BumBleBe Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 Moj kolega jest wlasnie w stanach ale za niedlugo ma wrocic, to moze mi wyslac plugin na Banowanie Graczy ale nie na serw tylko na wejscie do CT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 BARDZO DOBRY pomysł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbeloxer Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 Jestem ZA:) bumblebe jak chcesz moge ci poszukać kilka ciekawych pluginów na jail'a ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumBleBe Posted April 20, 2012 Author Report Share Posted April 20, 2012 ale to dopiero jak ureguluje skladke Link to comment Share on other sites More sharing options...
wAzon Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 Według mnie to jednak beznadziejny pomysł, bo to trzeba naprawdę dopracować, bo np. jest gracz który gra regularnie pod jednym, stałym nickiem, a ma zmienne IP i już lipa, chodzi o n-s;ów. Ja bym np. proponował zrobić tak, aby dodać w menu taką funkcje, która pozwalałaby prowadzącemu wywalić niechcianego CT'ka do TT. Też dobrym pomysłem byłoby, aby prowadzący miał określony wiek, czyli np. od 14 lat powiedzmy może prowadzić, bo czasami wchodzą 11 latki a to bardzo denerwuje i wróg dla uszu takie piski, prawda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 Według mnie to jednak beznadziejny pomysł, bo to trzeba naprawdę dopracować, chuja prawda...idealny pomysł bo jak ktoś robi mass fk daje mu się bana na ct i już nie zrobi...jak tego nie ma to jak komuś się da bana a ma zmienne ip to znów wejdzie...a tak to już nie do ct...tobie to przeszkadza bo robisz mass fk i nie chcesz bana na ct... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wAzon Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 Nie robie mass fk i odczep się ode mnie, ok? Napisałem co o tym sądze, przeczytał cały post dokładnie, a nie masz jakiś problem do mnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 Wazon nie spamuj w każdym temacie, taka prośba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
David Puentez Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 Słuchajcie wieczny spam, tyle propozycji a wszystko stoi. Trzeba coś z tym zrobić prawda? Co do propozycji to jest ona teraz konieczna. Chciałbym też wziąść pod uwagę, że dzieci nie powinno się wpuszczać do CT. Ja też proponuję, aby nie mieć bana na CT napisać po prostu podanie, wiek, ilość przegranych godzin itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 Słuchajcie wieczny spam, Sam teraz tez spamujesz -,-' Wszystko stoi bo nie ma komu robić. Chciałbym też wziąść pod uwagę, że dzieci nie powinno się wpuszczać do CT No co ty Ja też proponuję, aby nie mieć bana na CT napisać po prostu podanie, wiek, ilość przegranych godzin itp. 90% graczy nie ma konta na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
David Puentez Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 90% graczy nie ma konta na forum. To zrobią i po problemie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 ja jestem za banem na ct...przypomnę że w (kiedyś) najlepszym serwie jb w pl sprawowało sie to znakomicie i pisali tylko prozby o ub...idealnie sprawdzała się ta opcja proponuje też ją dodać Link to comment Share on other sites More sharing options...
v.V.v.I.p.P.p. Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 Jak najbardziej ZA. Świetny pomysł. Również dobry byłby z tym ograniczeniem wieku np. 14 lat - ct. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wasz kochany dRaGoN :* Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 kurwa oni to pisali 9 miesiecy wczesniej! po chuja sie tu udzielasz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
melemele Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 Gratuluje wygrania złotej łopaty ! nie_pytaj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 ale faza hahahahhaahhahaahhahahahh Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ Efffelina <3 Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 Świetny pomysł. Również dobry byłby z tym ograniczeniem wieku np. 14 lat - ct. Oj niee . To jak CT będzie od 14 lat to ty nie będziesz mógł by w CT bo Ci " CIUTEK " do tego wieku brakuje . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts