wAzon Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 xxx - spróbuje innym razem, może się na mnie poznacie Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 jesteś jednym z tych leszczy dla których składam tam podanie o admina...wielkieNIE uzasadnię to...raz puszczałeś muzykę że nic nie było słychać i co runde robiłeś mass fk...dzisiaj zaś wyzywałeś wszystkich graczy i ich rodzine...wypierdalaj cwaniaku jebany nie czytałem nawet twoich wypocin bo jak zobaczyłem nick od razu cię skojarzyłem i wypierdalaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
White Patriot 19(L)16 Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 W sumie, osoba wyżej się wypowiadająca ma racje.. Ogółem na JB nie gram, ale na logike, jeżeli ktoś nie umie ogarnąć sam siebie to nie będzie umiał ogarnąć też innych :/ Istnieje możliwość, że nawyzywał innych pod wpływem emocji, bo czasami na DR jak widze samych noobów to mam ochote zrobić to samo, ale zapale sobie lub też jak zazwyczaj wyjde z serwera i tyle. To co się dzieje na serwerach, nie tylko na tym, ale mówimy teraz o WCH, to porażka jest. Bydło ludzie.. Bydło. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wAzon Posted May 8, 2012 Author Report Share Posted May 8, 2012 Ja mass fk nie robiłem nigdy na tym serwerze.... Jeżeli chodzi o puszczanie muzyki to zgadza się, ale to dlatego, że nikt nie chciał pójść na ugodę jak było 6 osób w ct i każdy fk robił, ja dawałem dzień wojny, aby ct miało trudniej, a tt zabijało tych co robili fk, także nie wiem kiedy ja tam fk zrobiłem, wytłumacz mi. A jeśli chodzi o wyzywanie, to chodziło o jednego typka, który się do mnie przyczepił... Prowadziłem w CT, nie ogarniał poleceń i mnie przezywał ostro, nie mogłem wytrzymać, już miałem walić skargę na forum, ale się powstrzymałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 już miałem walić skargę na forum, ale się powstrzymałem. wolałeś mu rodziców wyzywać koniec rozmowy...nie i chuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 Fanzloh przecież taki klimat wiejskiej , heh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 wyzywanie sie ok...ale nie wyzywanie rodziców oni są z wiejskiej ? albo mass fk ? albo puszczanie muzyki specjalnie żeby nic nie było słychać ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wAzon Posted May 8, 2012 Author Report Share Posted May 8, 2012 FanzloH, już Ci tłumaczę jeszcze raz. Muzykę puszczałem ponieważ, każdy robił MASS FK! Ja NIE robiłem, czaisz? Gram na tym serwerze od kilku miesięcy, zdarza się puścić muzykę prawda? Często robię zabawę "Jaka to melodia?". Skoro koleś przyczepił się do mnie i wyzywał mnie i moich rodziców, to co nie miałem zareagować? A jakbym dał skargę na forum, to pewnie i tak by nic nie dało, bo koleś ma zmienne IP... w dodatku ns. Chciałem wtedy pójść na ugodę, ale ty mnie też zacząłeś wyzywać, nie wiem dlaczego. I dziwisz się dalej dlaczego puszczałem muzykę? 5 osób w CT każdy FK, ja miałem staty 3/8 to gdzie tu FK?? Zastanów się. Bezpodstawnie czegoś nie robię, także trochę powagi w zaistniałej sytuacji. Nieraz mam w głębokim poważaniu wyzwiska tych dzieci, bo większość tam nie ma nawet 16 lat. Ale czasem człowiek niestrzymie prawda? Jak taki szczyl wjedzie Ci na rodzinę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 ten dzieciak wyzywał ciebie ty jego rodzine nie nadajesz sie...bedziesz zbyt sie napinał adminem i robił mass fk jak bedziesz chciał zamknijcie te śmieszne podanie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wAzon Posted May 8, 2012 Author Report Share Posted May 8, 2012 Fanzloh, a czemu tak uważasz, po tym, że on mi wjechał na rodzinę a ja na to zareagowałem? Nie znasz mnie, w dupie byłeś, gówno widziałeś i tak pierdolisz żałośnie. Mass FK nigdy nie robiłem, i skończ te smuty wiecznie pisać, w kółko jedno i to samo, pierdolnij się w głowę, albo naucz się czytać ze zrozumieniem, bo mi się wydaje, że przeczytasz jedno zdanie i to już za dużo. bedziesz zbyt sie napinał adminem Będę się napinał adminem, a skąd takie założenie, czytałeś podanie? Jestem bezstronny i bezkonfliktowy oraz mam w głębokim poważaniu kto kim jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 Ja tam jestem ZA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 Ładne podanie ale ja Ciebie w ogóle nie widziałem na JB.NEUTRAL Link to comment Share on other sites More sharing options...
wAzon Posted May 8, 2012 Author Report Share Posted May 8, 2012 Dziwne, bo ja akurat od dłuższego czasu Ciebie widuje sporadycznie, bo jak miałeś admina to wchodziłeś regularnie. Teraz praktycznie nie wchodzisz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek. Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 Jestem na nie chłopak jest nie ogar i cały czas fd robi i nie ogarnia wlace Dziękuje i dobranoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 Wielke NIE Ciągle puszcza muzykę, zawsze jak wchodziłem, odrazu zgrywał niewiniątko, każdy mi się na niego skarzył, pod nickiem Wasted było to samo, robił FK, I PUSZCZAŁ MUZYKE PRZEZ MICRO, i to nie sporadycznie, tylko cały czas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 po podaniu na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 nie wchodzicie na serwere a piszecie tak bo fajne podanie...ale on sie nie nadaje...boże...nie chcecie mi wierzyć to ok ale kramq gra tam długo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 no ja rozumiem fanzloh, skoro tak to wyglada to wiadomo,ze nie dostanie admina Link to comment Share on other sites More sharing options...
wAzon Posted May 8, 2012 Author Report Share Posted May 8, 2012 To się pierdolcie, powiem tyle, szukacie zaczepki, nic wam nie odpowiada, teraz każdy święty, ale tak to jest jak człowiek się stara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
White Patriot 19(L)16 Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 No to jak nie dostanie adma, to zamknijcie w pizdu temat i tyle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 A to sie pierdolmy FanzloH vOn ObzylC 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 To się pierdolcie Okej, jak to jest kandydat na adma, to spoko Zamknąć Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 Zamknąć to:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 To się pierdolcie, powiem tyle, szukacie zaczepki, nic wam nie odpowiada, teraz każdy święty, ale tak to jest jak człowiek się stara. Dzięki! Teraz wiem ,że się nie myliłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts