krs// Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 Siemacie. Imie: Krystian Wiek: 19 Nick w cs'e: krs; Podziemne lotne komando. Nick STEAM: krs Ile grasz na serwerach wch? : grałem trochę w 2010 a aktualnie gram może od sierpnia/ września 2011 Średnio godzin? : z 4, głównie popołudnie i późny wieczór Zajęcia: Piłka nożna Miałem admina? : miałem ta Gdzie? : goldshot FFA, shadowar3 Umiejętności : no posiadam, nie zamykam tabeli w csie i umiem grać w nogę(tak myślę) Co mogę zaproponować? : częstą grę, dostępność dla graczy Dlaczego ja? : W sumie to wahałem się czy składać to podanie bo admini są często na serwie, ale zdarzają sie przypadki, że nie ma żadnego a nie mam nikogo prócz saktura w znajomych, tak więc składam podanie. Potrafie wyłapać haxa i ogarnąć dzieciaki piszczące do mikro i takie tam Czy będę dawał Składkę na admina?: tak, będę Linki do 10 reklam: 1. Wiejska-Chata.pl! - Serwery CS 1.6 - RzeZnia.eu 2. http://cs-trzebiatow...iejska-chatapl/ 3. http://cs-zoom.pl/vi...p?p=55570#55570 4. Polish eXtreme Party 24/7 :: :: Zobacz temat - Wiejska-Chata.pl! 5. Wiejska-Chata.pl! 6. Wiejska-Chata.pl! - Elite-ZoNe.pl 7. CS-Pochylnia.eu :: Zobacz temat - Wiejska-Chata.pl! 8. http://www.centrumsk...p?p=62665#62665 9. Wiejska-Chata.pl! 10. odpaleni.pl :: Wiejska-Chata.pl! pozdro ,) Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 według mnie tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 krs dodaj mnie : marty122 ,bo jestem na nie (muhahaha) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukeliju Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 zbyt małe IQ ale da się banana i będzie dobrze. Ja jestem na TAK grać gra, ręce, nogi ma... wacka ... hmmm nie wiem może... =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 Ja na TAK, chodź rzadko grywam raczej na 4FUN, to prawie za każdym razem go widziałem, ogarnia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Like a boss # FoX Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 Też jestem na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 Jakież to genialne. Wypowiadają się osoby które są spoza administracji i tak właściwie nic wasze słowa nie znaczą w etapie wybieraniu admina chodź nie do końca (jakiś tam wpływ macie bo to jednak Wy tworzycie sieć) ______________________ krs. - Osoba która jest miła, nie daje się sprowokować, podanie wykonane na 5+ generalnie nie mam żadnych argumentów przeciw. 100% Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 Jestem na tak. Michał ich słowa znaczą praktycznie w takim samym stopniu jak Twoje (czy moje) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tulipanek Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 ja dziadzia wyrazam zgode jestem na tak gości spoko Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 hmmm...wydaje mi się że już nas jest dużo ale jestem na takie małe tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 Michał ich słowa znaczą praktycznie w takim samym stopniu jak Twoje (czy moje) 4.) O ostatecznym przyjęciu decyduje Administracja zwykli gracze nie mają prawa do tak owej decyzji. Nie chodziło mi o ich decyzje lecz o ostateczną Ale tak masz racje zgadzam się z Tobą Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 to co napiszę wiem,że i tak gówno dla was znaczy ale tak na prawdę to koleś ogarnia potrafi grać ja daję mu na tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The s Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 Umiejętności : no posiadam, nie zamykam tabeli w csie i umiem grać w nogę(tak myślę) Co mogę zaproponować? : częstą grę, dostępność dla graczy Dlaczego ja? : W sumie to wahałem się czy składać to podanie bo admini są często na serwie, ale zdarzają sie przypadki, że nie ma żadnego a nie mam nikogo prócz saktura w znajomych, tak więc składam podanie. Potrafie wyłapać haxa i ogarnąć dzieciaki piszczące do mikro i takie tam Po 1wsze, co ma tabela do Administracji ? Po drugie co ma piłka nożna do Administracji już chyba by sie obeszło bez tego "umiem grać" ^^ to cs kolego nie piłka , po 3cie wachasz sie napisać podanie to co bedzie jak bedziesz musiał banować ? Anyway jestem na Tak, często go widuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 Wiejska-Chata RULES Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 Na tak też go widywałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haco Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 Mowie tak. Wazelina jest, wiec sie odnajdzie w tlumie xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 przyjety. krs podeslij mnrowi steamid na pw i niech doda Ci flagi na okres probny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 Zamykam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts