Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Ban na wejscie do CT

Recommended Posts

• 3 weeks later...

Według mnie to jednak beznadziejny pomysł, bo to trzeba naprawdę dopracować, bo np. jest gracz który gra regularnie pod jednym, stałym nickiem, a ma zmienne IP i już lipa, chodzi o n-s;ów. Ja bym np. proponował zrobić tak, aby dodać w menu taką funkcje, która pozwalałaby prowadzącemu wywalić niechcianego CT'ka do TT. Też dobrym pomysłem byłoby, aby prowadzący miał określony wiek, czyli np. od 14 lat powiedzmy może prowadzić, bo czasami wchodzą 11 latki a to bardzo denerwuje i wróg dla uszu takie piski, prawda? :)

Według mnie to jednak beznadziejny pomysł, bo to trzeba naprawdę dopracować,

chuja prawda...idealny pomysł bo jak ktoś robi mass fk daje mu się bana na ct i już nie zrobi...jak tego nie ma to jak komuś się da bana a ma zmienne ip to znów wejdzie...a tak to już nie do ct...tobie to przeszkadza bo robisz mass fk i nie chcesz bana na ct...

Słuchajcie wieczny spam, tyle propozycji a wszystko stoi. Trzeba coś z tym zrobić prawda? Co do propozycji to jest ona teraz konieczna.

Chciałbym też wziąść pod uwagę, że dzieci nie powinno się wpuszczać do CT. Ja też proponuję, aby nie mieć bana na CT napisać po prostu podanie, wiek, ilość przegranych godzin itp.

Słuchajcie wieczny spam,

Sam teraz tez spamujesz -,-'

Wszystko stoi bo nie ma komu robić.

Chciałbym też wziąść pod uwagę, że dzieci nie powinno się wpuszczać do CT

No co ty

Ja też proponuję, aby nie mieć bana na CT napisać po prostu podanie, wiek, ilość przegranych godzin itp.

90% graczy nie ma konta na forum.

• 7 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.