FanzloH vOn ObzylC Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 powiem tak że za każdym razem jak wchodze na jb jest chaos i zament...nigdy nie spotkałem tam admina nie wiem kto jest opiekunem tego serwera ale to co sie tam dzieje jest porażka...dzieci ryczą idioci puszczają muzykę i dzisiaj pierwszy raz widziałem tam steam...jest duzo "ludzi" ale pierwszy raz widze jakie nieogarnięte JB...a wiem o tym doskonale bo byłem jednym z opiekunów na najlepszym jb w polsce...prosze o zrobienie cos z tym serwerem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 sugerujesz siebie na stanowisko opiekuna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted May 6, 2012 Author Report Share Posted May 6, 2012 nie nie nie ja chce żeby ktoś coś z tym zrobił btw o taką funkcje się nie stara tylko dostaje sie propozycje przecież to jest parodia co sie tam dzieje wszedlem wygralem runde i dostałem kicka...t Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 wszedlem wygralem runde i dostałem kicka...t ?? Co do chaosu, owszem, racja, ale cięzko jest mi samemu ogarnąć wszystko, bo ostatnio innych adminów nie widuję. Nie mogę przecież cały dzień na serwerze spędzać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted May 6, 2012 Author Report Share Posted May 6, 2012 poważnie wygrałem runde i dostałem kicka nie wybierając życzenia...niewiem kto jest opiekunem ale zaniedbał serwer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 W ogóle jest opiekun JB? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 nie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 Ursek? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wAzon Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 To co się teraz dzieje od miesiąca ponad na JB, to jest nie do opisania, wieczny FK, darcie mordy do mikrofonu, szkoda słow.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted May 7, 2012 Author Report Share Posted May 7, 2012 To co się teraz dzieje od miesiąca ponad na JB, to jest nie do opisania, wieczny FK, darcie mordy do mikrofonu, szkoda słow.. jesteś jednym z tych baranów co tak robią Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
White Patriot 19(L)16 Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 Hahaha xD Pocisk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted May 7, 2012 Author Report Share Posted May 7, 2012 jak można mówić że ktoś robi coś źle a samemu robić to samo !... nie czyli serwer nie ma nawet opiekuna ? spoko... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 miał, ale to Ursek zrezygnował czy czasu nie ma? Może by ogarnąć konkurs w 3 etapach. Pierwszy etap - znajomość serwera czyli takie krótkie co nieco o nim dlaczego itd. 2 etap znajomość AMX i ogółem co potrafisz kim byłeś, 3 etap trochę reklam i temat z ankietą kto najlepiej się spisał i kto się nadaje. Tak jest na pewnej serwerowni i to się udaje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted May 8, 2012 Author Report Share Posted May 8, 2012 długo tam ma być rozpierdol ? btw...dmg to zrób coś jakiś wzór lub coś takiego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
David Puentez Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 Mam nadzieję, że coś w końcu ruszy, bo chyba będę zmuszony pisać wiecznie skargi na graczy notorycznie łamiących regulamin. Będę się tutaj starał o admina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted May 8, 2012 Author Report Share Posted May 8, 2012 ja chce się z tym ruszyć ale osoby wyżej muszą wyrazić zgode...ja nie chce nie wiadomo czego... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts