soQl Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 Konferencja administracyjna odnośnie modyfikacji Speedrun. Witam, jestem soQl. Jestem współtwórcą moda Speedrun, potrzebuję pomocy. Jako iż nie jestem pełnoletni, nie posiadam stałego zatrudnienia. Mój bilans pieniężny waha się od zera do około 20 zł, w zależności czy ojciec ma dobry humor. Całe te jednak pieniądze przeznaczam na jedzenie, picie i dojazd do szkoły. Nie miałem batona w buzi chyba około 4 miesięcy, całe pieniądze które zarobi ojciec idą na wykańczanie domu. Gram w CS około 7 lat, zajmuję się grafiką komputerową, moviemakingiem, scriptingiem GoldSRC (Half-Life Engine) i administracją. Jestem wyszkolony w dziedzinie administracji, zajmuję się zaawansowaną administracją i organizacją około 3 lat. Moja gra i moviemaking wyglądają tak: http://www.youtube.com/watch?v=bd8_9k-GhVA Mam także koncepcję nowej modyfikacji opartej na SR, jednak nie posiadam środków, aby cokolwiek zrobić w kierunku rozwinięcia tej koncepcji i wcielenia jej w życie. Nazwa tej modyfikacji to: CircuitMOD Proszę administrację sieci o dołączenie do konferencji na skype w dniu 23 kwietnia 2012 roku o godzinie 19.00 . Mój login skype to: soql_15/b] Mój login steam: zjemcimame Mój email: soqlorro@gmail.com Mój numer telefonu (heyah): +48 886997353 Konferencja odbędzie się w celu ustanowienia współpracy, która pomoże w rozwinięciu modyfikacji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soQl Posted April 23, 2012 Author Report Share Posted April 23, 2012 Konferencja administracyjna odwołana! Konferencja administracyjna dotycząca Speedrun zostaje odwołana z powodu problemów rodzinnych, występujących u organizatora tej konferencji, w przyszłości zostanie ona zrealizowana i zostanie to ogłoszone tydzień przed konferencją. Pozdrawiam, Jonasz "soQl" Sokołowski. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amur Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 U nas jest to samo na DR... Przysyłajcie mi 50zł dziennie, będę miał na pizze! P.S Spróbuj jeszcze raz na wnuczka, może Ci się uda P.S2 Młodzieżowe biuro pracy zaprasza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Nie miałem batona w buzi chyba około 4 miesięcy co za drama w ogóle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
White Patriot 19(L)16 Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 A na co mu ten hajs potrzebny? Na batony i pizze? xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Chętnie bym przetestował tego nowego laptopa od Razera przesyłajcie po 50$ do mnie na konto. Z góry dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Nie miałem batona w buzi chyba około 4 miesięcy Ja Ci moge załadować co innego do buzi Nie rozumiem jednego, skoro 4 miechy bez batoników, które zapewne lubisz, to czemu w ogóle siedzisz przy komputerze? Na prąd, internet, sprzęt kasa jest, a na batoniki nie ma ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts