Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

PILNE! Konferencja administracyjna. SpeedRun.

soQl
 Share

Recommended Posts

Konferencja administracyjna odnośnie modyfikacji Speedrun.

Witam, jestem soQl. Jestem współtwórcą moda Speedrun, potrzebuję pomocy.

Jako iż nie jestem pełnoletni, nie posiadam stałego zatrudnienia. Mój bilans pieniężny waha się od zera do około 20 zł, w zależności czy ojciec ma dobry humor. Całe te jednak pieniądze przeznaczam na jedzenie, picie i dojazd do szkoły. Nie miałem batona w buzi chyba około 4 miesięcy, całe pieniądze które zarobi ojciec idą na wykańczanie domu.

Gram w CS około 7 lat, zajmuję się grafiką komputerową, moviemakingiem, scriptingiem GoldSRC (Half-Life Engine) i administracją. Jestem wyszkolony w dziedzinie administracji, zajmuję się zaawansowaną administracją i organizacją około 3 lat. Moja gra i moviemaking wyglądają tak:

http://www.youtube.com/watch?v=bd8_9k-GhVA

Mam także koncepcję nowej modyfikacji opartej na SR, jednak nie posiadam środków, aby cokolwiek zrobić w kierunku rozwinięcia tej koncepcji i wcielenia jej w życie. Nazwa tej modyfikacji to: CircuitMOD

Proszę administrację sieci o dołączenie do konferencji na skype w dniu 23 kwietnia 2012 roku o godzinie 19.00 .

Mój login skype to: soql_15/b]

Mój login steam: zjemcimame

Mój email: soqlorro@gmail.com

Mój numer telefonu (heyah): +48 886997353

Konferencja odbędzie się w celu ustanowienia współpracy, która pomoże w rozwinięciu modyfikacji.

Konferencja administracyjna odwołana!

Konferencja administracyjna dotycząca Speedrun zostaje odwołana z powodu problemów rodzinnych, występujących u organizatora tej konferencji, w przyszłości zostanie ona zrealizowana i zostanie to ogłoszone tydzień przed konferencją.

Pozdrawiam,

Jonasz "soQl" Sokołowski.

Nie miałem batona w buzi chyba około 4 miesięcy

Ja Ci moge załadować co innego do buzi

Nie rozumiem jednego, skoro 4 miechy bez batoników, które zapewne lubisz, to czemu w ogóle siedzisz przy komputerze? Na prąd, internet, sprzęt kasa jest, a na batoniki nie ma ?