Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Shino UPOŚLEDZONY BAŁWAN

Recommended Posts

to jest śmieszne co sie tutaj dzieje...

SHINO OFICJALNIE TWIERDZE, ŻE JESTEŚ PIERDOLNIĘTY!

[AMXBans] ===============================================

[AMXBans] Banned by Admin: Shino

[AMXBans] You can complain about your ban @ forum.wiejska-chata.pl

[AMXBans] Reason: 'wypierdalaj/ siedzenie na ts plus wkurwianie'

[AMXBans] Duration: '1 week'

[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:22247935'

[AMXBans] Your IP: '88.156.103.115'

[AMXBans] ======================================

TUTAJ JUŻ BEZ ZBĘDNEGO PIERDOLENIA... jebnięty shino razem z jakimś kubensem i sintem ubzdurali sobie, że dostaje info od kogoś na TS'ie.. i bezpodstawnie wjebał mi bana na tydzień.

Bije was jak mi się podoba, wkurwia was to obrzydliwie i jedyne co możecie zrobić to szukać jakiegoś admina i powodu żeby mnie ujebać....

ŻAŁOSNE !

UDOWODNIJ MI TO KURWA, ŻE KTOŚ MI DAWAŁ INFO!

Nie chce mówić o tym jak sie wypowiadali na mój temat na serwerze, bo tutaj to gówno wniesie, ale w żaden sposób nie zaczynałem słownych przepychanek, a wysłuchałem dosyć sporo.

ban bez podstawy - uprzejmie proszę o zdjęcie kary i ogarnięcie tego shino całego, bo to kolejny tłuk, który pozwala sobie na za dużo...

jak zawsze Gracjan wniosłeś do tematu ważny wątek ... zaraz zaczniesz spinać, także uprzedzam Cie, żebyś sobie darował, bo nie mam ochoty się droczyć...

Przeraża mnie głupota co poniektórych... odpuszczam sobie i nie reaguje na wasze żenujące zaczepki to znajdujecie inne powody na to żeby uprzykrzyć mi karanie was jak szmaty! brak słów...

był temat i w nim przyznali się ,że siedzą na TS/VT ,a jeżeli Shino stwierdził ,że nie ma cheatów ,a info jest / fanzloh jest to już samo to musiało budzić w nim podejrzenia. Sam również bym strzelił bana.

W pewnym sensie admin dostajac uprawnienia musi odroznic haxa od skilla, ale dowod musi byc. Wiadomo, ze udowodnienie vt/ts jest cholernie trudne, ale w takim wypadku najlepiej jest pokrecic demo.

na moje zle zaczynasz :-/ tutaj jest priorytetem krytykowaniem yogurta wiec dołącz do nich lub bądź krytykowany i karany jak on :) jeśli cię uraziłem przepraszam (jeśli nie wiesz ocb to zobacz w przywitaj sie)

dmg ale jednak ja nie byłem wtedy w grze wiec ? jednak nie możesz mnie teraz do tego mieszać i nie rób tego bo znów będą do mnie sapać -_- a jeśli nawet bym grał to i tak dowód jest potrzebny to jak bym zajebał ci permem bez demka i ss-ow i mówił że masz WH...

tyle, że nie było go na serwerze!

nie był pewny, ale jego duma kazała mu wjebać tego bana -.- bo koledzy tak mówili ... chuj wie!

ten caly shino wmawial mi, ze znam jakiegos "." i ze to z nim siedze na ts'ie ... on sam go wycedzil i potwierdzil to, ze sie nie znamy ... shino kompromitujesz sie chlopie

FanzloH sam jesteś karany xD

Wiecie co, nie chce NA RAZIE byc za kims czy cos, wypowiadam sie ogolnie to tak jak widze. To, ze cos tam zawinil, to nie znaczy, ze ma byc karany wiecznie. Albo raz mu dajcie jakas kare i odpuka, albo darujcie sobie. Wiem, nie uraziles mnie, ale ja sie wypowiadam to tak jak on przedstawil. Najlepiej jakby shino wszedl i sie wypowiedzial. Nie chce byc "karany" za to, ze wypowiedzialem sie obiektywnie na temat.

Nie chce byc "karany" za to, ze wypowiedzialem sie obiektywnie na temat.

przykro mi takie tu panują prawa :( też tak robiłem i robie nadal lecz większość naskakuje na mnie i na moje wypowiedzi...patrzeć z punktu psychologicznego będziesz jednak "kolegą" tych co mnie i jogurta nie lubią żeby zrobić mi na złość że miałem racje :) jeśli cię uraziłem wybacz bo znów bedzie że cie obrażam :(

chcesz żyć w zgodzie ze wszystkimi ? nie uczęszczaj na forum...jedyne rozwiązanie bo widze piszesz mądrze i piszesz jak wygląda sytuacja zgadzam sie z twoją wypowiedzią wcześniej...ale jak ja bym to napisał spotkała by mnie krytyka...to wymienie ci prawdopodobne odp na to "jesz jogurtowi z reki" "na chuj się wypowiadasz,spierdalaj" "dwa pedały" duże by tego można pisać i żeby nie było to nie są cytaty

dimejdż to jest zupełnie inna sytuacja. Tam się kłócili/wyzywali i joguś dostał 3h. W tym temacie chodzi o to że dobrał się shino z sintem, na dokładkę przyszedł kubens i zaczęli szukać dziury w całym u jogurta. Typowa haja jak w przypadku orzecha i Twojego wieku, tylko że Tu skończyło się banem z powodu "bo tak"

dziękuję skończyłem

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.