Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

tajemniczy strzelec wyborowy

Recommended Posts

to rozumiem, że jesteś jakimś forumowym mistrzem w łapaniu cziterów ? :-)

przyznaj się, że dostałeś główkę przez ścianę i popłakałeś się, bo co jak co ale weszła soczyście :)

dokładnie. Pisałeś mi sam DMG że jeden z adminów kupil zbanowane konto można łatwo wyszukac jego sid w bl statusie i wywalić jego sid i z głowy.

LESNY - tak się składa że mam tym doświadczenie... gram już od prawie 10 lat i już nie jedno widziałem i nie na jednym serwerze byłem adminem.

LESNY nawet jak nei grasz odpalony to nie zmienia faktu że osoby na BL na tym serwerze mają bana i nawet jaśnie panie ci to potwierdzi.

PROROK złapał taki płacz że do dzis na steam sie nie loguje zresztą wiele, wiele osób pisało że jesteś odpalony ale widocznie byłeś tak zajęty obserwacją graczy przez ściany że nie widziałeś.

ty należysz do elity typu prorok i bird np... czyli wyznajesz zasade "mam ale nie mam"

: ) ty grasz 10 lat? Proszę Cię, te bajki to sobie zostaw dla kolegów ze steam. Gówno wiesz w nogach śpisz. Nie gram na wh, a to, że jestem na BL to tylko i wyłącznie z własnej głupoty.

Jeśli banujecie ludzi z BL, to banujcie, mi to lata koło dupy szczerze mówiąc, bo dla mnie kanter na tym etapie jest zwykłą rozrywką, a to, że ktoś pisał, że jestem odpalony no proszę Cie :-) Poziom tego serwera jest naprawdę niski, mogę z głowy wymienić 10 osób które coś grają, reszta to zwykłe lamki które jak dostaną bułę przez ścianę zaraz lecą sprawdzać steamid, brzmi znajomo ? :)

Znajdz mi chociaż 1 akcję w której niby jestem odpalony, albo przestań się pogrążać bo jesteś zwykłą płaczypitą. Na ESL pełno takich jest, co po przegranej ściągali configi całego teamu i szukali jakiejś dziury byle tylko był mecz delete. Tutaj jest ten sam przypadek.

peace&love.

Poziom tego serwera jest naprawdę niski, mogę z głowy wymienić 10 osób które coś grają,

Masz racje :D

wymień te 10 osób

szczerze ? na moje leśny jest za słaby na wh...ale masz zbanowane konto :-/ to zawsze źle świadczy o graczu

Luk lubie Cie ale przesadzasz i zaczynasz mnie wkurwiać łapaniem cziterów ! ty ich nie łapiesz ty zaczynasz rozpierdalać serwer...grałem z leśnym 2354356325 map i nawet przez 1s nie pomyślałem że coś ma a ty nagle twierdzisz że jest odpalony ?Ja,Tulipan,warka,shino i zwykli gracze przymnie nie stwierdzili że jest odpalony więc z łaski swojej skończ kręcić afery koperkowe

Dla wyjaśnienia nie bronie go bo to mój kumpel tylko zaczyna mnie wkurwiać postawa luk'a o "cziterach"

Niech wymieni te 10 zajebistych osob.

Odnosnie tego niskiego poziomu, gdybys tam nie wchodzil to ... ehh. W sumie to zobacze te demo ,bo wierze luke'owi ,ze cos tam sie zna. Trzeba zaczac czyscic serwery z syfu ,bo klimat jaki panowal rok temu byl powodem dla ,ktorego tu jestem i pomagam. Jak wejde na serwer to nikogo kto by bujal atmosfere.

luke co tak sie uwzołes na ten bl ktos jak jest mlody to popelnia bledy za ktore ma cierpiec przez cale zycie jesli nie gra na zadnym wspomagaczu to niech gra .Zastanawia mnie jedno co chcez przez to osagnac slawe czy moze nie nawisc wsrod graczy .Lesny jest dziwny i wali czasem buly z dupy ale i ty taki jestes wiec tobie tez beton a zarazem kopa wdupe i won beton i chuj.Jak go ktos zrapie na wh czy innym gownie jestem za betonem.To tyle z mojej strony poz :spadowa:

prosze bardzo moge juz nie łapac.

Never nie musisz jak chcesz to ci przyniose zasiawdczenie z kawiarenki na ktorej gralem od 2002r z kolegami w HL i cs jak jeszcze kompa nie miałem.

pózniej pauzowałem 3 lata więc 7 już mam licząc ze steam mam od 2005r.

nie musisz mi wierzyć, a ja nie mam powodów do oszukiwania i prosze cie nie przeczaj sie ze mna ... bo nie po to ten watek starczy juz sprzeczek.

tuli i fanzloh ja nei sądze że ma wh, nawet nei wiedziałem że to LESNY!!!

ludzie się sapali że ma wh i tak z odruchu poleciałem na forum widocznie zrobiłem błąd bo wpierdalałem kolacje siedząc na specu a nie go lookałem :-) sory ze ew. nadpobudliwość.

never jeszcze jedno - tak jak ja nie wiem nic o tobie, ty o mnie to nie mów np. ze tak nie jest jak napisałem bo uwierz mi jest i nie musisz mi wierzyć... ale przynajmniej nie zaprzeczaj tylko napisz "może tak było" ale.... i tyle.

i prosze cię jeszcze raz nie róbmy bajzlu jak w wątku z prorokiem.

teraz zanim coś wstawie nie będę się sugerował botami co spamią na sayu ;d

wątek można T/C

mój błąd... siedziałem jadłem i na podzielonym ekranie oglądałem tv... i jednoczesnie miałem na niego looka ale nie patrzylem bo ogladalem "ciekawe programy"

PRZEPRASZAM LESNY ZA BŁĄD NIE WIEDZIAŁEM ŻE TO TY, A TAKŻE ZA MOJĄ GŁUPOTE ŻE PRZEZ PARE BOTÓW CIE TU WRZUCIŁEM

można zamknąć.

Spoko Luke nie żywię urazy, normalna reakcja z twojej strony. Tylko jak już kogoś oskarżasz to przynajmniej rzuć jakimiś dowodami :) na wescie jedynie 2 akcje były takie, że faktycznie coś sobie mogłeś pomyśleć, a tak to nic nad zwyczajnego nie grałem.

Żeby wyjaśnić sprawę z BL do końca to może opiszę wam sytuacje jaka miała miejsce z moim WH. To był wekend o ile dobrze pamiętam, miałem dość w czubie i chciałem sobie coś postrzelać jeszcze przed snem. Wbiłem na serwer (chyba T1 to było serwerownia Tower), gdzie grało parę osób w zasadzie same NONSTEAM i JA. Z tych paru osób 4 były odpalone, w tym 1 biegała na SH kręcąc się w kółko i napierdalając wszystkich. No to szybki alttab po zmianie mapy na west, odpalam DLL i napierdalałem razem z nimi :) Miałem jedynie pecha, że jakiś nonsteam się poczuł urażony, że koleś z kontem steam biega z WH i mnie wrzucił na forum serwerowni, że wielki odpaleniec jestem :) Oczywiście szczęście moje nie zna granic i okazało się, że na forum Tower był jakiś admin z BL to mnie wrzucił tam. I tak cała sprawa wyglądała, dla mnie śmiech i żal, ale co zrobisz.

Dla tych którzy się zapytają co robiło WH na HDD odpowiadam, że jak jeszcze aktywnie w kantera się udzielałem na ESL jako gracz i admin to wyłapywałem mistrzów internetu których nikt nie znał z żadnych lanów, a byli jakimś objawieniem. Oczywiście objawienie to grało na Viscie (jeszcze wtedy nie było 7) na której AEQ nie robiło w ogóle screenów z gry. Taki darmowy proof :)

Teraz to od czasu do czasu sobie wejdę jakąś głowę strzelić, ale niestety smród BL ciągnie się za mną.

pozdro

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.