Karolinka Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 Imie: Karolinka Wiek: 14 w tym roku 15 Nick w cs'e: Karolinka :C Nick STEAM: Niemam Steam Ile grasz na serwerach wch? : Pół roku na jailu 3 dni ale Juz zapoznalam sie z Graczami bardzo dobrze. A na jailu gram 2 lata . Średnio godzin? : 2-7 Zajęcia: Cs Miałam admina? : Tak i to nie raz Gdzie? : zaborze , najarana-anka,pl itp . Umiejętności : 8/10 amx. Co mogę zaproponować? : Miłą atmosfere . Dlaczego ja? : jestem miła ,ogarnięta , Czy będę dawała Składkę na admina?: i tą składkę , OWSZEM . + mam mikro . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 bez reklam nie będzie rozpatrywane podanie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek. Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 brak reklam i dziś pierwszy raz cię widziałem na JB i nie masz mikra pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 brak reklam - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 haha ha hahah ha Ty serio? ty wgl bez micro, CIĄGLE FK robisz, nie znasz wglk regulaminu, sam dawałem ci ze 100 razy bana za regulamin, fk, itp. Zamknijcie lepiej od razu xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 To co UP zamknąć to odrazu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 Zamykam skoro tak sprawa stoi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts