Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Yougurtowy i zakazane mapy :)

Recommended Posts

Rozmowa steam

Nigdy nie zdradzaj nikomu swojego hasła.

23 kwietnia 2012

22:10 - » A jak Michaś.: placzesz juz czy za 10 minut bo nie wiem czy mam sie juz smiac

22:10 - .YOGURTOWY.: tobie sie pojebalo w dupie chyba

22:10 - » A jak Michaś.: poniewaz ?

22:11 - .YOGURTOWY.: pokaz mi gdzie to jest napisane, ze zabronione jest nominowanie jakichs map

22:11 - » A jak Michaś.: ok zaraz poszukam.

22:11 - » A jak Michaś.: w tym czasie zapraszam na forum.

22:12 - .YOGURTOWY.: mogles mnie balwanie upomniec, bo nigdy nie dostalem bana za nominacje teczowych

22:12 - » A jak Michaś.: po pierwsze nie jestem Twoim kolega wiec grzeczniej

22:13 - » A jak Michaś.: po drugie mowilem to kilkadziesiat tysiecy razy ze nominacja map z znakami specjalnymi typ "^" lub " ^^" sa kategorycznie zakazane

22:13 - .YOGURTOWY.: nie chcialbym kolegi ktory pucuje sie orzehowi ;]

22:13 - » A jak Michaś.: nie jest to moj wymysł lecz administracji

22:13 - .YOGURTOWY.: pokaz mi to gdzies zapisane

22:14 - » A jak Michaś.: jak znajde to Ci udowodnie

22:14 - .YOGURTOWY.: i powtarzac to mozesz przy obiedzie kurwa, gdziekolwiek.. bez slowa wjebales bana bo szukasz zaczepki jak twoj przyjaciel cieply

22:15 - » A jak Michaś.: aha. Rozumie twój dziecinny tok rozumowania, przykre

22:18 - .YOGURTOWY.: przykre jest to jak wy sie zachowujecie, ale nie wytlumacze ci czegos czego nie chcesz zrozumiec

22:18 - » A jak Michaś.: ale ja dalej nie wiem o co Ci chodzi, dalem bana który jest w 100% sluszny zaraz moge Ci przedluzyc chofdzby za obraze ktora wczesniej mnie solidnie obdarowales

22:19 - .YOGURTOWY.: nakłanianie, a zavotowanie mapy to dwie rozne rzeczy

22:19 - .YOGURTOWY.: prawda ?

22:20 - » A jak Michaś.: ehh prywatna rozmowa nic tu nie da zapraszam na forum

Ban na 30 minut za nominowanie map z znakiem "^" jak wiadome są one zakazane z powodów takich jak: Brak slotow, debinlość mapy, problemy z crashami serwera

skoro tak to nazwałeś to dalej trzymam sie tego, ze nazwałem cie bałwanem.. pewnie przybiegnie tutaj zaraz ta twoja ciepła siostra i udowodni nam, że jest bardziej upośledzona niż sie nam tylko wydaje.

Niniejszym postanawiam, iż nakłanianie graczy do używania RTV / VOTEMAP - bez względu na to czy głosowo czy pisemnie - będzie od tej pory skutkować banem na 48 godzin. Oczywiście recydywiści mogą liczyć nawet na siedmiokrotność tego czasu (2 tygodnie). Podobna sankcja dotyczy map z daszkami*

i tutaj nie jest zdefiniowane czy zabronione jest votowanie owych map, czy jakiekolwiek namawianie/nakłanianie do wyboru ich.

dlatego też chcialem sie grzecznie zapytac na steamowym privku, czemu mnie nie upomniales, skoro wzmianki na ten temat teoretycznie nie ma -.-

Rozmowa steam

mnie to tam chuj obchodzi czy cie kochacie czy co tam robicie ale to jest rozmowa prywatna to dlaczego ją tutaj dałeś ? nawet gdyby tam było że zrobi najgorsze rzeczy to nic nie zmienia...to nie dotyczy serwera ani forum...podsumowanie...rozmowy prywatne nie powinny być publikowane

skoro tak to nazwałeś to dalej trzymam sie tego, ze nazwałem cie bałwanem.. pewnie przybiegnie tutaj zaraz ta twoja ciepła siostra i udowodni nam, że jest bardziej upośledzona niż sie nam tylko wydaje.

i tutaj nie jest zdefiniowane czy zabronione jest votowanie owych map, czy jakiekolwiek namawianie/nakłanianie do wyboru ich.

dlatego też chcialem sie grzecznie zapytac na steamowym privku, czemu mnie nie upomniales, skoro wzmianki na ten temat teoretycznie nie ma -.-

+ 1 000 000 000

pozatym jak widac po tym temacie sa rowni i rowniejsi. "krowi placek" jakos nigdy za nakłanianie i ostateczne doprowadzenie do wyboru mapy z dupy jeszcze nawet kicka nie dostał a jogurt za nominacje wychaczył bana (przynajmniej tak wyczytałem)

regulamin nic nie mowi o takich mapach poza tym jednym zdaniem

Podobna sankcja dotyczy map z daszkami*

nie ma nic o nominacjii.

jak komus sie nie chce czytac calego posta tu tu jest streszczenie --> Jestem z jogurtem :P

Cycu dobre pytanie

"krowi placek" jakos nigdy za nakłanianie i ostateczne doprowadzenie do wyboru mapy z dupy jeszcze nawet kicka nie dostał a jogurt za nominacje wychaczył bana (przynajmniej tak wyczytałem)

orzeh kilkakrotnie byl karany tygodniowym i dwutygodniowym banem wiec skoncz waść szerzyc herezje o rownych i rowniejszych, wyHaczyc pisze sie przez samo H tak swoja droga. Bylo juz wielokrotnie mowione zeby nie nominowac tych kurestw no ale chuj, ban na 30 minut i haja...

Ej ale jedna rzecz dla czego nikt tych map nie wypierdoli skoro za ich nominowanie są bany itp.

bo latwiej mi ja zadaszkowac i zostawic na serwerze by w przyszlosci nie wrzucac ponownie niz wypierdalac z serwera. Wiele map ktore wylatuja z mapcykla za jakis czas wracaja bo ludzie na forum sie tego domagaja. Wiec sa daszki aby nie odpierdalac kilka razy tej samej roboty...

Racje ma M jak Michal aka bier sie za martyne

Kto kurwa dał temu popierdolcowi jebanemu admina do chuja ?

ty jesteś tak samo jebniety jak twoja dziewczyna Orzehowa wpierdalasz prywatna rozmowe na forum jesteś wiekszym gownem niż orzeh...jednak postanowiłem...jak dla mnie to ty i yogurt możecie sie pozabijać wyjebane...ale jesteś takim dysmózgiem że aż huczy pewnie zastanawiacie się dlaczego ? zadałem proste pytanie i oczekiwałem prostej odp...ale jego rozległa choroba głowy pozwoliła mu na to aby tylko mnie pojechać i zwalić wine teraz na mnie...debil

ban na 30 minut i haja...

hmmm...a kto ją zaczął ? "wieśniak Honorowy" (wieśniak napewno ale czy honorowy ?) on sam rozpętał tą bezsensowną afere nie wiadomo po co...dostał bana i czy napisał coś na forum ? nie zapytał mnie co jest grane powiedziałem mu co jest i tyle...widać Michał lubi być w centrum uwagi próbuje być fajny a staje się coraz bardziej żałosny...ja dołączyłem do sieci nie po to aby kłócić sie z jakimiś baranami tylko w spokoju pograć i przy okazji jak już gram to pomóc ogarniać syf...

Tak napisałem to wszystko aby orzeh i jego ciepły braciszek mogli znów pokazać że są bez wartości...i tak tak też ich wyzywam...nie zostawie bez echa jak ktoś mi ubliża

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.