WarkaRed!!! Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 Witam.Sorki że dopiero pisze, samo co siadłem do kompa. Szkoda że temat został zamknięty http://forum.wiejska...d-ban-po-raz-3/ jack3d moje zadanie polega na łapaniu cziterów(co uważam że zrobiłem) a nie na czytaniu forum.Więc sam się ogarnij! Czemu koleś który twierdzi że po 1 banem miał tylko 4 ss,(powinno być 5)Twierdzi że przypadek? Po 2 banem też 4 (powinno być 5) też Przypadek? Po 3 banem też 4 (powinno być 5) i tu też Przypadek? Każdy ban od innego admina. A wy tak łatwo to zamykacie i dajecie UB. Jeśli to nie wh to ventrillo albo teamspeak Co też uważam za czitowanie. Za dużo wiesz jak grasz. Niech H@ się wypowie bo jak dla mnie to za szybko tu ub poszedł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 Zbanowany na anticheat.pl i na jakiś tam serwerach, na jednym z forum jest demko rozpatrzone z akcjami i niby potwierdzone wh, sam niewiem co z tym zrobić, może jakieś demko i akcja z bl ? ❤ DMG 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 up +1 jestem za pomysłem cyca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 a co mogę poradzić jak ss'y są czyste. Sprawdziłem 2 razy. Dla mnie sa czyste poniewaz to na pierwszych ss'ach widac czy ktos odpalony czy nie, przynajmniej tak sadze ja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ n3olit Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 Dla mnie jego gra jest dziwna strzelać nie umie ale widzi wszystko przez sciane . Ciezko coś udowodnić z ss lepiej damka oglądać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 eMtek, gadał aby zakutalizować bany z anticheat.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukeliju Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 dawajcie demko wrzuce na BL an przełomie tygodnia z opisanymi akcjami bo mi sie nie chce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts