Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

krstek podanie

krs//
 Share

Recommended Posts

Siemacie.

Imie: Krystian

Nick w cs'e: krs; Podziemne lotne komando.

Nick STEAM: krs

Ile grasz na serwerach wch? : grałem trochę w 2010 a aktualnie gram może od sierpnia/ września 2011

Średnio godzin? : z 4, głównie popołudnie i późny wieczór

Zajęcia: Piłka nożna

Miałem admina? : miałem ta

Gdzie? : goldshot FFA, shadowar3

Umiejętności : no posiadam, nie zamykam tabeli w csie i umiem grać w nogę(tak myślę)

Co mogę zaproponować? : częstą grę, dostępność dla graczy

Dlaczego ja? : W sumie to wahałem się czy składać to podanie bo admini są często na serwie, ale zdarzają sie przypadki, że nie ma żadnego a nie mam nikogo prócz saktura w znajomych, tak więc składam podanie. Potrafie wyłapać haxa i ogarnąć dzieciaki piszczące do mikro i takie tam

Czy będę dawał Składkę na admina?: tak, będę

Linki do 10 reklam:

1. Wiejska-Chata.pl! - Serwery CS 1.6 - RzeZnia.eu

2. http://cs-trzebiatow...iejska-chatapl/

3. http://cs-zoom.pl/vi...p?p=55570#55570

4. Polish eXtreme Party 24/7 :: :: Zobacz temat - Wiejska-Chata.pl!

5. Wiejska-Chata.pl!

6. Wiejska-Chata.pl! - Elite-ZoNe.pl

7. CS-Pochylnia.eu :: Zobacz temat - Wiejska-Chata.pl!

8. http://www.centrumsk...p?p=62665#62665

9. Wiejska-Chata.pl!

10. odpaleni.pl :: Wiejska-Chata.pl!

pozdro ,)

Jakież to genialne. Wypowiadają się osoby które są spoza administracji i tak właściwie nic wasze słowa nie znaczą w etapie wybieraniu admina chodź nie do końca (jakiś tam wpływ macie bo to jednak Wy tworzycie sieć)

krs. - Osoba która jest miła, nie daje się sprowokować, podanie wykonane na 5+ generalnie nie mam żadnych argumentów przeciw. 100% Tak

Michał ich słowa znaczą praktycznie w takim samym stopniu jak Twoje (czy moje)

4.) O ostatecznym przyjęciu decyduje Administracja zwykli gracze nie mają prawa do tak owej decyzji.

Nie chodziło mi o ich decyzje lecz o ostateczną :)

Ale tak masz racje zgadzam się z Tobą

Umiejętności : no posiadam, nie zamykam tabeli w csie i umiem grać w nogę(tak myślę)

Co mogę zaproponować? : częstą grę, dostępność dla graczy

Dlaczego ja? : W sumie to wahałem się czy składać to podanie bo admini są często na serwie, ale zdarzają sie przypadki, że nie ma żadnego a nie mam nikogo prócz saktura w znajomych, tak więc składam podanie. Potrafie wyłapać haxa i ogarnąć dzieciaki piszczące do mikro i takie tam

Po 1wsze, co ma tabela do Administracji ? Po drugie co ma piłka nożna do Administracji już chyba by sie obeszło bez tego "umiem grać" ^^ to cs kolego nie piłka :), po 3cie wachasz sie napisać podanie to co bedzie jak bedziesz musiał banować ? Anyway jestem na Tak, często go widuje.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.