player_1 Posted April 22, 2012 Report Share Posted April 22, 2012 Grałem sobie dziś na fejku- nick "." i dostałem perma, zero screenów zero NICZEGO! czekam na wyjaśnienie... Może to była pomyłka, bo dostawałem często przez ściany od innych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted April 22, 2012 Report Share Posted April 22, 2012 nie ten serwer to po pierwsze po drugie czekamy na Firebladera Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoBEQ Posted April 22, 2012 Report Share Posted April 22, 2012 Grałem jak on był i był odpalony. Niewiem jaki sens robienia screanow jak wiadamo ze hacker pewnie anty ss ma jak tak sie ich domaga. Fireblader to samo napisze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FirebladeR Posted April 22, 2012 Report Share Posted April 22, 2012 Ty śmiesz tu jeszcze kurwa pisać? Przez ściany namierzałeś jak głupi i po chwili zabijałeś. Jak mam pewność w 100% to pierdole screeny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted April 22, 2012 Report Share Posted April 22, 2012 to pierdole screeny. A ja Twoja mamę. ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted April 23, 2012 Report Share Posted April 23, 2012 Fire Screeny rób zawsze bo to jest jak karta przetargowa. Poszukaj demka i podeślij tutaj bezpośredni link do niego a ja z miłą chęcią sobie obejrzę Link to comment Share on other sites More sharing options...
FirebladeR Posted April 23, 2012 Report Share Posted April 23, 2012 A ja Twoja mamę. Na chuj tu się wpierdalasz zerze? Kurwa dorzuci swoje 5 groszy, żeby tylko zabłysnąć wśród innych. Mordę trzymaj krótko pizdo. ✪ Tytanowy Janusz and FanzloH vOn ObzylC 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted April 23, 2012 Report Share Posted April 23, 2012 A ja Twoja mamę. Na chuj tu się wpierdalasz zerze? Kurwa dorzuci swoje 5 groszy, żeby tylko zabłysnąć wśród innych. Mordę trzymaj krótko pizdo. prawidłowo na chuj się wpierdalasz cepie...powinni dać Ci bana za ryj bo prowokujesz do zbędnych afer Też daje dużo banów bez ss-ow bo jak widać tak fest to zbędne są ss-y Link to comment Share on other sites More sharing options...
player_1 Posted April 23, 2012 Author Report Share Posted April 23, 2012 Po pierwsze jestem czysty. Po drugie sami widzicie jak admin się zachowuje, niby taki strażnik porządku i niby na poziomie, a zamiast być ponad to całe gówno to sam się spina i nie potrafi choć na chwilę być kulturalnym. Po prostu spiąłeś się jak Cię parę razy zabiłem i dałeść bana, ok. Ale weź już człowieku nie rób szopki i przyznaj się do błędu... Co najciekawsze grało 2 odpalonych gości w tym momencie, nikt nie dostał bana Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted April 23, 2012 Report Share Posted April 23, 2012 Na chuj tu się wpierdalasz zerze? Kurwa dorzuci swoje 5 groszy, żeby tylko zabłysnąć wśród innych. Mordę trzymaj krótko pizdo. + Link to comment Share on other sites More sharing options...
player_1 Posted April 24, 2012 Author Report Share Posted April 24, 2012 Dane do unbana są w temacie poniżej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
player_1 Posted April 29, 2012 Author Report Share Posted April 29, 2012 Jest unban? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The s Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 Po pierwsze jestem czysty. Po drugie sami widzicie jak admin się zachowuje, niby taki strażnik porządku i niby na poziomie, a zamiast być ponad to całe gówno to sam się spina i nie potrafi choć na chwilę być kulturalnym. Po prostu spiąłeś się jak Cię parę razy zabiłem i dałeść bana. Po 1wsze chuj nas obchodzi twoje słowo, po drugie jakieś dowody że czysto latasz ? ;]. A administracja ogarnięta napewno na większym poziomie niż Ci sie to może wydawać, chłopaku skonicz pierdolić i lepiej za jakieś kreatywne zajęcie byś sie wzią a nie plakanie na forach :X, Tyle odemnie. Pozdro ;] A ja Twoja mamę. ;-) Na chuj ferment siejesz i to jeszcze po matuli kogoś lecisz? Cie kurwa powinni wyjebać od tyłu + jakieś banik czasowy, pozdro ;] Jest unban? Są dowody że jesteś czysty ? Nie ma, wiedź unbana niema i nie bedzie, wiedz grzej stąd pory Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 Zamykam to coś ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts