neqo Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 Dostalem bana na 7 dni za to Âże walnoÂłem ziomka (niezabijajac go) ze swojego teamu. Ale on mnie sprowokowaÂł bo walnoÂł mnie pierwszy. I on powinien dostac bana... Prosze o natychmiastowe odbanowanie ip:62.69.198.18 nick: neqO Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 walnoÂłem walnoÂł do tego moÂżna siĂŞ przyczepiĂ? na samym poczÂ?tku, pó¼niej moÂżna zapytaĂ? od kogo i poprosiĂ? o przybliÂżenie caÂłej sprawy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowolo lolo Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 Zamknij ryj dzieciaku, powiedziaÂłem tylko ze masz sie cofnoc bo blokujesz i tyle, a ty po mnie napierdalasz i sie jeszcze na mnie rzucasz wiec ja jak w standardzie : pierw CiĂŞ zajebaÂłem a potem zbanowaÂłem. Nigdy pierwszy nie zabijam ani nie atakuje bez powodu (za wyjÂ?tkiem pomyÂłek-pomyÂłka, rzeczÂ? ludzka) !!! zamknoc to ciulstwo bo jeszcze dzieciak oberwie grabiami przez plecy. Ciesz sie ze ino 7 dni nounejmie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts