Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

odwołanie kejk

kejk
 Share

Recommended Posts

[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Pure EVIL.

[AMXBans] Pozostalo ci 6 dni , 22 godzin , 8 minut i 55 sekund bana.

[AMXBans] Zbanowany Nick : kejk

[AMXBans] Powod : ' kurwa jestes ty '

[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ forum.wiejska-chata.pl

[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 26102918 '

[AMXBans] Twoje IP : ' 77.253.111.63 '

prosze o unbana

koles sie splakal zebym wlaczyl glowe, odpowiedzialem zeby najpierw w nia trafil, on ze jestem slaby, wiec powiedzialem mu co o nim mysle, musial sie chlopak dowartosciowac troche

zadnym zerem tylko od KUREW i GÓWIEN lecisz , tak to kolegom na podwórko możesz jechać a "spierdalac " to tez nie jest milo komus powiedziec .. i nie chodzilo o glowe tylko o to ze cie kurwa trafic nie szlo w zaden sposob ( tego kurwa trafic sie nie da - cytat ) , a ty z ryjem i kozak ...

Kurwą jesteś ty

- w amx nie ma polskich znaków :)

i dodam jeszcze ze często się jeden do drugiego gracza wyraża , "kurwa, włącz głowę " "tego się Kurwa trafić nie da" "ja pierdole ale fart" itd ... ale każdy podchodzi to tego jako 4FUN, czasem zdążają się spiny i dlatego trzeba trochę odpocząć ..

24 ok , ale to nie pierwszy raz ban tego gracza ( na mapie awp_ruins - pomimo próśb napierdalanie raszem z AK i granatami ) był ban 24h . zmniejszenie na 24 jak najbardziej jest ok , ale będę zwracał na niego uwagę :) pozdrawiam i idę na piwo :) Majówka ....

TO KUP SOBIE CYCU NA AWP4ONE NA 4EVER AK I POGADAMY , I NIE ODBIEGAJ OD TEMATU. WKURWIŁ MNIE I BAN I TYLE , NIE PODOBAŁO MU SIĘ TO NAPISAŁ O UNBAN ......TO MOŻE NICH KAŻDY ZAPIERDALA JAK CHCE , JEDZIE PO KAŻDYM I NAJLEPIEJ KAŻDY NIECH ZAPIERDALA Z AIM-eM I WH , BO SKORO SĄ WYMYŚLONE TO MOŻE PO TO ŻEBY ICH UŻYWAĆ ...?? ZAMYKAĆ TEMAT I SPAĆ !!!!

napisałem o tym dlatego zęby uświadomić ze już wcześniej KEJK miał bana na 24 godzinny . Raszowanie spoko , ale nie z AK jak wszyscy z AWP biegają po mapie AWP ... i nie wciągajmy się więcej w temat bo nie ma to sensu , ban zostanie dzisiaj ściągnięty i koniec...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.