kejk Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Pure EVIL. [AMXBans] Pozostalo ci 6 dni , 22 godzin , 8 minut i 55 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : kejk [AMXBans] Powod : ' kurwa jestes ty ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ forum.wiejska-chata.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 26102918 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 77.253.111.63 ' prosze o unbana Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 nie mam pojęcia jak to wyglądało, opiszesz dokładniej tą sytuacje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kejk Posted May 3, 2012 Author Report Share Posted May 3, 2012 koles sie splakal zebym wlaczyl glowe, odpowiedzialem zeby najpierw w nia trafil, on ze jestem slaby, wiec powiedzialem mu co o nim mysle, musial sie chlopak dowartosciowac troche Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 co mu dokładnie powiedziałeś ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 wiec powiedzialem mu co o nim mysle Stąd zapewne powód bana Link to comment Share on other sites More sharing options...
kejk Posted May 3, 2012 Author Report Share Posted May 3, 2012 ze jest zerem, Powod : ' kurwa jestes ty ' nie mam pojecia czemu tak napisal Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 zadnym zerem tylko od KUREW i GÓWIEN lecisz , tak to kolegom na podwórko możesz jechać a "spierdalac " to tez nie jest milo komus powiedziec .. i nie chodzilo o glowe tylko o to ze cie kurwa trafic nie szlo w zaden sposob ( tego kurwa trafic sie nie da - cytat ) , a ty z ryjem i kozak ... Kurwą jesteś ty - w amx nie ma polskich znaków i dodam jeszcze ze często się jeden do drugiego gracza wyraża , "kurwa, włącz głowę " "tego się Kurwa trafić nie da" "ja pierdole ale fart" itd ... ale każdy podchodzi to tego jako 4FUN, czasem zdążają się spiny i dlatego trzeba trochę odpocząć .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 To może mu zmniejszcie bana do 24h? Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 To jak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 24 ok , ale to nie pierwszy raz ban tego gracza ( na mapie awp_ruins - pomimo próśb napierdalanie raszem z AK i granatami ) był ban 24h . zmniejszenie na 24 jak najbardziej jest ok , ale będę zwracał na niego uwagę pozdrawiam i idę na piwo Majówka .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 na mapie awp_ruins - pomimo próśb napierdalanie raszem z AK i granatami Na 4everze nie można raszować czy jak ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1mel ak'a ^sp!d3r Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 rasz spoko, bo 4fun, ale jezeli jest to mapa AWP to tylko awp, badz scout w ostatecznosci, ale nie ak czy m4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 Ale nie można za to chyba banować z tego co mi wiadomo, jeśli jakaś broń jest możliwa na serwerze to można jej używać, ewentualnie pożalić się administracji żeby usuneli możliwość kupowania bronii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 TO KUP SOBIE CYCU NA AWP4ONE NA 4EVER AK I POGADAMY , I NIE ODBIEGAJ OD TEMATU. WKURWIŁ MNIE I BAN I TYLE , NIE PODOBAŁO MU SIĘ TO NAPISAŁ O UNBAN ......TO MOŻE NICH KAŻDY ZAPIERDALA JAK CHCE , JEDZIE PO KAŻDYM I NAJLEPIEJ KAŻDY NIECH ZAPIERDALA Z AIM-eM I WH , BO SKORO SĄ WYMYŚLONE TO MOŻE PO TO ŻEBY ICH UŻYWAĆ ...?? ZAMYKAĆ TEMAT I SPAĆ !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 na mapie awp_ruins - pomimo próśb napierdalanie raszem z AK i granatami to powinno być to wyłączone...dużo czasu by to nie zajęło...i było gitara ale jak jest dostępne ? i nie odbiegam od tematu bo sam wdrążyłeś to do tego tematu...a raszować też nie wolno ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 napisałem o tym dlatego zęby uświadomić ze już wcześniej KEJK miał bana na 24 godzinny . Raszowanie spoko , ale nie z AK jak wszyscy z AWP biegają po mapie AWP ... i nie wciągajmy się więcej w temat bo nie ma to sensu , ban zostanie dzisiaj ściągnięty i koniec... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 niech tak bedzie to temat już do zamknięcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 Zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts