Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Recommended Posts

Podobno znajomość regulaminu jest obowiązkiem admina, z tego co pokazałeś nie nadajesz się na tą funkcję. Chyba, że tak Cie to ruszyło (nie wnikam :lol:), że wybuchłeś dając mi bana z powodem równie godnym admina. Widocznie słowo 'ciota' dotyka Cie DOGŁĘBNIE w pełni tego słowa znaczeniu.

2 Na serwerze mozna sie wyzywac ale tylko i wylacznie w sposob, ktory dla obu stron jest akceptowalny, nie narusza godnosci osob trzecich oraz TYLKO I WYLACZNIE za przyzwoleniem obu dyskutujacych.

Ja wyzywałem Ciebie, Ty mnie... więc skąd ten ban bałwanie ?

[AMXBans] ===============================================

[AMXBans] Banned by Admin: jimb9

[AMXBans] You can complain about your ban @ forum.wiejska-chata.pl

[AMXBans] Reason: 'ciota'

[AMXBans] Duration: '3 hours'

[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:22247935'

[AMXBans] Your IP: '88.156.103.115'

[AMXBans] =======================================

tym razem rozmowy nie wkleisz ? :huh:

Zachował się jak kretyn i pozwoliłem sobie puścić wiązankę, nie nawiązywałem do "OSÓB TRZECICH" tylko do jego osoby i tego co mówił, także zbędnie próbujesz go bronić.

On sam nie jest święty, bo również się spinał... poza tym nie uprzedził mnie przed "karą", ani nie poinformował mnie, że nie życzy sobie takich tekstów.

To, że ten łepek ma admina nie upoważnia go do wlepiania banów WBREW REGULAMINOWI, bo mu sie tak podoba... powinien sie do niego stosować mimo wszystko!

jak to wygląda...admin prowokuje i go banuje za to co sam robił...to jest chore...jesteś uczulony na słowo ciota i co ? bedziesz wszystkich banował bo tobie się tak podoba...ja jestem uczulony na wszystkie wyzwiska i co też mam banować ? zachowujesz sie jak ciota

btw rozmowa nie jest o mnie i o yogurcie wiec skoncz cycu juz pierdolic nie do tematu

Sam się wtryniasz a później pouczasz Cyca? Jesteś jakiś niedorozwinięty czy masz problem ze sobą?

Rozumiem,że dorzucasz swoje 3 grosze do tematu tylko wytłumacz mi po co skoro widać z daleka ,że jesz z ręki yogurtowi .

Od dłuższego czasu widzę jak się spinasz do wszystkich. Jakiś problem masz?

Co do tematu, yogurt - przeczekaj bana i skończ lamentować bo niewiniątkiem nie jesteś.

Pozdrawiam,

(i idę uczyć się dalej piątek - pisemny j.polski : )

lepek to ty masz przy kutasie małolacie czy cie kurwa obrażlem nie wiec japa ja mam swoje lata i nie pozwole sobie rzeby jakiś dzieciak obrażał mnie słowem ciota którego nie zna znaczenia

tej chudzinie 2 tez sie należał ban za tk ale nie chciałem ale placz jest to lubie cipki

że jesz z ręki yogurtowi .

też jesteś pierdolniety...chuj z tobą znamy sie z reala i mam mu jeść z reki ? i nie wpierdalam sie tylko wypowiedziałem do tematu nie to co cycu a ty chyba jesz cycowi z reki widać z daleka

A czy rozmowa na TS podczas gry na 4FUN nie było traktowane jako infio = ban ?

a napisałem że graliśmy siedząc na ts ? jeśli tak twierdzisz udowodnij

Co do tematu, yogurt - przeczekaj bana i skończ lamentować bo niewiniątkiem nie jesteś.

szukasz winnego ? bo kolega został oskarżony o niesłusznego bana ? bo nie mógł go zbanować sam prowokując wyzwiskami...tak właśnie wygląda tutaj gracza zwykłego nie szanujecie był by fajny jak by zgadzał sie z tym że ciśniecie kogoś...

tej chudzinie 2 tez sie należał ban za tk ale nie chciałem ale placz jest to lubie cipki

cipa jesteś ty i kolegów możesz sobie wyzywać cioto...tak powiedziałem do ciebie cioto bo to uwielbiasz i chuj mnie to obchodzi ile masz lat możesz mieć 90...nie daje ci to prawa do wyzywania kogoś a potem banowania jak ci odpowie zachowujesz sie jak dzieciak 12-letni który ma admina...wyzywa jak nie wie co odpowiedzieć daje bana :( cool story CIOTO

czy cie kurwa obrażlem nie wiec japa ja mam swoje lata i nie pozwole sobie rzeby jakiś dzieciak obrażał mnie słowem ciota którego nie zna znaczenia

RZEBYś sie nie obsrał przypadkiem! wyzywałeś mnie tak jak ja ciebie bucu, wiec nie pierdol tutaj, że nie!

widać z daleka ,że jesz z ręki yogurtowi .

o czym Ty w ogóle dupisz? Fanzloh wypowiedział się w temacie, tym samym potwierdził moją wersję... nigdy nie jest stronniczy więc po chuj spina?

skończ lamentować bo niewiniątkiem nie jesteś.

Powiedziałem jak było, że zacząłem gadke z tym łepkiem i słowo "ciota" tak go chyba ruszyła na sercu, że mu odjebało, zapomniał regulaminu i wlepił mi bana, którego nie mógł mi dać.

i właśnie dlatego piszę tą durna skargę, żeby głąb zrozumiał, że nie może rozdawać tych banów ot, tak!

+++

Gracjan/Cycu/Shino nie potraficie zrozumieć, że się znamy ze świata realnego (takiego prawdziwego... to ten za oknem) i rozmawiamy czasem na TS'ie, co nie oznacza od razu, że gadamy podczas gry...

znamy ze świata realnego (takiego prawdziwego... to ten za oknem)

nie przetłumaczysz :-/

nie wiem kurwa jak dla mnie to za bardzo się wszyscy napinacie

ja się do nikogo tutaj pierwszy nie spiąłem wy próbujecie ze mnie lub z yogurta (tak jem mu z ręki) zrobić ofiary bo znacie sie dłużej z tego grania ze sobą :(

Masz racje ty mu nie jesz z ręki. Jednoznacznie wydaje mi się że Ty po prostu opierdalasz mu laske co 30 minut

jak ja mu jem z reki to ty mu z dupy i wyzywać możesz sobie kolegow lub tam w domu rodziców...

Fanzloh wypowiedział się w temacie, tym samym potwierdził moją wersję...

Tak jak w każdym temacie, w którym zostałeś o coś oskarżony i jak się później okazało słusznie

Powiedziałem jak było

Każdy ma swoją historie, racje i prawdę tylko dlaczego jeszcze ani razu Twoja wersja się nie potwierdziła, nikt jej nie potwierdził prócz fanzloh'a?

żeby głąb zrozumiał, że nie może rozdawać tych banów ot, tak!

Szczególności nie Tobie.

lepek to ty masz przy kutasie małolacie czy cie kurwa obrażlem nie wiec japa ja mam swoje lata i nie pozwole sobie rzeby jakiś dzieciak obrażał mnie słowem ciota którego nie zna znaczenia

Jedna wypowiedź jedna obraza w waszym kierunku. Wasze wypowiedzi XX ilości obraz w kierunku każdego kto się wtrącił do tematu i nie potwierdził Waszej wersji.

tym razem rozmowy nie wkleisz ?

Już nie pamiętasz jak Twój psiapsiułek płakał że wstawiam rozmowy ponieważ były dowody i nie dało się inne wersji "wcisnąć"

nie nawiązywałem do "OSÓB TRZECICH" tylko do jego osoby i tego co mówił, także zbędnie próbujesz go bronić.

i nie wpierdalam sie tylko wypowiedziałem do tematu

To powiedz mi kolego po chuj się Twój kolega wpierdala skoro jego bezpośrednio to nie tyczy ?

jak ja mu jem z reki to ty mu z dupy i wyzywać możesz sobie kolegow lub tam w domu rodziców...

Nie wiem czemu mylisz stwierdzenie faktu z wyzwiskiem.

Tyle już wypowiedzi moich w tym temacie, w końcu jestem os. 3. Zrobić wielką haje o marne 3h zaprawdę na poziome gimnazjalistów 50kg z pełnym plecakiem i butami z stalkapa.

stwierdzenie faktu

gimnazjalistów 50kg z pełnym plecakiem i butami z stalkapa.

właśnie stwierdziłeś fakt że jesteś tym gimbusem ty ważysz ile 65 ? 70 ? też mi różnica...dzisiaj dowiedziałem sie że wyglądasz jak żul o_O podchodzące pod dzieciaka z zachowania :-/ i ty śmiesz pisać takie coś ?

Jedna wypowiedź jedna obraza w waszym kierunku. Wasze wypowiedzi XX ilości obraz w kierunku każdego kto się wtrącił do tematu i nie potwierdził Waszej wersji.

nie było na serwie nikogo prócz mnie,ciebie,tej cioty i yogurta a wypowiadają się wszyscy jak by tam byli wiec ? ty bronisz kolege oni stoją murem za tobą i twoim kolegą prosta filozofia jesteście bezdennie głupi i żałośni wypowiadając sie a nie mieć pojęcia o zaistniałej sytuacji...

w czym Gracjanku jesteś lepszy? hahahhahhaha szczyl!

Nikt z was nie powiedziałby prawdy, żeby tylko nie przyznać się do błędu.. w chuju wam to czy ktoś potwierdzi moją wersję, nie miałbym celu kłamać... bo nawet nie znam tego łepka.

Nadużył admina, więc poleciałem na forum : )

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.