com Reklama JB Wiejska Chata Dziękuję, i proszę o wypowiedź, może zwłaszcza graczy JB. P.S I proszę, żeby się wypowiedział BumBleBe, bo to przez jego skargę zabrano mi amda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbeloxer Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 jestem na TAK kramarowi należy się druga szansa on jest najlepszym adminem ze wszytkich dlaczego? BO gra często i to jest wielki + ponieważ ma kto ogarnąć serwer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted April 20, 2012 Author Report Share Posted April 20, 2012 Już tak nie ubarwniaj mojej osoby -,-". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simo'n Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 Neutral. A zbeloxer niech przestanie lizac rowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneshoot kamil Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 Jestem na Tak To oGarnięty facet ...jestem na TAK!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumBleBe Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 Jestem na Tak bo sie poprawil Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 Ja tez na tak powód to co up:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 jak dla mnie za szybko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted April 21, 2012 Author Report Share Posted April 21, 2012 Sam byłeś dziś na serwerze JB, i miałeś próbkę tego, co tam się dzieje. Dlatego tak szybko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tofik Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 jestem na TAK kramarowi należy się druga szansa on jest najlepszym adminem ze wszytkich dlaczego? BO gra często i to jest wielki + ponieważ ma kto ogarnąć serwer zbeloxer już tak się nie podlizuj bo troche przesadzasz :-) ale ja tez jestem na tak bo jest ogarnięty i wogule nie widze żadnych adminów na serwerze a kramarq praktycznie cały czas jest na serwie nie to żebym się podlizywał :-) ale to prawda że jest oganięty dziękuje z poważaniem Tofik :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 Jakbyś miał złamaną rękę ciekawe czy by Ci się chciało grać ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted April 21, 2012 Author Report Share Posted April 21, 2012 Proszę o wypowiedzi na temat, a nie spam -,-. (bez obrazy Ziomex) Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted April 22, 2012 Report Share Posted April 22, 2012 Sam byłeś dziś na serwerze JB, i miałeś próbkę tego, co tam się dzieje. Dlatego tak szybko. coś ci się pomyliło nie byłem na jb od .... a co do podania swoją szanse miałeś i nie wykorzystałeś,a w to że się poprawiłeś po zaledwie kilku dniach nie uwierzę więc na razie dam szanse innym, którzy złożą podanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted April 22, 2012 Author Report Share Posted April 22, 2012 Był Gracz o nicku takim jak twoim, i się pod ciebie podawał, chcesz ci podeśle demko, składam tak szybko podanie znów, gdyż na serwerze się grać nie da(tu również, jeśli nie wierzysz to ci mogę mnóstwo demek podesłać). Wiem, że miałem swoją szansę, ale jak sam widzisz w wypowiedziach up, że się poprawiłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek. Posted April 22, 2012 Report Share Posted April 22, 2012 Kramarq jest dobrym graczem dobrze ogarnia bo jak karmarq nie ma to jest wielki burdel na serwerze a jak karmarq jest to zawszę ogranie ip ten gracz powinien otzrymać drugą szansę jestem za Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoveUK Posted April 22, 2012 Report Share Posted April 22, 2012 A więc patrząc poprzez pryzmat doświadczeń które miałem przyjemność zaobserwować oraz uczestniczyć z Kramarqiem sądze iż stanowisko Administratora na tym serwerze jak najbardziej nalezy sie dla niego . Gracz ten jest sumienny oraz asertywny ponadto posiada wiele ważnych cech, cech którzy niektórzy Admini na tym serwerze nie posiadają co jest smutne . A więc powracając do wątku - KRAMARQ NA ADMINA ! Z poważaniem oraz najwyższym szacunkiem Dove Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted April 22, 2012 Report Share Posted April 22, 2012 kramarq to jak zobaczysz jeszcze raz kogoś pod moim nickiem i nie będzie chciał odpisać na admin sayu to skopiuj mi jego steamid z konsoli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted April 22, 2012 Author Report Share Posted April 22, 2012 Jest demko jakby co, tylko godziny nie pamiętam, a myślałem że to ty, bo pisałeś na sayu, że "jakiś plugin bedziesz robić bo flagi adma nie działają". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pimpek. Posted April 22, 2012 Report Share Posted April 22, 2012 Co by tu pisać , Kramarq , Bardzo ogarniety człowiek nieraz wszedł na serwer i freekille sie uspokoiły , Ja jestem na TAK . I tyle z mojej strony Pozdrawiam Pimpek! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Takus Posted April 22, 2012 Report Share Posted April 22, 2012 jestem na tak rekalmy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted April 23, 2012 Report Share Posted April 23, 2012 Emtek Sądzę,że warto byłoby dać mu ostatnią szansę . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted April 23, 2012 Author Report Share Posted April 23, 2012 Tak, tylko tu jest trochę dziwny system, gdyż na okresie próbnym jak jest jakaś skarga, to ci zabierają adma. A ostatnio na serwerze jak tylko dasz jakiemuś dzieciakowi bana, w dodatku słusznego, choćby na 3 godz. to od razu leci się wypłakać na forum, i składa skargę. Gdzie tu logika? (to jest oczywiście moje zdanie, nie miałem na celu nikogo obrazić) To jaki werdykt?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted April 23, 2012 Report Share Posted April 23, 2012 Gdyby był STEAM byłbym na TAK ,bo wszystko ładnie. W ten czas ja jestem neutralny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted April 23, 2012 Author Report Share Posted April 23, 2012 No szkoda mi kasy na ten steam Za cheaty nigdy jeszcze nie byłem na żadnym serwie banowany Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumBleBe Posted April 23, 2012 Report Share Posted April 23, 2012 Gdyby był STEAM byłbym na TAK ,bo wszystko ładnie. W ten czas ja jestem neutralny Dmg z tego co wiem to jak kramarq mial admina podawal im swoje gg i numer telefonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts