Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

znowu ban za nic?!

player_1
 Share

Recommended Posts

A ja Twoja mamę.

Na chuj tu się wpierdalasz zerze? Kurwa dorzuci swoje 5 groszy, żeby tylko zabłysnąć wśród innych.

Mordę trzymaj krótko pizdo.

prawidłowo na chuj się wpierdalasz cepie...powinni dać Ci bana za ryj bo prowokujesz do zbędnych afer

Też daje dużo banów bez ss-ow bo jak widać tak fest to zbędne są ss-y

Po pierwsze jestem czysty.

Po drugie sami widzicie jak admin się zachowuje, niby taki strażnik porządku i niby na poziomie, a zamiast być ponad to całe gówno to sam się spina i nie potrafi choć na chwilę być kulturalnym. Po prostu spiąłeś się jak Cię parę razy zabiłem i dałeść bana, ok. Ale weź już człowieku nie rób szopki i przyznaj się do błędu...

Co najciekawsze grało 2 odpalonych gości w tym momencie, nikt nie dostał bana :)

Po pierwsze jestem czysty.

Po drugie sami widzicie jak admin się zachowuje, niby taki strażnik porządku i niby na poziomie, a zamiast być ponad to całe gówno to sam się spina i nie potrafi choć na chwilę być kulturalnym. Po prostu spiąłeś się jak Cię parę razy zabiłem i dałeść bana.

Po 1wsze chuj nas obchodzi twoje słowo, po drugie jakieś dowody że czysto latasz ? ;]. A administracja ogarnięta napewno na większym poziomie niż Ci sie to może wydawać, chłopaku skonicz pierdolić i lepiej za jakieś kreatywne zajęcie byś sie wzią a nie plakanie na forach :X, Tyle odemnie. Pozdro ;]

A ja Twoja mamę.

;-)

Na chuj ferment siejesz i to jeszcze po matuli kogoś lecisz? Cie kurwa powinni wyjebać od tyłu + jakieś banik czasowy, pozdro ;]

Jest unban?

Są dowody że jesteś czysty ? Nie ma,

wiedź unbana niema i nie bedzie, wiedz grzej stąd pory

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.