Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

noichuj. - unban

noichuj.
 Share

Recommended Posts

[AMXBans] ===============================================

[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina TULIPAN.

[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.

[AMXBans] Zbanowany Nick : no i chuj.

[AMXBans] Powod : ' wstaw screeny na www.forum.wiejska-chata.pl '

[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ forum.wiejska-chata.pl

[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 38343648 '

[AMXBans] Twoje IP : ' 89.72.25.8 '

[AMXBans] =======================================

http://speedy.sh/7hhcP/SSY.rar

Zbanowany moge być na bl, to tak samo jakbyś miał ryj obity, a później wracasz na nowo z normalnym. Nie gram na wh, a ban może być, bo mi to lata co innego jakby na esl był ban. Teraz tak dawaj mi dowody kiedy "niby" czitowałem na serwerze, bo nie przypominam sobie żebym używał wspomagaczy na wiejskiej-chacie. Czekam na dowody.

a mnie to jebie... prorok tak samo sie sapal jak i ty. Minus i krzywy ryj jesteś. I tyle...

jesli on dostal bana za BL to ty tymbardziej... co juz serwerow do gry brakuje ?

napierdalasz co mapa 30 fragow do 1 zgonu i chcesz zeby ci wierzyc ?

Hahahah 30 do 1 zgonu? Raz mi się na westwoodzie tak trafiło popatrz psychostaty mistrzu. Krzywy ryj to może ty masz, a jak nie masz to wpadaj do Jastrzębia to popracujemy nad tym, nie jesteś H@ żeby decydować kto ma dostać bana i kto ma nie dostawać, jebie mnie jakiś prorok skoro ma bana na blu i grał na czitach u was na serwerze to się zgodze, że dostał bana, ale ja niestety nie grałem u was na czitach i nie mam zamiaru, a jak chcesz mi taki kit wcisnąć to daj mi kurwa demko gdzie widać gdzie mam wh debilu. Tyle ode mnie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.