Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Recommended Posts

jesteś jednym z tych leszczy dla których składam tam podanie o admina...wielkieNIE

uzasadnię to...raz puszczałeś muzykę że nic nie było słychać i co runde robiłeś mass fk...dzisiaj zaś wyzywałeś wszystkich graczy i ich rodzine...wypierdalaj cwaniaku jebany

nie czytałem nawet twoich wypocin bo jak zobaczyłem nick od razu cię skojarzyłem i wypierdalaj

W sumie, osoba wyżej się wypowiadająca ma racje.. Ogółem na JB nie gram, ale na logike, jeżeli ktoś nie umie ogarnąć sam siebie to nie będzie umiał ogarnąć też innych :/ Istnieje możliwość, że nawyzywał innych pod wpływem emocji, bo czasami na DR jak widze samych noobów to mam ochote zrobić to samo, ale zapale sobie lub też jak zazwyczaj wyjde z serwera i tyle. To co się dzieje na serwerach, nie tylko na tym, ale mówimy teraz o WCH, to porażka jest. Bydło ludzie.. Bydło.

Pozdrawiam.

:)

Ja mass fk nie robiłem nigdy na tym serwerze.... Jeżeli chodzi o puszczanie muzyki to zgadza się, ale to dlatego, że nikt nie chciał pójść na ugodę jak było 6 osób w ct i każdy fk robił, ja dawałem dzień wojny, aby ct miało trudniej, a tt zabijało tych co robili fk, także nie wiem kiedy ja tam fk zrobiłem, wytłumacz mi.

A jeśli chodzi o wyzywanie, to chodziło o jednego typka, który się do mnie przyczepił...

Prowadziłem w CT, nie ogarniał poleceń i mnie przezywał ostro, nie mogłem wytrzymać, już miałem walić skargę na forum, ale się powstrzymałem.

FanzloH, już Ci tłumaczę jeszcze raz. Muzykę puszczałem ponieważ, każdy robił MASS FK! Ja NIE robiłem, czaisz? Gram na tym serwerze od kilku miesięcy, zdarza się puścić muzykę prawda? Często robię zabawę "Jaka to melodia?". Skoro koleś przyczepił się do mnie i wyzywał mnie i moich rodziców, to co nie miałem zareagować? A jakbym dał skargę na forum, to pewnie i tak by nic nie dało, bo koleś ma zmienne IP... w dodatku ns. Chciałem wtedy pójść na ugodę, ale ty mnie też zacząłeś wyzywać, nie wiem dlaczego. I dziwisz się dalej dlaczego puszczałem muzykę? 5 osób w CT każdy FK, ja miałem staty 3/8 to gdzie tu FK?? Zastanów się. Bezpodstawnie czegoś nie robię, także trochę powagi w zaistniałej sytuacji. Nieraz mam w głębokim poważaniu wyzwiska tych dzieci, bo większość tam nie ma nawet 16 lat. Ale czasem człowiek niestrzymie prawda? Jak taki szczyl wjedzie Ci na rodzinę.

Fanzloh, a czemu tak uważasz, po tym, że on mi wjechał na rodzinę a ja na to zareagowałem? Nie znasz mnie, w dupie byłeś, gówno widziałeś i tak pierdolisz żałośnie.

Mass FK nigdy nie robiłem, i skończ te smuty wiecznie pisać, w kółko jedno i to samo, pierdolnij się w głowę, albo naucz się czytać ze zrozumieniem, bo mi się wydaje, że przeczytasz jedno zdanie i to już za dużo.

bedziesz zbyt sie napinał adminem

Będę się napinał adminem, a skąd takie założenie, czytałeś podanie? Jestem bezstronny i bezkonfliktowy oraz mam w głębokim poważaniu kto kim jest.

Wielke NIE

Ciągle puszcza muzykę, zawsze jak wchodziłem, odrazu zgrywał niewiniątko, każdy mi się na niego skarzył, pod nickiem Wasted było to samo, robił FK, I PUSZCZAŁ MUZYKE PRZEZ MICRO, i to nie sporadycznie, tylko cały czas.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.