Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Podanie o administratora JakuB

Recommended Posts

Imie:Jakub

Nick w cs'e:Delta Dorce # JakuB

STEAM: brak

Ile grasz na serwerach wch? : Gram około 7 miesięcy na 4Fun i 4Fun Ever, na zombie mod od 3 mies, a na codzie od początku, Miałem inny nick.

Średnio godzin? :Od pon do Pt 16-22 soboty i niedziele 13-22

Zajęcia:Box, Gry komputerowe, motoryzacja

Miałem admina? :Nie

Umiejętności :znam komendy

Co mogę zaproponować?: Reklamę i "rozkręcenie" servera, miłą grę bez cheaterów, nowe pomysły

Dlaczego ja? : Jestem niekonfliktowy, miły, gram często, będę opiekował się serverem.

Zawsze musi byc ten pierwszy raz, nie byłem adminem, jeżeli wyrazicie zgodę to będę starał się spełniac moje obowiązki jak najlepiej.

Składka: Jeżeli będzie taka potrzeba to oczywiście.

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

virus, w sumie to poki mam dostep do serwera to rowniez moge sie serwerem opiekowac ; )

Co do podania to jestem na nie. To jest moje zdanie.

tak wracajac do pytania ,ktore autor mi zadal to jak na mnie to gram sporo czasu w roznychgodzinach. Przez ostatni tydzien malo ale to dlatego ,ze ludzie wychodza jak gram... niby aim.

Spoko, czekam na odpowiedź reszty ;)

virus, w sumie to poki mam dostep do serwera to rowniez moge sie serwerem opiekowac ; )

Co do podania to jestem na nie. To jest moje zdanie.

tak wracajac do pytania ,ktore autor mi zadal to jak na mnie to gram sporo czasu w roznychgodzinach. Przez ostatni tydzien malo ale to dlatego ,ze ludzie wychodza jak gram... niby aim.

Też kilka razy tak miałem jeśli chodzi o aima, a wracając do podania jaki jest powód?

Nie będę ździwiony jeżeli się nie zgodzicie, w końcu nie mam doświadczenia itp, ale komendy ogarnę jak zacznę ich używac, sama teoria nie wystarczy, z drugiej strony server coraz częściej jest pusty dlatego starałbym się go reklamowac, miła atmosfera, przyjemna gra i innowacyjne rozwiązania powinny zwabic ludzi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.