Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Proszę o zdjęcie bana

Mai_ki
 Share

Recommended Posts

Witam, na wiejskiej chacie gram już kilka lat, nigdy nie używałem, nigdy nie będę używał jakichkolwiek wspomagaczy gry. W CS'a gram kilka lat już, mogę się wręcz określić emerytem.

Admin DMG, uważam, że błędnie ocenił moją grę. Prawdopodobnie przez moje łącze, które bardzo ma zmienne pobieranie/wysyłanie stąd mogłem od czasu do czasu "skoczyć" lecz napewno nie jest to spodowowane używaniem "wspomagaczy"

Dane z bana:

BUILD 5006 SERVER (0 CRC)

Server # 123

[AMXBans] ===============================================

[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina DMG.

[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.

[AMXBans] Zbanowany Nick : Hardcorowy Koksu

[AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na forum.wiejska- '

[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ forum.wiejska-chata.pl

[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 918576 '

[AMXBans] Twoje IP : ' 89.74.149.128 '

[AMXBans] ===============================================

Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swo

nie obraź się i przepraszam za to co zrobiłęm ale posłużyłem się opinią jednego z graczy co napsiał ,że masz WH i dziwny no recoil. Jak zobacyzłem Twoje strzał to w to uwierzyłem (no recoil) ,bo to spowodowane było internetem. Także już w porządku. :-) Przepraszam.

nie obraź się i przepraszam za to co zrobiłęm ale posłużyłem się opinią jednego z graczy co napsiał ,że masz WH i dziwny no recoil. Jak zobacyzłem Twoje strzał to w to uwierzyłem (no recoil) ,bo to spowodowane było internetem. Także już w porządku. :-) Przepraszam.

Dzięki za wyjaśnienia, pozdrawiam

hrhhr... sorry, ze powiem Swoje zdanie, ale mialem kiedys server na 1.5 i procedura screenow jest sprawdzenie wh, poczym zbanowanie delikwenta by nie bylo takowej sytuacji, ze ucieknie i nie wrzuci ich. Jezeli wrzuci ssy na server skad mozna pobrac, beda czyste bez zadnych modyfikacji to wtedy sie sciaga bana, wiec nie miejcie pretensji gracze oto, ze admin was zbanuje po zrobionych ssach, takie sa procedury. Pozdro

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.