Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

gra zespołowa

Recommended Posts

Witam.

Należy brać się za robotę bo zm stoi tak i tylko tyle..

Wyciągnąłem kilka stanowczych wniosków które zmieniają moje poglądy na temat zm.

Kilka lat temu nie było unlimited clip ammo polegać można było tylko na farcie, umiejętnościach lub współpracy o to ona jest według mnie kluczem do sukcesu.

Wraz z laką myśleliśmy o tym jak ma wyglądać zm i o tym, aby było jak najmniej pracy przy nim ale wyglądał git.

zaczynamy od samej rozgrywki.

Jeżeli się da to armagrdon mod zawiesić lub zrobić tak aby było go najmniej.

Ma być sporo swarmu, multiple, plagi, nemek rzadko wraz z survem.

survek ma nie mieć miniguna a krowę, Nemek obrażenia 250 jak kiedyś.

Ostatni człowiek może mieć te kilka HP więcej.

Mapy. Chcę aby były tylko te które sie gra inne są zbędne. Jeszcze jestem w toku sprawdzania map które są okej a które do dupy.

Po zmianie mapy bardzo ale to bardzo długo trzeba czekać, aż kolejna mapa się załaduje. Daje to złudzenia crashu.

Pod piec idą pluginy:

-Unlimited clip ammo.

-Kupno HP u zombie

-minigun

klasy zombie:

-jumper moze zostac (skoczek ) dobre parametry

-clasic moze zostac (klasyczny) dobre parametry

-warloc moze zostac. (leczacy i duzo hp) odpowiednik grubego okej.

-casper moze zostac. (niewidzialny ) dobre parametry

-raptor moze zostac ( cechuje się szybkością ktorej ma za mało 300 powinien mieć)

gracz ma do wyboru zombie ktore jest szybkie, ma duzo hp, szybko biega. Ze przy okazji coś tam umieją to nie powinno mieć róznicy.

można dodać kilka modeli przez które gracz rozpozna jakie zombie na niego biegnie.

laserminy którymi blokujemy wejście.

bomba zarażająca musi być droga 50k ?

oczywiście jeżeli zaakceptujecie ten nasz plan zmienię regulamin.

Chcę zrobić takie zombie w którym chodzi o grę zespołową. Zauważmy, że zombie nie mają tam dużo hp nie są nie wiadomo jakie więc i po małym wysiłku solo też może być.

Co o tym myślicie? hę ?

Guest LASKA

tak myslelismy razem zeby to byl server jedyny w swoim rodzaju a zarazem taki prosty. zadnych klas premium tylko np vip ktory daje humanowi +50hp wiecej ap i podwojny skok i tyle nic wiecej.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.