Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

za dobry jestem dla was? :D

Recommended Posts

Twój nick(też w temacie):DonFanzloH

Twoje steam id:STEAM_0:1:28942995

link do screena bana: (bez tego nie rozpatrzymy sprawy)

[AMXBans] ===============================================

[AMXBans] Banned by Admin: someLier

[AMXBans] You can complain about your ban @ forum.wiejska-chata.pl

[AMXBans] Reason: ' "wstaw screeny na www.forum.wiejska-chata.pl '

[AMXBans] Duration: 'permanently'

[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:28942995'

[AMXBans] Your IP: '95.160.237.102'

[AMXBans] =======================================

własne alibi:http://speedy.sh/Kd7Qw/de-nuke-rarea0000.zip

wiecej trzeba było zrobić ss-ów :(

Fanzloh, dałbym Ci ub gdybym mógł, musi przyjść ktoś wyżej postawiony i Ci zdejmie nie bój się, a Ty yogurt

gdyby "debil" odpuścił w końcu byłoby ok, ale jest zbyt dziecinny, KUREWSKI SZCZENIAK!

UB i zamknijcie kompromitację tego łepka!

To raz, może Ty odpuść a nie pokazuj że jesteś takim samym kurewskim szczeniakiem, poza tym kto się w tym temacie według Ciebie skompromitował ?

Twierdze, że Gracjan jest zbyt upośledzony, żeby zrozumieć, że żenuje mnie rozmowa z nim i wieczne wyzywania jego przykrej osoby... gdyby darował sobie te (jego zdaniem)mądre wypowiedzi ucichłoby to i byłby luz... ale to jest Gracjan o_O

Od tego jest forum, żeby wyjaśnić sprawy zaistniałe na serwerze... większość tutaj nadużywa swoich adminowskich przywilejów, więc jedyną obroną jest tutaj forum i próba wyjaśnienia sytuacji... ciężko jest obyć się bez wzniesień, bo sytuacje te wywołują wrogie emocje, czy jakoś tak ;b

OGARNIJCIE W KOŃCU, bo to będzie wyglądało tylko gorzej niż dotychczas... a ja osobiście tego nie chce!

A dla mnie wygląda to tak że fanzloh grał dobrze więc somelier zrobił mu screeny, on je wstawił, a Ciebie nie powinno być nawet w tym temacie. DmGracjan coś na Ciebie napisał, niby mu piszesz że jest dzieciakiem i jest przyjebany, ale sam też mu coś tam dopierdalasz i tak można w nieskończoność.

OGARNIJCIE W KOŃCU, bo to będzie wyglądało tylko gorzej niż dotychczas... a ja osobiście tego nie chce!

ja odbieram to że kapitulujesz ? nie chcesz dalej ciągnąć sporów...lecz ty i dmg za bardzo sie "kochacie" żeby przestać...Gracjan i Grześ...

DmGracjan

jebłem hahahahahahahahah xD odjebajcie sie od niego już i bedzie spokój

ja miałbym kapitulować? jakiś Gracjan tinejdżer nie jest nawet konkurentem od jakiegokolwiek sporu... dałbym mu spokój gdyby nie był taki uparty i głupi jak jest...

tak nawiasem to mówiłem ogólnie, nie o DmGracjanie , bo to wszystko powoli robi sie chore...

DMGracjan Like IT CyCu.

Od Fanzloha to można się odczepić ,bo w sumie nic on nikomu nie robi ,adwokat Yogurta.

Nie wiem w czym jest tak śmieszne Imie Gracjan skoro jeden jedyny debil Roztocki w necie zaszalał z tą swoją kupą i takie to super. Ja rozumiem ,że Yogurt bardzo lubi chłopców , dość często o nich gada jakby to wkładał tak namiętnie itd ale teraz można już się od tego odczepić. Dobry żart na raz i toczymy sie dalej ,a znalazłeś Yogurt dziurę w całym "Gracjan" o w chuj dobre wyzywaj mnie od hmm.. mojego imienia? Zaraz napiszesz ,że wcale nic nie robisz, ale ja Ci z góry mówię ,że nie znam Cię na tyle dobrze abyś mógł mi mówić po imieniu. Jak to kiedyś ORZEH napisał "jesteś na etapie wiecznego odgryzania się". Wracając do zdania "Gracjan jest upośledzony" to rzeczywiście "poznasz głupiego po czynach jego".

Już szczerzę wolę jak ORZEH przyjdzie i zaczniemy po sobie ciskać ,bo i to dla mnie zabawne jest i dla osób ,którzy słuchają. Ja się pytam - Co się stało z dawnym serwerem 4FUN gdzie jak się przyszło to było dużo fajnej atmosfery. Coraz więcej ludzi co banują za samo słowo kurwa. Już na TF2 mi sie lepiej gra. Były czasy ,ze po 10h siedziałem na serwerze, teraz jak wejdę to tylko słowo "żal, żal, lol," I zamknijcie temat w pizdu.

FanloH czysty i daję mu UB

//Jeżeli zobaczę to samo na serwerze co dzisiaj Yogurt to będą inne bany.

rozpłakałeś się bo zmieniłem nick na ` GRACJANOWY ?

tak cie to zabolalo? nie mozesz mnie za takie rzeczy banowac ( CO JUŻ DZISIAJ ZROBIŁEŚ ) ... w takim razie gram od dzisiaj na takim nicku, żeby Ci umilić życie wielce wyedukowany czlowieku... w chuju mam twoje zdanie tak poza tym i radze ci sie w koncu odpierdolic bo mnie zenujesz!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.