SiteQ Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 Imie: Mariusz Wiek: 18 Nick w cs'e: cs'e ? xD SiteQ w CS nie gram bo to gówno Nick STEAM: SiteQ Ile grasz na serwerach wch? : Niewiem wchodze jak mam czas po 1h dziennie przynajmniej ale różnie bywa. Średnio godzin? : Nie wiem nie licze chyba sporo . Zajęcia: Szkole sie w wyższej szkole artystycznej. W Las Vegas Miałem admina? : Nie nie miałem. Gdzie? : Nieeeeeeeeeeeeeeee Umiejętności : Lubie obgryzać paznokcie i szybko klikam myszka Co mogę zaproponować? : Jestem osobą otwarta na nowe propozycje Dlaczego ja? : I'm Sexy Boy. Czy będę uiszczał składkę [8-10 pln miesięcznie] ?:Nie zapłacę ani 1zl. Linki do 10 reklam: .......... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 Linki do 10 reklam: .......... to samo z podaniem ....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
troyan Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 W ogóle nie wiem kto to jest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
atom Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 Te podanie to chyba żart. Przynajmniej mam nadzieję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lou-b- Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 kolejny ktory popierdolil servery Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiceShoot Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 Too cos ma 18 lat ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
berix Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 Ile grasz na serwerach wch? : Niewiem wchodze jak mam czas po 1h dziennie przynajmniej ale różnie bywa.Czy będę uiszczał składkę [8-10 pln miesięcznie] ?:Nie zapłacę ani 1zl. to wy$@$#$*&j ✪ cycak 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 Czy będę uiszczał składkę [8-10 pln miesięcznie] ?:Nie zapłacę ani 1zl. Linki do 10 reklam: .......... I wszystko jasne! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts